חימום מים למקלחת בדירה קטנה עבור זוג פלוס ילד
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום.
מקווה שזה הפורום הנכון.
אנחנו שוכרים דירה. מצב החימום של דוד השמש שם הוא לא פחות מבלתי נסבל.
חייבת להיות דרך אחרת לחמם מים (:
מבינים שמדובר בהוצאה (ובעל הבית הסכים להשתתף).
האם יש פתרון כלשהו שניתן להתקין בדירה לחימום המים?
אני מרגיש שזה הזוי קצת לשאול בשנת 2017 איך מחממים מים, אבל כנראה שזה המצב.
אני לא מבין בזה כלום.
אשמח לקבל עצה או עזרה.
תודה!!!
מקווה שזה הפורום הנכון.
אנחנו שוכרים דירה. מצב החימום של דוד השמש שם הוא לא פחות מבלתי נסבל.
חייבת להיות דרך אחרת לחמם מים (:
מבינים שמדובר בהוצאה (ובעל הבית הסכים להשתתף).
האם יש פתרון כלשהו שניתן להתקין בדירה לחימום המים?
אני מרגיש שזה הזוי קצת לשאול בשנת 2017 איך מחממים מים, אבל כנראה שזה המצב.
אני לא מבין בזה כלום.
אשמח לקבל עצה או עזרה.
תודה!!!
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני לא מבין את האמירה שמצב חימום המים של דוד השמש בלתי נסבל??
לדוד שמש יש חימום חשמלי - בנוסף לחימום על בסיס השמש שבדרך כלל מספיק לחימום באביב קיץ סתיו בארצנו.
לדוד שמש יש חימום חשמלי - בנוסף לחימום על בסיס השמש שבדרך כלל מספיק לחימום באביב קיץ סתיו בארצנו.
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

@Borderline1
·
תודה על התגובה.
הבעיה היא לא הדוד עצמו, אלא מערכת היחסים שלנו עם בעל הבית (וילה) שמשכיר לנו את הדירונת. הוא קבע זמנים שנוחים לו. וזה לא מקובל. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המים החמים על פי דרישתי, ולא על פי הזמנים שהוא חושב לנכון.
ניסינו לחשוב על דרך שתאפשר לנו (מהדירה) להדליק את הדוד לפי רצונינו, למשך זמן קצוב, אבל לא מצאנו פתרון. יתכן ויש כזה?
בכל אופן, לאחר שיחה ארוכה איתו (בפעם המאה), ביקש שנבדוק אם יש דרך שנייצר מים חמים באופן עצמאי. אבל כאמור - אני ממש לא מבין בזה. התחלתי לחקור, אבל אולי כאן אקבל עצה יעילה.
·
תודה על התגובה.
הבעיה היא לא הדוד עצמו, אלא מערכת היחסים שלנו עם בעל הבית (וילה) שמשכיר לנו את הדירונת. הוא קבע זמנים שנוחים לו. וזה לא מקובל. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המים החמים על פי דרישתי, ולא על פי הזמנים שהוא חושב לנכון.
ניסינו לחשוב על דרך שתאפשר לנו (מהדירה) להדליק את הדוד לפי רצונינו, למשך זמן קצוב, אבל לא מצאנו פתרון. יתכן ויש כזה?
בכל אופן, לאחר שיחה ארוכה איתו (בפעם המאה), ביקש שנבדוק אם יש דרך שנייצר מים חמים באופן עצמאי. אבל כאמור - אני ממש לא מבין בזה. התחלתי לחקור, אבל אולי כאן אקבל עצה יעילה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תיצרו חיבור מקבילי של אספקת החשמל לדוד מפסק אצלו ומפסק אצלכם.
עבודת חשמל - צריך חשמלאי -אבל אפשרי.
בקיצור - אין בעיה בדוד אין בעיה בחימום שלו יש בעיה במערכת היחסים עם בעלי היחידה הראשית- וכמה טוב שהכל היה ברור בשאלה
עבודת חשמל - צריך חשמלאי -אבל אפשרי.
בקיצור - אין בעיה בדוד אין בעיה בחימום שלו יש בעיה במערכת היחסים עם בעלי היחידה הראשית- וכמה טוב שהכל היה ברור בשאלה
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

@Borderline1
·
אבל הוא לא מעוניין בכך! בגלל זה חסכתי המון במילים. אין לו שום רצון ליצור מערכת כלשהי עם הדירה. הוא מבקש לנתק את הקשר. הטיל עלי את המשימה למצוא פתרון.
·
אבל הוא לא מעוניין בכך! בגלל זה חסכתי המון במילים. אין לו שום רצון ליצור מערכת כלשהי עם הדירה. הוא מבקש לנתק את הקשר. הטיל עלי את המשימה למצוא פתרון.
http://www.pazgas.co.il/heb/products/ho ... erheaters/
השאלה כמה זה רלוונטי אצלך בדירה שכורה שנראה שגם יש לך בלאגן עם הבעלים.
השאלה כמה זה רלוונטי אצלך בדירה שכורה שנראה שגם יש לך בלאגן עם הבעלים.
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

·NBMH כתב:http://www.pazgas.co.il/heb/products/ho ... erheaters/
השאלה כמה זה רלוונטי אצלך בדירה שכורה שנראה שגם יש לך בלאגן עם הבעלים....
תודה רבה. זה בעצם חימום בגז? בעל הדירה טוען (ואני מאמין לו) שאין לו גז בבית. הכל אצלו חשמלי (כיריים חשמליות לבישול, ותנור לאפייה). האם זה אומר שלא ניתן להתקין בדירה גז שהרי אין תשתית?
שוב תודה.
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

תודה! יש לך אולי ניסיון אישי עם מחמם מים זה? התגובות ברשת נעות בין "זוועה" ל"מעולה".איינשטיין כתב:מחמם מים בן רגע - אטמור או דומיו......
כן, זה חימום בגז.. הרבה יותר טוב מבוילר ומומלץ בלי קשר לבעיה שלך.benyben123 כתב:·......
תודה רבה. זה בעצם חימום בגז? בעל הדירה טוען (ואני מאמין לו) שאין לו גז בבית. הכל אצלו חשמלי (כיריים חשמליות לבישול, ותנור לאפייה). האם זה אומר שלא ניתן להתקין בדירה גז שהרי אין תשתית?
שוב תודה....
בעיקרון אם זה בית עם גינה אתה יכול לשים בלון גז בחוץ פשוט.. הכי טוב לדעתי זה לקרוא להם/איש מקצוע שמתעסק בזה ולשאול אותו.
אצלנו בבית כל חורף אנחנו מדליקים את המכשיר של הגז וזה תענוג, מים חמים תוך כמה שניות במקום לחכות במקלחת דקה עד שמתחילים לצאת המים החמים, לא צריך לזכור להדליק בוילר ואז לשכוח לכבות, מים חמים מתי שרוצים..
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

מעניין מאוד! תודה. סתם שאלה: ציינת שאתם מדליקים אותו בחורף. ומה לגבי הקיץ? איך אתה מחמם את המים בקיץ? (:NBMH כתב:כן, זה חימום בגז.. הרבה יותר טוב מבוילר ומומלץ בלי קשר לבעיה שלך.......
בעיקרון אם זה בית עם גינה אתה יכול לשים בלון גז בחוץ פשוט.. הכי טוב לדעתי זה לקרוא להם/איש מקצוע שמתעסק בזה ולשאול אותו.
אצלנו בבית כל חורף אנחנו מדליקים את המכשיר של הגז וזה תענוג, מים חמים תוך כמה שניות במקום לחכות במקלחת דקה עד שמתחילים לצאת המים החמים, לא צריך לזכור להדליק בוילר ואז לשכוח לכבות, מים חמים מתי שרוצים.....
מחזירים את הבוילר לפעולה ואז השמש עושה את שלהbenyben123 כתב:מעניין מאוד! תודה. סתם שאלה: ציינת שאתם מדליקים אותו בחורף. ומה לגבי הקיץ? איך אתה מחמם את המים בקיץ? (:.........
כמובן שאפשר להשתמש במכשיר גז גם בקיץ פשוט אין טעם כי המים החמים מהשמש מספיקים.
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

שוב תודה על הדו-שיח. אני חייב לציין שגם בקיץ תמיד היה צורך בדירה המושכרת הזאת להדליק את הדוד. שאלתי את בעל הדירה (מדובר בוילה ענקית שבה דירה קטנה שאותה הוא משכיר לנו) איך זה שאין מים גם בקיץ. הטענה שלו הייתה שכנראה קולטי השמש כבר ישנים מאוד ולא מספקים אנרגיה לדוד. האם זה הגיוני?NBMH כתב:מחזירים את הבוילר לפעולה ואז השמש עושה את שלה......
כמובן שאפשר להשתמש במכשיר גז גם בקיץ פשוט אין טעם כי המים החמים מהשמש מספיקים....
אינך חייב לענות. זאת שאלה שמגיעה מסקרנות בלבד.
אני אענה בכל זאת ברשותךbenyben123 כתב:שוב תודה על הדו-שיח. אני חייב לציין שגם בקיץ תמיד היה צורך בדירה המושכרת הזאת להדליק את הדוד. שאלתי את בעל הדירה (מדובר בוילה ענקית שבה דירה קטנה שאותה הוא משכיר לנו) איך זה שאין מים גם בקיץ. הטענה שלו הייתה שכנראה קולטי השמש כבר ישנים מאוד ולא מספקים אנרגיה לדוד. האם זה הגיוני?......
אינך חייב לענות. זאת שאלה שמגיעה מסקרנות בלבד....
אין לי הבנה גדולה בתחום אז אני לא רוצה להגיד סתם, אבל גם אם נניח והקולטים ישנים ולא עושים את עבודתם - הוא זה שאמור לטפל בזה עד כמה שידוע לי, לא?
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

