[עזרה] הגדרות מומלצות / עדכון ל Hisense 55M7000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
santapwz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים,

חיפשתי פה הרבה ולא ולא מצאתי..

קיבלנו היום את ההייסנס M7000 55 אינצ', וניסיתי לשחק קצת בהגדרות אבל לא הצלחתי לשפר את איכות התמונה

ראיתי שפרסמו את העדכון הבא:

https://www.dropbox.com/s/8qakjwpnschly ... _G1018_For LocalDimming Off.rar?dl=0

ויש לי מספר שאלות - אשמח מאוד אם תוכלו לענות לי עליהן:

1.האם זה מתאים לדגם ה 55 אינצ'?
2. אפשר הסבר במשפט על איך ההתקנה מתבצעת?
3. האם יראו הבדל בתכני SD?
4. האם יש צורך לגעת בהגדרות אחרי העדכון או שזה התקן ושכח?

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #2 

האמת שיש פה הרבה מאוד תגובות לגבי עדכונים וגם לגבי הגדרות של אנשים.. בכל מקרה - יש את העדכון הבריטי שמשתמש בשם amirnew פרסם כאן כמה פעמים, שהוא העדכון הכי מומלץ למסכי ה 55".
אם אתה מעדיף את העדכון הישראלי - אז אני מאמין שמישהו כאן יוכל לשלוח לך את ההורדה לעדכון ואם לא, אז אתה צריך לפנות לעומר(אני אשלח לך את המייל שלו אם תצטרך) - הוא הנציג שאחראי על כל עניין העדכונים של הייסנס.
2.יש מדריך מפורט במידה ותקבל את המייל מעומר, אבל בכל מקרה.. מפרמטים התקן USB, שמים עליו את העדכון, מחברים לטלויזיה, מכבים אותה, ואז מדליקים עם לחיצה ארוכה.. משם זה עושה הכל לבד.
3.לא.. אולי בבריטי כן אבל בעיקרון לא לשם כך מיועד העדכון.. העדכון מוסיף תמיכה ב HDR ממקורות חיצוניים וגם אמור לשפר את עניין ה LOCAL DIMMING.
4. כן.. למעט מסכי יוקרה אתה תמיד תצטרך להתעסק עם הגדרות, כי המסכים האלה לא יוצאים מכוילים מהמפעלים.. ויותר מזה, העין של כל אחד אוהבת משהו אחר.. חלק אוהבים בהיר יותר, חלק אוהבים כהה יותר(קר/חם)
לפי מה שהבנתי ממה שרשמו כאן, בעדכון הבריטי התמונה הראשונית שמקבלים שם, עוד לפני שנוגעים בהגדרות, היא טובה יותר מאשר התמונה הראשונית שמקבלים בעדכון הישראלי.

אישית אני עם העדכון הישראלי כי אני עם מסך 50".. שיחקתי קצת עם ההגדרות לפי העיניים שלי.. כנראה שאני יכול לקבל תמונה טובה יותר, אבל בינתיים, עם התכנים שאני רואה, ההגדרות ששמתי לעצמי מספיקות.. ככה שתמיד טוב לנסות לשחק לבד גם ואולי תגיע לתמונה שמספקת אותך

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”