שאלה בנוגע למהירות הוט 100MB אמיתית ופתיחת פורטים
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
בוקר טוב,
עברתי היום מתשתית בזק להוט 100 מגה (ספק הוטנט) בצפון הישן של ת"א.הגדרתי את ההוטבוקס למצב BRIDGE והוא מחובר ישירות למחשב אחד בכבל רשת CAT 5E במהירות של 1GB.
ניטרלתי את חומת האש של האנטי וירוס שאני משתמש בו (ESET SAMRT SECURITY 10).
בבדיקת מהירות באתר של הוט אני מקבל 84-83 מגהביט הורדה, ובבדיקת מהירות ב SPEEDTEST אני מקבל תוצאה דומה.
שאלתי לגבי המהירות - האם אני לא אמור לקבל קרוב ל-100 מגה לפחות מול השרתים של הוט ?
שאלה בנוגע לפורטים - אני מקבל כתובת IP שמתחילה ב 77.139 ורואה שאין גישה לפורטים במחשב. האם יש אפשרות לבקש מהוטנט לעבור לטווח כתובות אחר שמאפשר גישה לפורטים ? (פעם עשיתי זאת באקספון).
תודה
עברתי היום מתשתית בזק להוט 100 מגה (ספק הוטנט) בצפון הישן של ת"א.הגדרתי את ההוטבוקס למצב BRIDGE והוא מחובר ישירות למחשב אחד בכבל רשת CAT 5E במהירות של 1GB.
ניטרלתי את חומת האש של האנטי וירוס שאני משתמש בו (ESET SAMRT SECURITY 10).
בבדיקת מהירות באתר של הוט אני מקבל 84-83 מגהביט הורדה, ובבדיקת מהירות ב SPEEDTEST אני מקבל תוצאה דומה.
שאלתי לגבי המהירות - האם אני לא אמור לקבל קרוב ל-100 מגה לפחות מול השרתים של הוט ?
שאלה בנוגע לפורטים - אני מקבל כתובת IP שמתחילה ב 77.139 ורואה שאין גישה לפורטים במחשב. האם יש אפשרות לבקש מהוטנט לעבור לטווח כתובות אחר שמאפשר גישה לפורטים ? (פעם עשיתי זאת באקספון).
תודה
המהירות שאתה מקבל היא תקינה לדעתי, אף אחד לא מבטיח לך 100M זה בדרך כלל נע בין 50-100
לגבי פתיחת פורטים, לא נראה לי שהוט יושבים מאחורי FW לכל יוזר
המקום היחיד שאתה צריך לוח פורטים זה במחשב, מאחר ואה מחובר כנראה ללא חייגן, על הכרטיס רשת של המחשב, איזה כתובת אתה מקבל?
את ה 77.139? או שאתה רואה את הכתובת הזאת כשאתה עושה בדיקת מהירות?
לאיזה פורט אתה מנסה לגשת במחשב ומאיפה?
לגבי פתיחת פורטים, לא נראה לי שהוט יושבים מאחורי FW לכל יוזר
המקום היחיד שאתה צריך לוח פורטים זה במחשב, מאחר ואה מחובר כנראה ללא חייגן, על הכרטיס רשת של המחשב, איזה כתובת אתה מקבל?
את ה 77.139? או שאתה רואה את הכתובת הזאת כשאתה עושה בדיקת מהירות?
לאיזה פורט אתה מנסה לגשת במחשב ומאיפה?
-
Fish72
- חבר מביא חבר

@speebman
·
תודה על התשובה בנוגע למהירות.
את הכתובת אני מקבל גם בספיד טסט וגם ב noc.co.il
ניסיתי לגשת לפורטים 80, 6661,23 לפני שחיברתי את הנתב שלי (TPLINK 1043 עם קושחה מקורית מעודכנת), מאחר וחשבתי שאם ההוט בוקס בתוצרת מודם ואני מבטל את חומת המגן של ESET, שתהיה לי גישה לפורטים מאחר והם לא אמורים להיות חסומים.
אני משתמש באתר הזה לבדיקת פורטים :
http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
·
תודה על התשובה בנוגע למהירות.
את הכתובת אני מקבל גם בספיד טסט וגם ב noc.co.il
ניסיתי לגשת לפורטים 80, 6661,23 לפני שחיברתי את הנתב שלי (TPLINK 1043 עם קושחה מקורית מעודכנת), מאחר וחשבתי שאם ההוט בוקס בתוצרת מודם ואני מבטל את חומת המגן של ESET, שתהיה לי גישה לפורטים מאחר והם לא אמורים להיות חסומים.
אני משתמש באתר הזה לבדיקת פורטים :
http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
-
Fish72
- חבר מביא חבר

