בכמה לדעתכם ניתן למכור ביד 2 את ה-pb13u
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·miki775 כתב:יד 2
חצי מחיר ממחיר מוצר זהה חדש...
מה אתה אומר ??
וכי למה ?
אנשים חושבים שבגלל שזה מוצר יד שניה הערך שלו פחות משל בחנות, פסיכולוגית אולי אני יכול להבין.
אבל מבחינת תקינות החומרה, זה שווה ערך למוצר חדש.
ברור שאם אחליט למכור אז זה לא יהיה בחצי מחיר ומי שירכוש ממני את המוצר יבין מה הכוונה שלי מוצר כמו בחנות.
מכרתי פה בעבר 2 סאבים של SVS והרוכשים קנו מוצר חדש מבחינה אסטטית וחומרתית.
ברור שאם אחליט למכור אז זה לא יהיה בחצי מחיר ומי שירכוש ממני את המוצר יבין מה הכוונה שלי מוצר כמו בחנות.
מכרתי פה בעבר 2 סאבים של SVS והרוכשים קנו מוצר חדש מבחינה אסטטית וחומרתית.
נערך לאחרונה על ידי (G) ב 03/01/2017 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
זה לא רק פסיכולוגית...מוצר מהחנות מגיע עם שירות ואחריות(לכאורה).(G) כתב:אנשים חושבים שבגלל שזה מוצר יד שניה הערך שלו פחות משל בחנות, פסיכולוגית אולי אני יכול להבין.
מכרתי פה בעבר 2 סאבים של SVS והרוכשים קנו מוצר חדש מבחינה אסטטית וחומרתית....
דורון.
אני מוסיף, זה גם תלוי באיזה תנאים היה המוצר, האם הוא הופעל ברמה אגרסיבית.alchemy כתב:לדעתי אם המוצר במצב "כמו חדש" ולא היה בשימוש יותר מ-3 שנים, הוגן לבקש עליו 2/3 מחיר.
אם היה בשימוש יותר ממושך אז באמת באזור חצי מחיר....
אז אפשר לומר שסאב כזה חזק אין צורך שיעבוד קשה, היו לו חיים קלים.
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
באיזור ה50%-60%, אלה המחירים ביד 2 של מוצרים מתוחזקים ברמה גבוהה עם קילומטראז׳ נמוך.
בחנות המוצר חדש מהשקית לא משנה עד כמה הוא שמור אצל המוכר זה לא יהיה אותו הדבר, אפשר לבצע תשלומים ויש אחריות וכו׳.
זה מנסיוני במכירה של מספר מוצרים בשוק היד השנייה.
בחנות המוצר חדש מהשקית לא משנה עד כמה הוא שמור אצל המוכר זה לא יהיה אותו הדבר, אפשר לבצע תשלומים ויש אחריות וכו׳.
זה מנסיוני במכירה של מספר מוצרים בשוק היד השנייה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מחזק.avilior כתב:באיזור ה50%-60%, אלה המחירים ביד 2 של מוצרים מתוחזקים ברמה גבוהה עם קילומטראז׳ נמוך.
זה מנסיוני במכירה של מספר מוצרים בשוק היד השנייה....
בנוסף - מכשיר כמו חדש בשימוש, אינו אטרקטיבי כמו מכשיר כמו חדש בגלל שלא היה בשימוש.
בכל אופן, תפרסם, תנסה, מניח שבסופו של דבר תמכור למרבה במחיר הרי..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·avilior כתב:באיזור ה50%-60%, אלה המחירים ביד 2 של מוצרים מתוחזקים ברמה גבוהה עם קילומטראז׳ נמוך.
זה מנסיוני במכירה של מספר מוצרים בשוק היד השנייה....
זו הבעיה בארצנו הנהדרת שכולם יהודים ורוצים להרגיש שיצאו גדולים .
בסוף מה קורה ? כל היהודים אוכלים *** ביחד.
לכתוב במקלדת "הסאב עבר חיים קלים" או " "כמו לקנות חדש מהקופסא" זה לא קשה. הנה גם אני הצלחתי.
בנאדם לא קונה SVS מפלצתי מבלי לבחון את היכולות שלו. גם אם זה ל 10 דקות או שנה ו 10 דקות ברצף.
הסאב עבד. נקודה סוף.
יש מחיר למוצר סגור עם ריח חדש שנודף ממנו. כך גם ברכבים או בכל דבר אחר.
מסכים עם אבי - מוצר מתוחזק באהבה יכול לקבל עוד עשרה אחוז ממחיר מוצר יד שניה זהה עם שריטה וחצי.
לדעתי 60% ממחירו כחדש זה הוגן מאוד.
מכיר אנשים שמכרו מגברים / רמקולים היי הנד גם ב 25% ממחירו כחדש.
זה ש SVS קצת התפרסמו פה לא עושה אותם שונים מכל מוצר אחר.
בהצלחה במכירה
בנאדם לא קונה SVS מפלצתי מבלי לבחון את היכולות שלו. גם אם זה ל 10 דקות או שנה ו 10 דקות ברצף.
הסאב עבד. נקודה סוף.
יש מחיר למוצר סגור עם ריח חדש שנודף ממנו. כך גם ברכבים או בכל דבר אחר.
מסכים עם אבי - מוצר מתוחזק באהבה יכול לקבל עוד עשרה אחוז ממחיר מוצר יד שניה זהה עם שריטה וחצי.
לדעתי 60% ממחירו כחדש זה הוגן מאוד.
מכיר אנשים שמכרו מגברים / רמקולים היי הנד גם ב 25% ממחירו כחדש.
זה ש SVS קצת התפרסמו פה לא עושה אותם שונים מכל מוצר אחר.
בהצלחה במכירה
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
·istarmini כתב:·......
זו הבעיה בארצנו הנהדרת שכולם יהודים ורוצים להרגיש שיצאו גדולים .
בסוף מה קורה ? כל היהודים אוכלים *** ביחד....
מה שנכון נכון וזה עובד גם בשוק היד הראשונה.
החנויות בארץ לא מפרסמות מחירים של מוצרים או מנפחות את המחירים במכוון, במיוחד באודיו, כדי שתבוא לחנות ותקבל מחיר ייחודי שרק לך (וזה מה שאנחנו הישראלים אוהבים) וחסר לך שתפרסם למישהו אחר. ככה השיטה נשמרת ואנחנו ממשיכים לדפוק את עצמנו. כל אחד מקבל מחיר ״להיט״ ומרגיש טוב עם הקנייה. ואני מבין את החנויות.
לך תפתח חנות אודיו עם מחיר קשיח, תוך חודש אתה פושט את הרגל.
ככה גם ביד שנייה, תבקש 5000 ₪ יציעו לך 2000 ₪.
צריך לשנות את התפיסה הישראלית במהות וזה כבר סרט אחר לגמרי...
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
avilior כתב:·......
מה שנכון נכון וזה עובד גם בשוק היד הראשונה.
החנויות בארץ לא מפרסמות מחירים של מוצרים או מנפחים את המחירים במכוון, במיוחד באודיו, כדי שתבוא לחנות ותקבל מחיר ייחודי שרק לך (וזה מה שאנחנו הישראלים אוהבים) וחסר לך שתפרסם למישהו אחר. ככה השיטה נשמרת ואנחנו ממשיכים לדפוק את עצמנו. כל אחד מקבל מחיר ״להיט״ ומרגיש טוב עם הקנייה. ואני מבין את החנויות.
לך תפתח חנות אודיו עם מחיר קשיח, תוך חודש אתה פושט את הרגל.
ככה גם ביד שנייה, תבקש 5000 ₪ יציעו לך 2000 ₪.
צריך לשנות את התפיסה הישראלית במהות וזה כבר סרט אחר לגמרי......
אני חייב להחריג מההצהרה שלך את אבי סופר מכשירי חשמל, שם המחיר שרשום על המוצר הוא סופי(ולא עוזר מיקוח או 'מזומן'), וגם נדיר שלא הזול ביותר בשוק מראש, ללא מיקוח...ואין לי שום קשר אליהם.
דורון.
fLy כתב:אני חייב להחריג מההצהרה שלך את אבי סופר מכשירי חשמל, שם המחיר שרשום על המוצר הוא סופי(ולא עוזר מיקוח או 'מזומן'), וגם נדיר שלא הזול ביותר בשוק מראש, ללא מיקוח...ואין לי שום קשר אליהם.......
דורון....
הבעיה של החנויות שזה ברמה של שוק טורקי ועל כל דבר כמעט צריך להתמקח, צריך לשאוף למצב של ארה"ב ואירופה.