לאלה שקנו Samsung UE50KU7000
בארבע חנויות מוכרות שהייתי נאמר לי שחוץ מהשנה הראשונה גם לעוד 3 שנים נוספות האחריות היא מלאה מהיבואן הרישמי כולל את הפאנל, למרות זאת עד שלא אראה את תעודת האחריות לא אסמוך על זה.
ראיתי כאן בפורום את התעודת אחריות שמישהו העלה ושהיא לא כוללת את האחריות על הפאנל ב-3 שנים נוספות.
אז תגידו לי בבקשה, במיוחד אתם שקניתם את הדגם הזה, מה נכון? האחריות אכן היא מלאה כולל הפאנל ל-4 שנים או לא?
אולי רק האחריות של יבואן מקביל לא כוללת את הפאנל לעוד 3 שנים ואלקטרוניקס פרו קשורים אליו ולא ליבואן הרישמי.
אשמח ואודה לכם ועוד הרבה אחרים, אם אתם שקניתם את הדגם הזה (Samsung UE50KU7000) תוכלו להעלות לכאן את תעודת האחריות (אם היא מלאה ל-4 שנים) ומאיפה קניתם את הדגם הזה.
לגבי המחיר, בחנויות המוכרות המחיר מתקרב לגובה המחירים המקסימלי בזאפ, קרוב ל-4000 לא כולל הרחבת אחריות, אך היבואן דרכם הוא בדר"כ היבואן הרישמי וכנראה יותר משתלם לפי מה שציינתי. בזאפ כנראה שבמחירים הנמוכים יותר היבואן הוא מקביל.
תודה רבה לכם
ראיתי כאן בפורום את התעודת אחריות שמישהו העלה ושהיא לא כוללת את האחריות על הפאנל ב-3 שנים נוספות.
אז תגידו לי בבקשה, במיוחד אתם שקניתם את הדגם הזה, מה נכון? האחריות אכן היא מלאה כולל הפאנל ל-4 שנים או לא?
אולי רק האחריות של יבואן מקביל לא כוללת את הפאנל לעוד 3 שנים ואלקטרוניקס פרו קשורים אליו ולא ליבואן הרישמי.
אשמח ואודה לכם ועוד הרבה אחרים, אם אתם שקניתם את הדגם הזה (Samsung UE50KU7000) תוכלו להעלות לכאן את תעודת האחריות (אם היא מלאה ל-4 שנים) ומאיפה קניתם את הדגם הזה.
לגבי המחיר, בחנויות המוכרות המחיר מתקרב לגובה המחירים המקסימלי בזאפ, קרוב ל-4000 לא כולל הרחבת אחריות, אך היבואן דרכם הוא בדר"כ היבואן הרישמי וכנראה יותר משתלם לפי מה שציינתי. בזאפ כנראה שבמחירים הנמוכים יותר היבואן הוא מקביל.
תודה רבה לכם
לאלה שקנו Samsung UE50KU7000
איפה אתם אלה שקנו את הדגם הזה? תוכלו בבקשה לעזור?
אם תוכלו להעלות תעודת אחריות מעודכנת ומורחבת של הדגם הזה, עדיף מהיבואן הרישמי ומהיכן קניתם.
ואלה שמתכוונים לקנות אותה, אתם מצטרפים אליי לבקשה הזאת או לא?
שוב תודה מראש
אם תוכלו להעלות תעודת אחריות מעודכנת ומורחבת של הדגם הזה, עדיף מהיבואן הרישמי ומהיכן קניתם.
ואלה שמתכוונים לקנות אותה, אתם מצטרפים אליי לבקשה הזאת או לא?
שוב תודה מראש
היבואן הרשמי נותן שנה אחת הכוללת אחריות מלאה
ניתן להרחיב את תקופת האחריות בעוד 3 שנים בתוספת של 200 ש"ח במעמד ההתקנה - לא במעמד הקנייה.
ייש מס' לא קטן של אנשים שעצרו את רכישתם עקב בעיתיות/אי הבנה של ת. האחריות המורחבת .
יש שרשור בנושא עם כל הפרטים - מציע שתקרא אותו.
כשתקבל את המסך - תעלה צילום של ת. האחריות - םהם טוענים שסעיף 8 שונה ואינו כולל את המילה "פאנל" .
