מבולבל, רוצה לרכוש סאב svs
היי,
מחיפושים פה בפורום הבנתי שסאב svs נותן באופן כללי תמורה טובה . אני מאוד מבולבל גבי סוג הסאב שאני צריך. כרגע אין לי סאב בכלל ויש לי רק 2 qacoustics 3020. השימוש הוא בערך 50% סרטים ו 50% מוסיקה.
הסלון הוא של 3.5X5 מטר שפתוח לפינת אוכל ולמטבח. המרחק של נקודת הישיבה מהרמקולים הוא לא יותר מ 2.5 מטר. התקציב שלי הוא בסביבות ה 3000-3500 עם חריגות לכוון ה 4000 רק אם יש סיבה ממש טובה.
האם sb1000 יתאים למצב כזה?
עוד דבר, אני גר בצפון וקשה לי להגיע לפיוצר לצורך האזנה.
תודה רבה
אושרי
מחיפושים פה בפורום הבנתי שסאב svs נותן באופן כללי תמורה טובה . אני מאוד מבולבל גבי סוג הסאב שאני צריך. כרגע אין לי סאב בכלל ויש לי רק 2 qacoustics 3020. השימוש הוא בערך 50% סרטים ו 50% מוסיקה.
הסלון הוא של 3.5X5 מטר שפתוח לפינת אוכל ולמטבח. המרחק של נקודת הישיבה מהרמקולים הוא לא יותר מ 2.5 מטר. התקציב שלי הוא בסביבות ה 3000-3500 עם חריגות לכוון ה 4000 רק אם יש סיבה ממש טובה.
תודה רבה
אושרי
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אני היתי הולך על PB1000, יותר טוב לסרטים ויותר מתאים לגודל החלל שלך. חוץ מזה, תמיד ניתן להנמיך סאב שהוא חזק מדי אבל לא ניתן להגביר סאב חלש מדי.oshri8 כתב:היי,
תודה רבה
אושרי...
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
תתחדש
תהנה לך מה עם הסנטר ההוא שהמלצתי לך.yevsh כתב:לי יש גם 3020 והזמנתי את PB1000 אמור לקבל עוד חודש, חודש וחצי.
השימושים שלי זה סרטים ומשחקים....
·
- BUGY
- חבר מכור קשה

·מה שאמרת עכשיו נשמע מאוד מוזר. מה זה קיק? מה זה גיטרת בס? יש כמה סוגים ויש להן טווח רחב של תדרים שלא כולם נכנסים לטווח התדרים אשר משוחזר על ידי הסאב. חוץ מזה, בבית, בחדר, אתה לרוב מקבל הגברה/הנחתה של תדרים מסויימים על פי מיקום הסאב בחדר הנ"ל, אז לאחרים זה מגביר ולך זה יחליש או שלא, לא ניתן לדעת, אבל זה כך בכל סוגי הסאבים ולא קשור ישירות רק לסוג התיבה.oshri8 כתב:תודה על התגובות. איך ה pb יהיה במוסיקה? הבנתי מאתרים בחול שהוא מגביר את הקיק יותר מידי ומגביר את הגיטרת בס פחות מידי. למישהו יש נסיון עם זה שיכול לאשר או להפריך?...
בלי קשר, הPB יהיה טוב למוזיקה כמו הSB אבל בסרטים הוא יהיה הרבה יותר טוב ויש להתחשב בחלל שלך, זה שאתה יושב קרוב לא אומר שסאב קטן יספיק, יש לך חלל גדול ורוצי סאב מתאים. הכל כמובן תלוי גם במיקום הסאב ונקודת הישיבה וכמה חזק אתה אוהב את הבאס וכמה חזק אתה מגביר את הווליאום הכללי בסרטים.
@BUGY
·תודה על התגובה.
אתה רואה למה כתבתי שאני מבולבל?
אם pb יותר טוב תמיד ולכל מטרה, למה יש sb? רק בגלל הגודל?
לקופסאות פתוחות אין בעיה שבאסים מהירים מתערבלים אחד בשני כי הדעיכה של הקול לא מהירה מספיק?
בקיצור, כמו שאמרתי, מבולבל.
·תודה על התגובה.
לקופסאות פתוחות אין בעיה שבאסים מהירים מתערבלים אחד בשני כי הדעיכה של הקול לא מהירה מספיק?
בקיצור, כמו שאמרתי, מבולבל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17936
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·וכדי לבלבל אותך יותרoshri8 כתב:@BUGY
·תודה על התגובה.
בקיצור, כמו שאמרתי, מבולבל....
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7046
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1466 פעמים
נצל"ש
אם מדברים על SVS
מישהו יודע מתי מגיעה המפלצת החדשה של SVS עם ה 16 אינטש לארץ?
אם מדברים על SVS
מישהו יודע מתי מגיעה המפלצת החדשה של SVS עם ה 16 אינטש לארץ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·עוד כחודשmolvy כתב:נצל"ש
אם מדברים על SVS
מישהו יודע מתי מגיעה המפלצת החדשה של SVS עם ה 16 אינטש לארץ?...
משה אתה רוצה לספר לנו משהו מענין?
- BUGY
- חבר מכור קשה

