שרשור תגובות: Zerotech Dobby: רחפן סלפי פרטי בכיס שלכם
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3319
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·ממש לא דומים. ברור שהמחיר אטרקטיבי יותר אבל היכולות והביצועים רחוקים אחד מהשני קילומטרים. הרחפן שהבאת הוא צעצוע לשליטה ידנית כמו הרבה רחפנים זולים אחרים.GalZilberman כתב:יש לזה חיקוי ב40$ שנראה לא רע בכלל (כצעצוע).
http://www.banggood.com/Eachine-E50-WIF ... utmid=1288...
אלי חבוש
הרעיון עצמו מעניין אבל המחיר לדעתי יקר מאוד עבור רחפן בשביל .... סלפי .
ואז מה עם הוא קטן - זה יכול להוות גם חיסרון כשיש מעט רוח.
אם כבר רחפן באופן כללי - אבל אז כבר כדאי לחפש DJI משומש שיתן ביצועים טובים יותר.
אם כבר רחפן באופן כללי - אבל אז כבר כדאי לחפש DJI משומש שיתן ביצועים טובים יותר.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·לא הבנתי. מה שונה?m3csl כתב:מדוע שונה שם הכתבה ?...
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·המחיר אכן קצת לא זול עבור רחפן סלפי. מה שכן הוא נותן הרבה מעבר לצילומי סלפי והרשת מלאה בסרטונים שונים שלו. רחפן מקצועי יותר יתן איכויות טובות יותר אבל בסופו של דבר השאלה היא מה אתה מצפה מהרחפן שיעשה. לא כולם רוצים להסתובב עם משהו ענק כדי ליצור סרטים.movieman כתב:הרעיון עצמו מעניין אבל המחיר לדעתי יקר מאוד עבור רחפן בשביל .... סלפי .
אם כבר רחפן באופן כללי - אבל אז כבר כדאי לחפש DJI משומש שיתן ביצועים טובים יותר....
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·לא. אתה אולי מתייחס לכתוב בהפנייה בעמוד בפייסבוק של האתר. הכותרות לא שונו בשום מקוםm3csl כתב:@EliHaboosh
·
במקור הכתבה נקראה האם יש לך רחפן בכיס או שאתה פשוט שמח לראות אותי (או משהו בסגנון)...
אלי חבוש
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·הרחפן עובד על תדרים 2.4 ו 5kingshoko כתב:שלום,
מה בנוגע לתדרים?
האם תהיה בעיה להזמין אותו מאמזון, המכס יעביר אותו ויאשר את עניין התדרים?
תודה...
טווח התדרים בתוך ה 5 לא ממש מפורסם על ידם אבל ניתן לבקש מהחברה שישלחו את הטווח שלהם ולראות אם מתאים לזה המאושר בארץ. לא בטוח שכן
אלי חבוש
אהלן! תודה על הביקורת המקיפה - בהחלט מוצר מעניין.
יש לי שאלה: איך צילומי הסטליס שלו ממרחק? האם יש "עין דג" כמו בגו-פרו או במצלמות המובנות של DJI?
אם אתה מוציא אות לסיבוב נוסף, אשמח מאוד אם תוכל לצלם צילום אחד מגובה 15-20 מ' ב-90 מעלות ולשלוח
אלו בעיקר התמונות שאני צריך לצלם... יש לי DJI פאנטום 2 עם המלמה המקורית והעין-דג מפריע לי מאוד.
יש לי שאלה: איך צילומי הסטליס שלו ממרחק? האם יש "עין דג" כמו בגו-פרו או במצלמות המובנות של DJI?
אם אתה מוציא אות לסיבוב נוסף, אשמח מאוד אם תוכל לצלם צילום אחד מגובה 15-20 מ' ב-90 מעלות ולשלוח
אלו בעיקר התמונות שאני צריך לצלם... יש לי DJI פאנטום 2 עם המלמה המקורית והעין-דג מפריע לי מאוד.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·אין עין דג.בועזון כתב:אהלן! תודה על הביקורת המקיפה - בהחלט מוצר מעניין.
אם אתה מוציא אות לסיבוב נוסף, אשמח מאוד אם תוכל לצלם צילום אחד מגובה 15-20 מ' ב-90 מעלות ולשלוח![]()
אלו בעיקר התמונות שאני צריך לצלם... יש לי DJI פאנטום 2 עם המלמה המקורית והעין-דג מפריע לי מאוד....
דוגמאות לצילומי סטילס אתה יכול לראות בכתבה.
בהזדמנות אוציא צילומי 90 מעלות
אלי חבוש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים