מתלבט בין כמה אוזניות.. מי שיכול לעזור
שלום,
אני הרבה זמן מחפש אוזניות טובות.
לא הייתי קורא לעצמי אודיופיל, אבל אני צריך אוזניות טובות מכמה סיבות -
א.אני די רגיש לאיכות של אוזניות
ב.אני שומע מוזיקה עם הרבה באסים(אלקטרונית-האוס)
ג.אני שומע הרבה במקומות רועשים יחסית.
ההמלצות שקיבלתי כיוונו אותי בגדול לשתי חברות - בוס וסנהייזר.
לגבי סנהייזר, ראיתי שיש 3 דגמים - cx300 ii, cx 1.00, cx 3.00, שכל אחד עולה יותר מהשני.
לגבי בוס, לא כל כך מצאתי, אשמח אם תציעו הצעות.
הייתי שמח אם מישהו שמבין יכול להסביר לי מה באמת ההבדל בין הדגמים של הסנהייזר, האם שווה להשקיע ביקר ביותר, האם עדיף בוס, או בכלל חברה אחרת שלא רשמתי..
אשמח אם תענו כי זה מאוד חשוב לי.
תודה וערב טוב!!
אני הרבה זמן מחפש אוזניות טובות.
לא הייתי קורא לעצמי אודיופיל, אבל אני צריך אוזניות טובות מכמה סיבות -
א.אני די רגיש לאיכות של אוזניות
ב.אני שומע מוזיקה עם הרבה באסים(אלקטרונית-האוס)
ג.אני שומע הרבה במקומות רועשים יחסית.
ההמלצות שקיבלתי כיוונו אותי בגדול לשתי חברות - בוס וסנהייזר.
לגבי סנהייזר, ראיתי שיש 3 דגמים - cx300 ii, cx 1.00, cx 3.00, שכל אחד עולה יותר מהשני.
לגבי בוס, לא כל כך מצאתי, אשמח אם תציעו הצעות.
הייתי שמח אם מישהו שמבין יכול להסביר לי מה באמת ההבדל בין הדגמים של הסנהייזר, האם שווה להשקיע ביקר ביותר, האם עדיף בוס, או בכלל חברה אחרת שלא רשמתי..
אשמח אם תענו כי זה מאוד חשוב לי.
תודה וערב טוב!!
כנראה קיבלת המלצה על בוס כי אמרת שאתה במקומות רועשים כי הם חזקים במנגנון ביטול רעש. אם התקציב נמוך זה לא רלוונטי. אין לי המלצה ספציפית לתקציב כזה אבל אני יודע שkoss יש להם כמה אוזניות שאנשים אומרים מצויינות במחיר יחסית נמוך. לא יודע כמה זה נכון אבל שווה לך לבדוק
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אוזניות שיש לי שעונות על שני פרמטרים שאתה צריך באס וסאב-באס, וכמו כן בידוד מרעשים, הבידוד הוא פאסיבי אבל מוחלט,באופן כללי צליל נטראלי לא דוקר בגבוהים אבל די מפורט, מידים צלולים עם קצת צבע ממש לטעמי.
ZERO AUDIO carbo Tenore
יש גירסה עם עוד יותר באס אבל בכנות ב carbo Tenore יש כמות באס רבה ומספיקה שלא מאפילה על המידים.
ZERO AUDIO carbo Tenore
יש גירסה עם עוד יותר באס אבל בכנות ב carbo Tenore יש כמות באס רבה ומספיקה שלא מאפילה על המידים.