שלום לכולם , אני כרגע מתלבט לגבי קניית שני מסכי מחשב של DELL בגודל 24".
דרישות :
נוחים לעבודה ממושכת , אפשרות הפיכה למצב אנכי ,חיבורים רבים ככל שאפשר (חשוב שיהיה DP או MINI DP ו HDMI , כמו כן גם USB 3.0 )
החיבורים מעלה די סטנדרטים בכל מסך שלהם , מה שבעיקר מעניין אותי הוא נושא איכות המסך לעבודה ממושכת.
עוד נושא שעבר בראשי הוא : האם בגודל הזה שווה להשקיע ב4K ? או ללכת על FHD שתכלס יותר פרקטי.
נ.ב מדובר בשני מסכים שאני מתכנן לקנות מאותו הדגם , הם יעבדו אחד לצד השני בEXTENDED ככה שאני לא ככ בטוח עד כמה ה4K יהיה שימושי בתצורה הזאת.
תקציב כ1200 ש"ח לכל מסך (בהתעלם מנושא ה4K כרגע אני עוד מחכה לשמוע אם שווה להשקיע בגודל של 24")
תודה לכולם
מחפש המלצה על : מסכי מחשב 24" של DELL
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
תבחר משהו מסדרת U או P, ה U יקרים יותר, אבל הם יותר לגרפיקה, הP יותר זולים, אבל אם זכור לי כיסוי RGB לא כזה גדול, זה גם משתנה מדגם לדגם. הפאנל גם לא בטוח תמיד IPS, לפחות בשנים האחרונות הם משתמשים כמו בIPS כך גם ב PLS, או PVA, יכול לחפש מידע ב TFTCENTRAL בנושא. עצלי היה U2412h, כיום יש לי UZ2315H, כי היה לי צורך ברמקולים מובנים ושקע אוזניות. בכל מקרה דגמי P מספיק טובים לרוב השימושים, ויותר זולים כפי שציינתי, יש מן הסתם גם הבדלים בחיבורים בין הדגמים, כך ש ב U, תמיד יש כמות גדולה יותר מסוג שונה, ביחס לדגמי P. לא חשבת עולי לרכוש פשוט מסך ULTRA WIDE? במקום 2 מסכים נפרדים? מצד שני, רשמת שהמסכים יעבודו זה לצד זה, אני מנחש שחשוב לך שטח לגובה, אז כננרה זה עדיף בכל זאת.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "