זקוק לעזרה ברכישת מקרן + מסך הקרנה

מקרנים קידמיים - Front Projector.
avishayb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה

שלום חברים,

אני נכנס לדירה חדשה מקבלן, ואני עסוק בין היתר בבניית הקולנוע הביתי בסלון.
בתכנון הדירה, הקבלן בנה לי הכנה למקרן. גודל הסלון 4 מטר אך המקרן נמצא לקראת סוף הנמכת הגבס, בסביבות 3.60 מטר מהקיר עליו יוקרן, בגובה 2.60 מ׳ לערך.

אני מחפש מקרן ומסך הקרנה (עדיף חשמלי), כאשר ייבוא מאמזון אירופה בהחלט עומד על הפרק ואפילו עדיף. התקציב למקרן בסביבות 4K שקלים, כאשר התקציב למסך ההקרנה בסביבות 2K שקלים (האם אני חי בסרט לגבי החשמלי?), מבלי שיש לי ידע בתחום יותר מידי.

גודל הצפייה הנדרש - 100-120 אינץ׳. הצרכים - סרטים, סדרות, אקסבוקס וכדורגל.

האם תוכלו לסייע בהמלצות למקרנים ולמסכי הקרנה שיעמדו בדרישות הנ״ל?

תודה!
אבישי.

אודינחמני
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137

שליחה

זה לא באמת תקציב לקולנוע ..

אבל יש לך את הבנקיו ששמעתי שהוא סבבה
מסך הקרנה חשמלי אפשר למצוא ב2000
אבל ללא מתיחה שלדעתי ביזבוז תעלה את התקציב ל7 אלף תחפש ביד 2 את האפסון 9100 או 9200 או סוני 55 ומסך הקרנה עולה 4000 כולל מתיחה
זה יתן לך תמורה הרבה יותר טובה

Kermit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 409

שליחה

מסכים חשמליים רגילים (פורמט 16:9, לי באופן אישי עדיף כי אני רואה גם הרבה סדרות ולא רק סרטים) עם שלט יש באיזור האלף ש"ח (ללא מנגון מתיחה)
אם יש אפשרות למסך קבוע על הקיר זה עדיף(זול, נשאר תמיד מתוח בלי גלים על הבד), אבל אני מבין שזה סלון ואני יוצא מנקודת הנחה שהמקרן הוא בנוסף לטלוויזיה ולכן אין אפשרות למסך קבוע על הקיר.

אז או שתקנה חשמלי רגיל (כי מתיחה מאוד יקר) ולגבי מקרן. אז כמו שכבר רשמו לך בהודעה מעל: או אמזון (Optoma HD26\27\141, epson 5350, בנקיו וכו' - מקרני כניסה לקולנוע ביתי)

או לחפש יד שנייה כמו הסוני למשל (יתן איכות תמונה עדיפה בהרב על המקרנים מאמזון, אפילו אם עולה קצת יותר אבל תקבל שיפור משמעותי באיכות תמונה לעומתם)

חזור אל “מקרנים”