אינטרנט הוט.... זקוק לחוות דעת ועזרה
-
shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אני שוקל בכובד ראש לעבור מסלקום(בזק) להוט.
יש לי נקודת חיבור ראשית בבית בתוך הארון חשמל ומשם יוצאות עוד 3 נקודות לחדרים שונים לשקעי rj45.
שוקל לעבור להוט מטעמי מהירות.
למען האמת אני כבר למעלה מעשור בורח מהחברה הזאת אבל בעקבות כמה שרשורים פה שמעידים על שיפור בשירות ובניתוקים אני שוקל לעבור.
אשמח לדעת גם לגבי ציוד..... יש את ההוט פייבר ועוד אפשרות אני מבין(או שלא).... מה ההבדל ומה מתאים לצרכיי יותר?
דבר שני: רוצה לחבר ראוטר למטרת אינטרנט אלחוטי איכותי בבית.... האם אני יכול לחבר את הראוטר לסוויצ'ר שנמצא בסלון שישדר אינטרנט כי בארון חשמל הכל חסום.
במידה ואפשרי.... איזה ראוטר מומלץ? שוקל לרכוש את הארצ'ר c7 באילת או להזמין מאמאזון ידידי את הc9..... מה ההבדלים ביניהם ומה עדיף עבורי?
בברכה,
אורי
יש לי נקודת חיבור ראשית בבית בתוך הארון חשמל ומשם יוצאות עוד 3 נקודות לחדרים שונים לשקעי rj45.
שוקל לעבור להוט מטעמי מהירות.
למען האמת אני כבר למעלה מעשור בורח מהחברה הזאת אבל בעקבות כמה שרשורים פה שמעידים על שיפור בשירות ובניתוקים אני שוקל לעבור.
אשמח לדעת גם לגבי ציוד..... יש את ההוט פייבר ועוד אפשרות אני מבין(או שלא).... מה ההבדל ומה מתאים לצרכיי יותר?
דבר שני: רוצה לחבר ראוטר למטרת אינטרנט אלחוטי איכותי בבית.... האם אני יכול לחבר את הראוטר לסוויצ'ר שנמצא בסלון שישדר אינטרנט כי בארון חשמל הכל חסום.
במידה ואפשרי.... איזה ראוטר מומלץ? שוקל לרכוש את הארצ'ר c7 באילת או להזמין מאמאזון ידידי את הc9..... מה ההבדלים ביניהם ומה עדיף עבורי?
בברכה,
אורי
-
shualy
- חבר פעיל מאוד

חברים,
לא לשמור בבטן....שאני לא אפול למשהו שאתם יכולים להציל אותי ממנו.
תודה מראש!
לא לשמור בבטן....שאני לא אפול למשהו שאתם יכולים להציל אותי ממנו.
תודה מראש!
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com
www.uriavitan.com
גם אני התחברתי עליהם אחרי יותר מעשור בבזק, התמיכה שלהם עדיין פחות טובה משל בזק אבל זה מה יש, בנתיים מקבל מאה מגה תקין ומשלם 20 שקל פחות אז אין בעיות.
אם אתה מתחבר לאינטרנט בלבד יביאו לך הוטבוקס, לא שואלים אותך איזה מכשיר אתה רוצה, ההוטבוקס דיי פח אשפה מבחינת רשת אלחוטית.
מסכים עם ויק, קודם כל תתחבר ותבדוק שהכל תקין לפני שאתה קונה ציוד.
אם אתה מתחבר לאינטרנט בלבד יביאו לך הוטבוקס, לא שואלים אותך איזה מכשיר אתה רוצה, ההוטבוקס דיי פח אשפה מבחינת רשת אלחוטית.
מסכים עם ויק, קודם כל תתחבר ותבדוק שהכל תקין לפני שאתה קונה ציוד.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
ניתן להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ולחבר נתב חיצוניmarvje כתב:גם אני התחברתי עליהם אחרי יותר מעשור בבזק, התמיכה שלהם עדיין פחות טובה משל בזק אבל זה מה יש, בנתיים מקבל מאה מגה תקין ומשלם 20 שקל פחות אז אין בעיות.
מסכים עם ויק, קודם כל תתחבר ותבדוק שהכל תקין לפני שאתה קונה ציוד....
-
shualy
- חבר פעיל מאוד

והאם בכלל כדאי ואפשרי לחבר ראוטר דרך סוויצ׳ר רק למטרת וויי פיי?
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com
www.uriavitan.com