ניסיתי לפעול בכל דרך אפשרית ודרך כל הצינורות המקובלים לטיפול בבעיה שלי והייתי סבלני ככל שניתן אבל איני יכול לספוג עוד את היחס והשירות של אלקטרוניקס פרו והחלטתי שעלי לשתף, אולי מכאן תגיע הישועה, וגם אם לא אז לפחות אולי אמנע את העוול שנעשה לי להעשות לאחרים.
אני מצרף את המכתב ששלחתי לנציגי השירות באלקטרוניקס פרו וסמליין, נכון לרגע זה לא קיבלתי מענה מאף גורם.
המכתב ארוך ואני מניח שאולי חוזר על עצמו, לזכותם הם דאגו שהיחס המזלזל ישאר אחיד וזהה לכל אורך התקופה שבא פניתי אליהם...
באמת שעצוב שחברות עדיין מתנהלות בצורה שכזאת, אם לרגע היחס היה שונה עוד הייתי שוקל להמתין חודשיים וחצי לקבלת הטלוויזיה החדשה, אבל עכשיו לא מספיק שכל פעם שאני יושב מול הטלוויזיה צורם לי בגלל התקלה עצמה, אני גם צריך להתמודד עם המחשבות שעולות באופן אוטומטי לגבי האטימות והזלזול של נותני השירות.ל*** שלום,
רוצה לשתף אותך בסאגה הנוראית שאני חווה עם חברת "סמליין" והשירות הטכני שלהם "אלקטרוניקס פרו".
רכשתי טלוויזיה מהדגם KS9500 טלוויזיה מהסדרה הגבוהה ביותר של SAMSUNG בסכום כסף לא מבוטל, כלומר שעלי לצפות לקבל בדיוק את מה שמגיע לי, לא יותר ולא פחות.
בתאריך 27.11 הגיעה הטלוויזיה עם שליח, הטלוויזיה הגיעה עם קרטון חבוט שכנראה עבר לא מעט בדרך אלי, כולי דרוך ומלא צפייה ממתין בסבלנות להתקנה.
בתאריך ה29.11 הגיע טכנאי להתקין את הטלוויזיה, דאגתי להראות לו את הקרטון וטען שתקין. לצערי רק לאחר שהלך גיליתי שהטלוויזיה סובלת בצורה קיצונית מזליגות אור ועננות דבר שהורס לחלוטין את חווית הצפיה של כל תוכן במסך.
נתתי הזדמנות למסך ושיחקתי עם ההגדרות שלו במשך כמה ימים בנסיון להבין את חומרת הבעיה, לצערי זה פשוט בלתי נסבל ואיני יכול להנות מהמסך שרכשתי.
בתאריך 4.12 התקשרתי לשירות של "אלקטרוניקס פרו" על מנת לעדכן על הבעיה, לצערי כבר התקשרות הראשונה שלי איתם הבנתי שיש בעייה רצינית, כעבור 30 דק' של המתנה למענה התנתקה השיחה ונאלצתי לחייג שוב ולהמתין עוד 20 דק'.
לאחר שסוף סוף תפסתי את אחת מהמוקדניות נקבע כי צריך להגיע טכנאי לבחון את הבעיה.
6.12 הגיע טכנאי בשם ***,
הטכנאי זיהה במיידית את הבעיה שעליה אני מדבר והסכים איתי שקיימת בעיה ושיש זליגות אור ועננות, צילם תמונות במכשיר הפלאפון שלו , תמונות שלא משקפות אפילו רבע ממש שקורה במציאות והתקשר לאחראי לקבל חוו"ד, לאחר שהוסיף כי הוא רואה את הבעיות בעיניים שלו ושאכן קיימת בעיה.
*** טען כי יתקשרו אלי עוד באותו היום עם תשובה, ושהאופציות הם או שעוד במחסן יחליטו לשלוח טלוויזיה חדשה או שהממונה עליו יבוא בעצמו לראות את הבעיה.
7.12 לאחר שלא התקשרו אלי עם תשובה, התקשרתי לאלקטרוניקס פרו בעצמי, לאחר 48 דק' המתנה, השיחה פשוט התנתקה.
לאחר מס' ימים הצלחתי לתפוס אותם ותיאמו לי ש**** אחראי הטכנאים יגיע אלי.
11.12 יום ראשון, האחראי של הטכנאים הגיע, לאחר שבחן את הטלוויזיה אישר והסכים שהטלוויזיה תקולה ואמר שימליץ להחלפה בחדשה, שוב צילם תמונות ושלח למנכ"ל, ושוב פעם הלך והשאיר אותי עם שני אופציות, או שיקחו את הטלוויזיה לבדיקת מעבדה או שיאשרו החלפה לחדשה.
בהמשך היום חזרה אלי מנהלת שירות לקוחות ואישרה לי כי אקבל טלוויזיה חדשה וכאשר שאלתי מתי, אמרה שיתקשרו אלי בימים הקרובים לתאם שליח.
14.12 לאחר שניסיתי להגיע למוקד שירות בנוגע לברור תיאום השליחה ללא הצלחה, התקשרתי למספר האישי של אחראי הטכנאים וביקשתי את עזרתו, הוא אמר שידאג באופן אישי שיחזרו אלי עוד באותו היום.