עדכן אותנו , שבוע טוב.
ניתן להרחיב את תקופת האחריות בעוד 3 שנים בתוספת של 200 ש"ח במעמד ההתקנה - לא במעמד הקנייה.
ייש מס' לא קטן של אנשים שעצרו את רכישתם עקב בעיתיות/אי הבנה של ת. האחריות המורחבת .
כשתקבל את המסך - תעלה צילום של ת. האחריות - םהם טוענים שסעיף 8 שונה ואינו כולל את המילה "פאנל" .
עדכן אותנו , שבוע טוב.
אני עברתי כאן די הרבה על הודעות לגבי דגם זה. אם היית קורא את ההודעה הנ"ל היית מבין מה קראתי כאן על האחריות שלה וגם לא קניתי אותה, לא ציינתי כך.movieman כתב:היבואן הרשמי נותן שנה אחת הכוללת אחריות מלאה
עדכן אותנו , שבוע טוב....
אתה אומר לי להעלות את התעודה? אני ביקשתי מאלה שקנו אותה להעלות אותה
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
היום ישבתי ושיחקתי איתה שעתיים, סרטים סדרות עניינים.
צבעי סמסונג רוויים ויפים, שחור טוב אבל! אם אתה רגיש לשיהוקי פריימים (ג'אדרינג) אתה לא תאהב אותה בכלל בכלל בכלל (וזה אני).
אם זה לא היה בה, היתה באמת מסך מושלם.
צבעי סמסונג רוויים ויפים, שחור טוב אבל! אם אתה רגיש לשיהוקי פריימים (ג'אדרינג) אתה לא תאהב אותה בכלל בכלל בכלל (וזה אני).
אם זה לא היה בה, היתה באמת מסך מושלם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הללויה!
(סעיף 8 לא כולל יותר את "ולא כולל: פאנל")
(סעיף 8 לא כולל יותר את "ולא כולל: פאנל")
פשוט ענית בלשון יחיד במקום רבים וזה היה נשמע מכוון אליי.movieman כתב:Benn777 - לא פניתי אליך , אלא אל מי שרכש (אם יש כזה) בחודש האחרון מאז העדכון של נציגת סמסונג/אלקטרוניקס פרו/רטפון
גם אני נמצא באותה "סירה" וגם אני מחכה שמישהו רכש יצלם ויעלה את ת. האחריות שהוא קיבל ....
תודה על העזרה
hosham
האם אתה יכול לעלות צילום טוב יותר של תעודת האחריות.
ממה שהצלחתי לפענח יש כאן ניסוחים בעייתיים שנתונים לפרשנויות שונות ואינם חד משמעיים לטובת הלקוח.
כמו כן יש סעיפים מוזרים על העתקת מקום מגורים וכד', המתלים המשך האחריות ותלויים בהסכמה של נותן האחריות.
בהמשך נוכל להשוות עם כתבי אחריות של חברות אחרות ובכך אולי לעשות שירות חשוב לקונים.
האם אתה יכול לעלות צילום טוב יותר של תעודת האחריות.
ממה שהצלחתי לפענח יש כאן ניסוחים בעייתיים שנתונים לפרשנויות שונות ואינם חד משמעיים לטובת הלקוח.
כמו כן יש סעיפים מוזרים על העתקת מקום מגורים וכד', המתלים המשך האחריות ותלויים בהסכמה של נותן האחריות.
בהמשך נוכל להשוות עם כתבי אחריות של חברות אחרות ובכך אולי לעשות שירות חשוב לקונים.
תודה רבה hosham
אם תוכל בבקשה גם לציין אם היא מהיבואן הרישמי (לא כ"כ כדאי לקנות מיבואן מקביל, כפי שציינתי) ומהיכן קנית אותה.
בסעיף 8 רשום: "ישלם המחזיק במכשיר את הסכום הנקוב בהודעת התשלום המצורפת בזה". מה הוא הסכום? (אולי הכוונה היא ל-200 ש"ח תוספת על מנת לקבל 3 שנות אחריות נוספים) אם צריך לשלם בנוסף ל-200 על שירותי אחזקה, חלקי חילוף והובלת המוצר מתחנת השירות וממנה אז מה שווה התעודה המורחבת? מה דעתכם?