·יש משהו באמירה הזאת, אבל זה יותר מדבר על סאבים פחות איכותיים או השווא כללית בין סאב פתוח לסגור, אבל SVS לא חברה של סאבים פשוטים. בכל מקרה, זה סיפור שכבר נידון פה כמה וכמה פעמים. אז קודם כל תתחיל מלקרוא את המאמר של חזום . אחרי זה, אם זה לא יספיק, אתה יכול לחפש פה בפורום. ויש גם מאמר מצד SVS.oshri8 כתב:@BUGY
·תודה על התגובה.
בקיצור, כמו שאמרתי, מבולבל....
אבל בגדול, הפתוחים של SVS מתנהגים יפה מאוד במוזיקה ולרוב כמעט ואין הבדל ביניהם לבין הסגורים, יש ויגידו שבסגנונות מוזיקה מוסיימים הם אפילו עדיפים, בעיקר כל המוזיקה האלקטרונית, טכנו, הואס, דנס, טרנס וכדומה אבל גם מזכיר לך שהפתוח יורד נמוך יותר כך שלסרטים וגם למוזיקה יש לו יתרון גדול. אז במחינה אקוסטית אתה מקבל את שני העולמות. אבל במחינת גודל ומחיר זה הבדל לא קטן. אם אתה חייב סגור, אז לפחות את הSB2000.
שוב, זה גם תלוי בך, ווליאום הוא פקטור מאוד חשוב כשמדברים על סאבים, כיוון שאנחנו פחות רגישים לתדרי באס.
- molvy
- חבר במועדון HT

@istarmini
·
אז ייתכן שבעוד חודש ושבוע יהיה PB2000 למכירה...... תלוי בעלות של המפלץ החדש
·
אז ייתכן שבעוד חודש ושבוע יהיה PB2000 למכירה...... תלוי בעלות של המפלץ החדש
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·molvy כתב:@istarmini
·
אז ייתכן שבעוד חודש ושבוע יהיה PB2000 למכירה...... תלוי בעלות של המפלץ החדש...
להערכתי עלות כ 15-16
תתחדש
- molvy
- חבר במועדון HT

@IGAL4d
·
אכן הוא ענק אבל הוא יהיה בחדר ייעודי ותמיד אפשר להחליף כורסה בכיסא כדי לפנות מקום
@istarmini
הוא 2500 דולר בארה"ב אם אני שולח אותו (חינם) למדינה אחרת מניו ג'רזי אז אין עליו מע"מ בארה"ב בסביבות 1500 שקל מע"מ בארץ והובלה ימית לא יותר מ-1000 שקל. כך לפי החישוב שלי ביבוא ישיר זה יעלה בסביבות 13K.
מקווה שפיוצ'ר יתנו מחיר כזה.
נראה כמה אני אקבל על הPB2000 שלי.
ואז נחליט
תכלס מאז שראיתי את הסרטון שהוא מעיף את השטיח ...... נדלקתי
·
אכן הוא ענק אבל הוא יהיה בחדר ייעודי ותמיד אפשר להחליף כורסה בכיסא כדי לפנות מקום
@istarmini
הוא 2500 דולר בארה"ב אם אני שולח אותו (חינם) למדינה אחרת מניו ג'רזי אז אין עליו מע"מ בארה"ב בסביבות 1500 שקל מע"מ בארץ והובלה ימית לא יותר מ-1000 שקל. כך לפי החישוב שלי ביבוא ישיר זה יעלה בסביבות 13K.
ואז נחליט
תכלס מאז שראיתי את הסרטון שהוא מעיף את השטיח ...... נדלקתי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·molvy כתב:@IGAL4d
·
אכן הוא ענק אבל הוא יהיה בחדר ייעודי ותמיד אפשר להחליף כורסה בכיסא כדי לפנות מקום![]()
@istarmini
ואז נחליט
תכלס מאז שראיתי את הסרטון שהוא מעיף את השטיח ...... נדלקתי...
משה
מחיר ארה"ב 2500$
הובלה ימית לדבריך 300$
סה"כ 2800$
על זה 34% מס יוצא 3752$ שזה כ 14500 ש"ח+קצת עמלות שקר וקיבלת כ 15000 ש"ח.
כלומר עד 16000-16500 ש"ח שווה, לדעתי ,לרכוש בארץ מעבר ? חו"ל.
תתחדש.
נ.ב
אבל אולי בכלל עדיף 2 קטנים יותר? שווה מחשבה
- molvy
- חבר במועדון HT

מכס על מוצרים מארצות הברית
@istarmini
·
איך הגעת ל 34% מס?
למיטב ידיעתי אין מיסים על מוצרים כאלה מה שמשלמים בכניסה לארץ זה מע"מ אם אני לא טועה.
שים לב למחשבון המיסים
·
איך הגעת ל 34% מס?
למיטב ידיעתי אין מיסים על מוצרים כאלה מה שמשלמים בכניסה לארץ זה מע"מ אם אני לא טועה.
שים לב למחשבון המיסים
-
- לפי מחשב המיסים משלמים רק מע"מ
- molvy
- חבר במועדון HT

@BUGY
·
אולי בסוף הוא יקנה את ה SVS שלי ואז לא בלבלנו אותו כלל
·