15.12 כאשר הגיע חמישי בערב ואף אחד לא חזר אלי.. ניסיתי שוב את מזלי עם השירות לקוחות וסוף סוף לאחר דקות ארוכות של המתנה קיבלתי מענה, "הטלוויזה מתעכבת אצל היבואן ולא ידוע מתי היא תגיע, כאשר תגיע ניצור איתך קשר" כאשר התעקשתי על תאריך משוער כלשהו המשיכו לחזור שהם לא יודעים, ושאין לה תשובה אחרת לתת לי.
18.12 מכיוון שציינו שהבעיה היא עם היבואן, התקשרתי ליבואן סמליין לקבלת תשובה.
נותנת השירות ציינה כי האחריות בעניין היא של אלקטורניקס פרו בלבד וזה בכלל לא תקין שאמרו לי שהיבואן אחראי על הטלוויזיה החלופית שמגיעה לי.
ויותר מיזה אפילו ציינה שאין לה שום בקשה שכזאת לטלוויזיה חדשה על השם שלי.
כתבה מייל לאלקטורניקס פרו עם כל הפרטים וביקשה שמנהלת תחזור אלי בהקדם.
20.12 אז אחרי שהרגשתי שאני במשחק פינגפונג בין שתי החברות וכעבור יומיים נוספים של המתנה שמנהלת כלשהי תחזור אלי, התקשרתי שוב לשירות לקוחות של אלקטרוניקס פרו, ודיברתי עם בחורה בשם ***** והתחננתי לקבל תאריך משוער של קבלת הטלוויזיה, תאריך כלשהו.
ושוב התשובה היחידה שקיבלתי היא שמנהלת תחזור אלי תוך 48 שעות.
22.12 ושוב אף אחד לא חזר אלי, התקשרתי לשירות לקוחות ובמקרה הגעתי למכירות.
בחור בשם ****** הקשיב לכל הסיפור שלי וממש היה אמפתי הוא כתב ותיעד את השיחה ואמר שיעביר למנהלת שלו, ובנוסף אמר שילך וידבר פנים אל פנים עם הנציגות של השירות לקוחות.
ושוב אמר שידאג לזה באופן אישי ושיחזרו אלי.
ב25.12 כאשר שוב אף אחד לא טרח לחזור אלי, התקשרתי שוב לשירות לקוחות של אלקטורניקס פרו ואחרי שהסברתי לה שבמשך שבועיים מבטיחים לי שמנהלת תחזור אלי בעניין ואף אחד לא חוזר אלי, סוף סוף נתנה לי חצי תשובה ואמרה לי שכרגע אין במלאי את הטלוויזיה ולא יודעים מתי יחודש, מצב זה כמובן לא הגיוני ושוב דרשתי לדעת מה התאריך המשוער של חידוש המלאי, היא ציינה כי מנהלת תחזור אלי עוד באותו היום.
בהמשך היום חזרה אלי המנהלת ***** וציינה כי המלאי יתחדש רק באמצע פבואר.
דבר שאי אפשר להעלותו על הדעת, המתנה של יותר מחודשיים וחצי ועם החווית שירות שקיבלתי עד כה שגרמה לי לאבד כל אמון בשירות של אלטקטרוניקס פרו כמובן שאיני מעוניין להמתין, ולכן ביקשתי החזר כספי מלא.
המנהלת ***** ביקשה שאשלח לה את חשבונית הרכישה למייל ושהיא תדאג להעביר זאת לסמליין.
29.12 לאחר שהמנהלת לא אישרה את קבלת המייל ולא קיבלתי שום התייחסות מסמליין.
ניסתי ליצור קשר שוב עם השירות לקוחות ולדבר עם אותה מנהלת.
הנציגת שירות הבטיחה לי, כן הבטיחה לי שתוך 2 ימי עסקים יחזרו אלי ושאין לי מה לדאוג.
היום ה2.1 אף אחד לא חזר אלי, כאשר ניסתי ליצור קשר עם אלקטרוניקס פרו המתנתי יותר מ30 דק' פעמיים והשיחה התנתקה, סימנתי כאופציה שיחזרו אלי (סוג של מענה אוט') ואכן חזרו אלי.. כאשר הרמתי את הטלפון שמעתי קול של בחורה ברקע ופשוט ניתקו לי בפרצוף.
במשך יותר מחודש שאני עובר טרטורים ללא הפסקה ויחס מזלזל עם שעות המתנה אינסופיות למוקד הטלפוני והסלוגן הקבוע שמתנגן לי בראש "מנהלת תחזור אלי תוך 48 שעות".
הבטחות אינסופיות שיחזרו אלי, הבטחות אינספויות שיתנו מענה וכלום!
כל אחד ואחד מהנציגים שדיברתי איתם גם אלה שהבטיחו שיעזרו באופן אישי.. פשוט שיקרו.
אני זועק לעזרתכם במכתב זה כצעד אחרון ועל מנת לגמור את הסאגה המגוכחת הזאת בהקדם האפשרי ולהימנע ממצב של הסלמת העניין והפיכתו לעניין משפטי, שכן יש לי תיעוד של כל דבר הנוגע בעניין.
רכשתי את הטלוויזיה שמתהדרת בכותרת "ספינת הדגל" לעולם לא ציפיתי להיפגע בצורה שכזאת.
אבקש את התייחסותך בהקדם,
בברכה,
בן...
אם למישהו ממכם יש רעיון נוסף כיצד לפעול בדבר, אשמח לשמוע.
לבנתיים לא נותר לי לומר מילה נוספת מלבד, תיזהרו !
אם משהו ישתנה אדאג לעדכן..
@שירות-אלקטרוניקס-פרו