"אמור" זאת המילהNBMH כתב:אני אענה בכל זאת ברשותך......
אין לי הבנה גדולה בתחום אז אני לא רוצה להגיד סתם, אבל גם אם נניח והקולטים ישנים ולא עושים את עבודתם - הוא זה שאמור לטפל בזה עד כמה שידוע לי, לא?...
האמת שמדובר באדם נחמד בסך הכל (גם זה לא מובן מאליו היום), פשוט מבוגר וכנראה מותש מהתעסקות עם הדברים הללו. לכן הסכים להשתתף - רק שאעזוב אותו במנוחה
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

אגב, האם צריך להתחבר לחברת החשמל עבור פתרון זה? והתשלום הוא על בסיס חודשי? או שמדובר ברכישה חד פעמית של בלון גז (עד לצורך במילוי)?NBMH כתב:כן, זה חימום בגז.. הרבה יותר טוב מבוילר ומומלץ בלי קשר לבעיה שלך.......
אצלנו בבית כל חורף אנחנו מדליקים את המכשיר של הגז וזה תענוג, מים חמים תוך כמה שניות במקום לחכות במקלחת דקה עד שמתחילים לצאת המים החמים, לא צריך לזכור להדליק בוילר ואז לשכוח לכבות, מים חמים מתי שרוצים.....
מתנצל על הבורות.
המכשיר עצמו מחובר לחשמל, כן.. מה זאת אומרת להתחבר לחברת חשמל? אני מניח שבעל הדירה מחובר כבר כי אין אופציה אחרת ממש בישראל? חחbenyben123 כתב:אגב, האם צריך להתחבר לחברת החשמל עבור פתרון זה? והתשלום הוא על בסיס חודשי? או שמדובר ברכישה חד פעמית של בלון גז (עד לצורך במילוי)?......
מתנצל על הבורות....
אני לא יודע איך התשלום הולך אני אגיד לך את האמת, אני בחור צעיר עדיין ככה שאני לא מטפל בחשבונות כרגע..
בעיקרון אני חושב שמדובר ברכישה של בלון.. רק צריך לשים לב לקראת הסוף שלו כדי לזכור לקרוא לחברת הגז לקחת אותו ולהביא חדש כדי שלא תתקע בלי.
עד כמה שאני יודע זה בלי קשר הרבה יותר חסכוני מהבוילר, זאת אחת הסיבות שהתקנו את זה כאן בבית.. הגז חסכוני יותר בהרבה הדברים היום(מייבש כביסה, מכוניות..)
מקווה שעזרתי, בכל מקרה הכי טוב לקרוא לאיש מקצוע שייעץ לך ויראה מה הפתרון הכי טוב בשבילך!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
·מה ההתלבטות? מדובר בדירה שכורה, אתה לא מתחתן עם המכשיר. זה בסה"כ גוף חימום עוצמתי שמאפשר חימום מים כמעט מיידי.benyben123 כתב:תודה! יש לך אולי ניסיון אישי עם מחמם מים זה? התגובות ברשת נעות בין "זוועה" ל"מעולה"..........
אם בעל הדירה מוכן לרכוש ולהתקין את זה, זה הפתרון הכי פשוט.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
benyben123
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. יש המלצה לגבי חברה/דגם מסוים? ומחירים?איינשטיין כתב:·מה ההתלבטות? מדובר בדירה שכורה, אתה לא מתחתן עם המכשיר. זה בסה"כ גוף חימום עוצמתי שמאפשר חימום מים כמעט מיידי.......
אם בעל הדירה מוכן לרכוש ולהתקין את זה, זה הפתרון הכי פשוט....
לא מצפה שתדע בע"פ. רק שואל.
המון תודה על העזרה
@benyben123
·אהלן יש לי ניסיון של הרבה הרבה שנים עם האטמור (סבא שלי היה מיבא אותםפעם לאוזבקיסטן...)
בטח בתגובות שאמרו "זוועה" דיברו על מכשירים ישנים שהם כדי להספיק לחמם את המים המכשיר היה מחליש את הזרם בצורה בילתי נסבלת (ככה הייתי מתקלח בתור ילד... אכן זוועה
) המכשירים הם הרבה יותר טובים כרגע מותקן אצל ההורים שלי מכשיר בן עשר שנים וכשיוצא לי להתקלח שם אין לי תלונות. בטח מכשירים חדשים יותר הם עוד יותר טובים.
אני ממליץ על מכשיר מקורי של אטמור מאחד הדגמים החדשים יותר ( לא באמת מבין מה ההבדלים ביינהם)
בהצלחה
·אהלן יש לי ניסיון של הרבה הרבה שנים עם האטמור (סבא שלי היה מיבא אותםפעם לאוזבקיסטן...)
בטח בתגובות שאמרו "זוועה" דיברו על מכשירים ישנים שהם כדי להספיק לחמם את המים המכשיר היה מחליש את הזרם בצורה בילתי נסבלת (ככה הייתי מתקלח בתור ילד... אכן זוועה
אני ממליץ על מכשיר מקורי של אטמור מאחד הדגמים החדשים יותר ( לא באמת מבין מה ההבדלים ביינהם)
בהצלחה
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD