משלוח קופסאת נעליים לארה"ב
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום
קניתי נעליים מהאתר SHOEMETRO והן גדולות עלי, אני שוקל לשלוח להם חזרה את הנעליים אך לא מבין כמה זה אמור לעלות לי..
מישהו התנסה במשלוח חבילת נעליים לחו"ל? כמה כסף הדואר יקחו על זה?
תודה מראש
קניתי נעליים מהאתר SHOEMETRO והן גדולות עלי, אני שוקל לשלוח להם חזרה את הנעליים אך לא מבין כמה זה אמור לעלות לי..
מישהו התנסה במשלוח חבילת נעליים לחו"ל? כמה כסף הדואר יקחו על זה?
תודה מראש
-
blizzard20
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
@shoki222
·
תודה על המענה
לא הזמנתי עם MUSTOP אלא ישירות מהאתר.
המחיר יהיה 20-25 דולר? זה יקר מאוד, לא בטוח שמשתלם לי להחזיר אותם, הנעליים עלו לי 200 ש"ח..
אם זה 20-25 ש"ח זה כבר סיפור אחר..
תודה
·
תודה על המענה
המחיר יהיה 20-25 דולר? זה יקר מאוד, לא בטוח שמשתלם לי להחזיר אותם, הנעליים עלו לי 200 ש"ח..
תודה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·צר לי...נסה לשקול את החבילה בפועל יתכן ועל פי המשקל תגיע לסכומי משלוח נמוכים יותר כצרור קטן. המחיר שנקבתי 20$ הוא לחבילה של כ +1.5 ק"ג. המחיר משתנים בקפיצות של חצי קילו. ויש להוסיף גם דמי משלוח רשום כ ~10 ש"ח. שתהיה לך אסמתא.blizzard20 כתב:@shoki222
·
תודה על המענה
תודה...
אולי תוכל למצוא סיבה להאשים את האתר ששלח לך וממנו קנית ישירות ובכך להטיל עליו את דמי המשלוח חזרה. תוכל למשל להגיד שמידת הנעליים בפועל איננה כמו טבלת המידות שהייתה באתר ולכן הוטעית. תגיד להם שאילו הם נעלים שהיו עם הרשאה למשלוח ישיר לישראל, ללא צד ג' נוסף כגון מסטופ או buy2usa ולכן עליהם האחריות לכל ההוצאות. נסה....כולו מייל.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

זו בדיוק התנהגות שמוציאה לנו שם רע.
יש כללי משחק לרכישה מחו״ל בחרת לשחק על פיהם, כבד אותם. נטלת סיכון הוא התממש לצערי, שא בו
יש כללי משחק לרכישה מחו״ל בחרת לשחק על פיהם, כבד אותם. נטלת סיכון הוא התממש לצערי, שא בו
הלב של קניה מרחוק, דרך חנות מקוונת זה שהיא מספקת לך מידע שעליו תוכל לבסס את קנייתך. מידע כזה הוא טבלת מידות אמיתית לנעליים. אם יש פער בין הנעל שקיבלת לטבלת המידות אזי המוכר אשם בהטעייתך. בנוסף אם זוג הנעליים היה זכאי להישלח ישירות לישראל אז המוכר צריך לשאת בהחזרתן לארה"ב כי הנעליים נמכרו בהטעייה.Borderline1 כתב:זו בדיוק התנהגות שמוציאה לנו שם רע.
יש כללי משחק לרכישה מחו״ל בחרת לשחק על פיהם, כבד אותם. נטלת סיכון הוא התממש לצערי, שא בו...
זה טיעון סביר והוגן שלי כלקוח ואני לא מוציא שום שם רע לאף אחד.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
shoki222
זה ממש לא טיעון סביר, אם אתה לא יודע איזה מידה אתה, אל תזמין נעלים מעבר לים.
במיוחד אם אתה מזמין מוצר שאתה לא מכיר ולא יודע איזה גיזרה הוא.
מי יודע שמראש מה הוא נועל והמידה שלו מזמין מעבר לים.
ההצעה שלך מביכה נקודה.
ההצעה שלך מביכה נקודה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

אם חלק מתנאי הקניה מהאתר הספציפי היו החזרה על חשבון המוכר היה טעם בדבריך, אבל זה לא כך אז כל שאר הטיעון לא רלבנטי.
אתה קראת את מה שכתבת שתי תגובות קודם לפני שכתבת דברים אחרים לגמרי בתגובתך?
מ- ״תמצא סיבה להאשים את המוכר״ זה הפך לעובדה-״אם יש פער אז המוכר אשם בהטעיה״.
המוכר לא צריך לשאת בעלות החזרה אם אלו לא היו תנאי המכירה והרציונליזציה של ההתנהלות הזו לא הופכת אותה לנכונה מוצדקת או מכובדת.
להיות בן אדם זה להיות בן אדם גם כשלא רואים אותך
המוכר לא צריך לשאת בעלות החזרה אם אלו לא היו תנאי המכירה והרציונליזציה של ההתנהלות הזו לא הופכת אותה לנכונה מוצדקת או מכובדת.
להיות בן אדם זה להיות בן אדם גם כשלא רואים אותך
·אם יש או אין החזרה על חשבון המוכר, כלומר תנאי ההחזרה על פי תקנון האתר, איננו רלבנטי לטיעון שלי. כדי שיתקיים תקנון האתר ובו מדיניות ההחזרה, בעל האתר מחוייב במצג אמת. מצג האמת הוא שיש טבלת מידות והנעליים הנמכרות הן עלפי הטבלה. כלומר ההחזרה של המוצר היא לא בגלל נוחות או התאמה אלה בגלל שהוצג מצג לא נכון בטבלת המידות שגרם לי לטעות ולהזמין את הנעל. לכן למוכר יש אחריות להחזיר לי את דמי המשלוח.Borderline1 כתב:אם חלק מתנאי הקניה מהאתר הספציפי היו החזרה על חשבון המוכר היה טעם בדבריך, אבל זה לא כך אז כל שאר הטיעון לא רלבנטי.
להיות בן אדם זה להיות בן אדם גם כשלא רואים אותך...
הסלנג שהשתמשתי בו..."להאשים את המוכר" הוא רק סלנג ולא נסיון להדיח אנשים לרמאות. המינוח הנכון צריך להיות אם כן ..."להטיל את האחריות..." על המוכר וזה צודק והוגן אם טבלת המידות איננה משקפת את הנעל במציאות.
·אני לצורך העניין לובש נעל במידה 12 שזה אורך כף רגל 30 ס"מ (דוגמא) ונניח שטבלת המידות אומרת שלאורך 30 ס"מ צריך לבחור מידה 13. במציאות שהנעל הגיעה לישראל אלי, יצא שמידה 13 גדולה לי. הוטעתי על ידי טבלת המידות של המוכר. יש הרבה וריאציות מסוג זה שגורמות לך לטעות, למשל רוחב הנעל. הזמנתי לאחרונה נעל wide של columbia במידת ה 12 שלי ובפועל קיבלתי נעל צרה מאוד. כלומר הסתמכתי שהטבלה כתבה W אבל היא לא שיקפה שלנעל יש אימום (גיזרה) צרה.mp3lll כתב:shoki222
ההצעה שלך מביכה נקודה....
יהיה לא הוגן לדעתי לגשת לחנות של columbia בקניון רמת אביב למשל, למדוד נעל זו ולצאת ולהגיד תודה ובכך לנצל את היבואן.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. לכל חנות יש מדיניות החזרות. למשל באמזון - יש סימון בחלק מהמקרים של FREE RETURNS. בחנות שרכשת ממנה אין - אז זה לא רלבנטי. תצטרך לשאת בעלות המשלוח - כנראה כמו שאמרו לך - שווה לנסות למכור בארץ. זה נקודה חשובה ותודה שלמדת אותנו (תמיד יש את הסכנה הזו ברכישת נעליים).
ב. Shoki - אני חייב לציין שכל עוד אני מודד בחנות של היבואן - כמו קולומביה/נייקי/אדידס, אז אני הרבה פחות "מרגיש לא נעים" עם זה שאני לא קונה.
ללכת לחנות פרטית ולעשות שם בלאגן מדידות סתם - זה לא יפה באמת.
לגבי כל מה שרשמת, זה מאוד נחמד, אבל זה משהו שאתה אמור לקחת בחשבון. בנוסף למדיניות ההחזרים של החברה. כשקנית - ידעת שיכול להיות שזה לא יתאים - והם לא מחזירים דמי משלוח - אז היית צריך לצפות שזה לא יתאים.
כל מי שקנה נעליים בעברו יודע שלפעמים אפילו באותה חברה יכול להיות הבדלי מידה, אז אי אפשר לצפות שבלי מדידה הנעל תתאים כמו כפפה, ואם לא אז "החברה הטעתה אותי".
ב. Shoki - אני חייב לציין שכל עוד אני מודד בחנות של היבואן - כמו קולומביה/נייקי/אדידס, אז אני הרבה פחות "מרגיש לא נעים" עם זה שאני לא קונה.
ללכת לחנות פרטית ולעשות שם בלאגן מדידות סתם - זה לא יפה באמת.
לגבי כל מה שרשמת, זה מאוד נחמד, אבל זה משהו שאתה אמור לקחת בחשבון. בנוסף למדיניות ההחזרים של החברה. כשקנית - ידעת שיכול להיות שזה לא יתאים - והם לא מחזירים דמי משלוח - אז היית צריך לצפות שזה לא יתאים.
כל מי שקנה נעליים בעברו יודע שלפעמים אפילו באותה חברה יכול להיות הבדלי מידה, אז אי אפשר לצפות שבלי מדידה הנעל תתאים כמו כפפה, ואם לא אז "החברה הטעתה אותי".
לגמרי, יש לי 2 זוגות של Merrell, זוג 43 (המידה הנכונה שלי) וזוג 42 שיושבות אפילו יותר נוח מה-43. Go figure. בגלל זה אני ממעט מאוד בקניות של נעליים (והלבשה בכלל) אונליין.Itay_Pollak כתב:כל מי שקנה נעליים בעברו יודע שלפעמים אפילו באותה חברה יכול להיות הבדלי מידה, אז אי אפשר לצפות שבלי מדידה הנעל תתאים כמו כפפה, ואם לא אז "החברה הטעתה אותי"....
היה פעם אתר שעשה סימולציה איך דגם נעל מסויים יושב על מידה נתונה, ואפילו איך יהיה על הרגל יחסית לדגמים אחרים. ואז אמזון בלעו אותם ומאז נעלמו עקבותיהם. תמוה אין התקדמות בתחום הזה, לא שאני מכיר לפחות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש איזה סטארטאפ שמתיימר להתאים את הבגדים במידות השונות.