חבל שאין את התעודה ברורה במלואה.
תודה לך שוב
אם תוכל בבקשה גם לציין אם היא מהיבואן הרישמי (לא כ"כ כדאי לקנות מיבואן מקביל, כפי שציינתי) ומהיכן קנית אותה.
בסעיף 8 רשום: "ישלם המחזיק במכשיר את הסכום הנקוב בהודעת התשלום המצורפת בזה". מה הוא הסכום? (אולי הכוונה היא ל-200 ש"ח תוספת על מנת לקבל 3 שנות אחריות נוספים) אם צריך לשלם בנוסף ל-200 על שירותי אחזקה, חלקי חילוף והובלת המוצר מתחנת השירות וממנה אז מה שווה התעודה המורחבת? מה דעתכם?
חבל שאין את התעודה ברורה במלואה.
תודה לך שוב
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@Ben777
·נראה כמו חוזה אחיד למתן ביטוח ע״י צד ג׳ (להבדיל מאחריות) למוצרים שפגה אחריות היצרן / היבואן לגביהם. בטח בנספח יצויין מה המוצר, מה העלות ומה אורך הביטוח. למשל מסך UE50KU7000 בעלות 200 למשך 3 שנים. נראה גם שהביטוח מלא פרט לשבר ושימוש לא נכון (שזאת בעיה גם במהלך האחריות שגוררת כל מיני אישומים כמו ממיר הוט ששרף את הלוח וכו׳)
·נראה כמו חוזה אחיד למתן ביטוח ע״י צד ג׳ (להבדיל מאחריות) למוצרים שפגה אחריות היצרן / היבואן לגביהם. בטח בנספח יצויין מה המוצר, מה העלות ומה אורך הביטוח. למשל מסך UE50KU7000 בעלות 200 למשך 3 שנים. נראה גם שהביטוח מלא פרט לשבר ושימוש לא נכון (שזאת בעיה גם במהלך האחריות שגוררת כל מיני אישומים כמו ממיר הוט ששרף את הלוח וכו׳)
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@Evil-u
אני משתתף בצערך, יש לי מסך כזה לפני שקניתי אותו הייתי מודע לבעיה שאתה אומר, פשוט לי הבעייה הזאת לא הפריע, יש לי קולנוע ביתי, אני מחובר דרך hdmi 1 במסך שזה החיבור הכי איכותי במסך ואז ומשם מחבר אותה לריסבר, את המחשב אני מחבר גם ישירות לרסיבר, תאמין לי אני לא סובל מהבעייה שציינת "ג'אדרינג". מסך מדהים ותמורה מלא לכסף, מסך 55 אינץ.
אני משתתף בצערך, יש לי מסך כזה לפני שקניתי אותו הייתי מודע לבעיה שאתה אומר, פשוט לי הבעייה הזאת לא הפריע, יש לי קולנוע ביתי, אני מחובר דרך hdmi 1 במסך שזה החיבור הכי איכותי במסך ואז ומשם מחבר אותה לריסבר, את המחשב אני מחבר גם ישירות לרסיבר, תאמין לי אני לא סובל מהבעייה שציינת "ג'אדרינג". מסך מדהים ותמורה מלא לכסף, מסך 55 אינץ.
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אין ספק שזו הפרעה שצריך בשבילה תרופות (:האיטלקי כתב:@Evil-u
אני משתתף בצערך, יש לי מסך כזה לפני שקניתי אותו הייתי מודע לבעיה שאתה אומר, פשוט לי הבעייה הזאת לא הפריע, יש לי קולנוע ביתי, אני מחובר דרך hdmi 1 במסך שזה החיבור הכי איכותי במסך ואז ומשם מחבר אותה לריסבר, את המחשב אני מחבר גם ישירות לרסיבר, תאמין לי אני לא סובל מהבעייה שציינת "ג'אדרינג". מסך מדהים ותמורה מלא לכסף, מסך 55 אינץ....
אני גם רגיש לDSE (אפקט המסך המלוכלך) שקיים בכל מסך LED בשוק.
בגלל זה כל בחירת טלווזיה אצלי היא סיפור מתיש.