cubox i2 עם אנדרואיד מצליח להריץ סלקוםTV?
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
מישהו עם CUBOX ניסה ועובד לו לפני שאני אנסה?
בנתיים מותקן לי openelec וזה עובד ממש נכה... אם אשים אנדרואיד זה יהיה רק לטובת הסלקום.
אם זה עובד אשמח למדריך קליל שיעזור לי להתקין את האנדרואיד עצמו בלי יותר מדי סיבוכים.
תודה רבה מראש!
בנתיים מותקן לי openelec וזה עובד ממש נכה... אם אשים אנדרואיד זה יהיה רק לטובת הסלקום.
אם זה עובד אשמח למדריך קליל שיעזור לי להתקין את האנדרואיד עצמו בלי יותר מדי סיבוכים.
תודה רבה מראש!
למיטב זכרוני האנדרואיד על ה-i2 איטי מאוד, לא חוויה כיפית.
כפי שכתבתי לך בפברואר 2016, זה עבד על הקיובוקס, והסברתי שם איזה אנדרואיד התקנתי.
ההתקנה מאוד פשוטה באמצעות ה-ignition שלהם.
כפי שכתבתי לך בפברואר 2016, זה עבד על הקיובוקס, והסברתי שם איזה אנדרואיד התקנתי.
ההתקנה מאוד פשוטה באמצעות ה-ignition שלהם.
-
benny123
- חבר מכור קשה

nirfun תודה על התזכורת, אתה אומר שזה אטי מאוד? אם כך בא לי כבר לזרוק את הקופסא לפח ולקנות סטרימר ייעודי רק לסלקום
ה-MK808B+ שציינת שבזמנו עושה את העבודה בוודאות? לא רוצה לרכוש עוד לבנה אלא מוצר משלים לאמזון פייר טיוי הנוכחי שלא מסוגל להתמודד עם סלקום TV.
ה-MK808B+ שציינת שבזמנו עושה את העבודה בוודאות? לא רוצה לרכוש עוד לבנה אלא מוצר משלים לאמזון פייר טיוי הנוכחי שלא מסוגל להתמודד עם סלקום TV.
זה מה שאני זוכר, עבר מאז הרבה זמן. אולי אני טועה.
ב-MK808B+ גם הכל די איטי.
כרגע אני Minix U1 ושם הכל מהיר ועובד טוב.
יש לי כרגע רק בעיה אחת - אני נדרש להכניס שם משתמש וסיסמא כמעט בכל הפעלה של האפליקציה :\
שים לב שהאפליקציה לא מותאמת לשלט.
ב-MK808B+ גם הכל די איטי.
כרגע אני Minix U1 ושם הכל מהיר ועובד טוב.
יש לי כרגע רק בעיה אחת - אני נדרש להכניס שם משתמש וסיסמא כמעט בכל הפעלה של האפליקציה :\
שים לב שהאפליקציה לא מותאמת לשלט.
בקצב הזה הקופסא תלך לאיבוד , כי גם OE נופל דרכה וגם LE . מקווה שהיה עתיד לקופסא ולא כל מי שקנה יזרוק אותה לפח ...
-----------------------------------------------
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון.
בני מאוד "מוזר" שאתה רוצה לזרוק את ה cubox
בפוסט זה אתה רושם כמה טוב cubox
https://www.hometheater.co.il/vt226205.html
"חברה רצינית"
בפוסט זה אתה רושם כמה טוב cubox
https://www.hometheater.co.il/vt226205.html
"חברה רצינית"
-
benny123
- חבר מכור קשה

M2
אנא תלמד לקרוא, אין לי טענה נגד המוצר כמוצר (קרי חומרה) אלא על התוכנה מכאן שזה לא אשמת היצרן,
openelec ו-lb הן לא הפצות שלו, ואני סובל מתקיעות תוכנה עם openelec והשלב הבא לעבור לאנדוראיד לטובת סלקום בלבד.
המוצר כמוצר מתפקד לגמרי בסדר רק התוכנה בעייתית ואחרי שנתיים וכשאין לי כבר אחריות אין לי שום טוענה נגד היצרן אז נא לא לסובב את דבריי.
אנא תלמד לקרוא, אין לי טענה נגד המוצר כמוצר (קרי חומרה) אלא על התוכנה מכאן שזה לא אשמת היצרן,
openelec ו-lb הן לא הפצות שלו, ואני סובל מתקיעות תוכנה עם openelec והשלב הבא לעבור לאנדוראיד לטובת סלקום בלבד.
המוצר כמוצר מתפקד לגמרי בסדר רק התוכנה בעייתית ואחרי שנתיים וכשאין לי כבר אחריות אין לי שום טוענה נגד היצרן אז נא לא לסובב את דבריי.
Kernal של rutorrent?!MikMak כתב:·......
בגירסה החדשה של GEEXBOX עדיין יש בעיות עם KERNAL של RUTORRENT שיש על GEEXBOX ?
או שזה הסתדר ?...
בכל אופן, לא יודע מה קורה בגרסה הכי חדשה. לא עדכנתי כבר הרבה זמן ואני משתמש גם ב-rutorrent, ללא בעיות כלל.
·nirfun כתב:Kernal של rutorrent?!......
בכל אופן, לא יודע מה קורה בגרסה הכי חדשה. לא עדכנתי כבר הרבה זמן ואני משתמש גם ב-rutorrent, ללא בעיות כלל....
איזה גירסה של GEEXBOX אתה משתמש ?
אני יודע שבגירסה הישנה לא היו בעיות עם רוטורנט ואילו בגירסאות אני מדבר גם על הגירסאות לפני שנה יש בעיה עם הורדות לארד דיסק שזה רושם לך שזה לא ירד וכל פעם מתחיל מאמצע ההורדה משהו כזה ואף פעם לא יורד .
אתה מחבר גם ארד דיסק לCUBOX או רק דיסק און קי ?
@benny123
·סליחה על הבורות, אבל למה שלא תפשטו את העניין עם התקנה של גירסת אנדרואיד ג'נרית על מחשב שולחני כלשהו (משומש/ישן), שיהיה אחראי על המדיה סנטר שלכם במקום לקנות מכשירים באיכות גרועה/סבירה יחסית?
גם מחשב מלפני 6 שנים בערך יוכל להריץ את אנדרואיד לא רע בכלל.
·סליחה על הבורות, אבל למה שלא תפשטו את העניין עם התקנה של גירסת אנדרואיד ג'נרית על מחשב שולחני כלשהו (משומש/ישן), שיהיה אחראי על המדיה סנטר שלכם במקום לקנות מכשירים באיכות גרועה/סבירה יחסית?
גם מחשב מלפני 6 שנים בערך יוכל להריץ את אנדרואיד לא רע בכלל.