@speebman
·
בחיבור ישיר אל ההוטבוקס המוגדר כמודם, אני מקבל כתובת פנימית של כרטיס הרשת שגם מתחילה ב 77.139
סאבנט 255.255.248.0
אבל למרות ביטול חומת המגן של ESET אני לא מצליח לגשת לפורטים במחשב דרך האתר שציינתי
·
בחיבור ישיר אל ההוטבוקס המוגדר כמודם, אני מקבל כתובת פנימית של כרטיס הרשת שגם מתחילה ב 77.139
סאבנט 255.255.248.0
אבל למרות ביטול חומת המגן של ESET אני לא מצליח לגשת לפורטים במחשב דרך האתר שציינתי
אוקי, למה הפורטים אמורים להיות פתוחים?
איזה אפליקציה יש לך שמאזינה לtelnet23 80http?
יש לך שרת HTTP שעובד ופועל? יש לך סרבר של telnet שמאזין?
האם RDP מופעל? אם כן תנסה לסרוק את הכתובת שלך ולבדוק אם פורט 3389 פתוח
מאחר ויש אפליקציה שמאזינה לפורט הזה והיא פותחת socket בשבילו
דני
איזה אפליקציה יש לך שמאזינה לtelnet23 80http?
יש לך שרת HTTP שעובד ופועל? יש לך סרבר של telnet שמאזין?
האם RDP מופעל? אם כן תנסה לסרוק את הכתובת שלך ולבדוק אם פורט 3389 פתוח
מאחר ויש אפליקציה שמאזינה לפורט הזה והיא פותחת socket בשבילו
דני
-
Fish72
- חבר מביא חבר

@speebman
·
תודה רבה על ההסבר. אכן כש RDP היה מופעל הוא נתן גישה לפורט 3389.
גם EMULE מקבל HIGH ID כשפורט 6661 פתוח למרות שהאתר לא נותן אינדיקציה כי הפורט פתוח.
כנראה שזה נובע מחוסר ההבנה שלי לגבי זמינות הפורטים ושיש צורך שיהיה שירות שיאזין להם.
תודה רבה על עזרתך המהירה והמקצועית ביותר
·
תודה רבה על ההסבר. אכן כש RDP היה מופעל הוא נתן גישה לפורט 3389.
גם EMULE מקבל HIGH ID כשפורט 6661 פתוח למרות שהאתר לא נותן אינדיקציה כי הפורט פתוח.
כנראה שזה נובע מחוסר ההבנה שלי לגבי זמינות הפורטים ושיש צורך שיהיה שירות שיאזין להם.
תודה רבה על עזרתך המהירה והמקצועית ביותר
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
כל חיי גרתי בהרצליה במספר בתים שונים. להבדיל מבזק, לא עזבתי את התמיכה הטכנית של הוט עד שבבדיקה אני אקבל את המהירות המקסימלית (היום יש לי 200 ואני מקבל 200 בבדיקת תשתית). ברור שמעבר לבדיקת תשתית אני לא מקבל את המהירות המקסימלית אבל זה מובן.
נסה את מזלך. אין לך מה להפסיד.
נסה את מזלך. אין לך מה להפסיד.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

@kingikra
·למיטב הבנתי התשתית של הוט היא שיתופית וייתכן שבתל אביב קיימים עומסים רבים יותר על התשתית מאשר הרצליה. אני מקסל כרגע בין 80-90 מגה על בסיס קבוע, ואין לי צורך מהותי למהירות המושלמת, רק רציתי לוודא שאני לא מפספס משהו מהותי.
תודה קינג על המידע שסיפקת.
·למיטב הבנתי התשתית של הוט היא שיתופית וייתכן שבתל אביב קיימים עומסים רבים יותר על התשתית מאשר הרצליה. אני מקסל כרגע בין 80-90 מגה על בסיס קבוע, ואין לי צורך מהותי למהירות המושלמת, רק רציתי לוודא שאני לא מפספס משהו מהותי.
תודה קינג על המידע שסיפקת.