שילוב של אלקסה עם הרמוני והרצת פקודות בדידות

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
karpe פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #1 

יש לי את האקו דוט 2, ובנוסף הרמוני האב. אז אלקסה יודעת להפעיל אקטיביטיס, אבל אין אפשרות להפעיל פקודות בודדות, כמו למשל להגביר ווליום, להדליק מזגן וכו'. יש דרך לעשות את זה באמצעות ההרמוני?

אם לא - יש לי בנוסף גם RM MINI, שעדיין לא התקנתי, ויש גם ORVIBO ALLONE שהיה קודם ויודע לשלוט על כל הIR.
אם צריך להתקין תוכנה שרצה באופן קבוע איפשהו, יש מיניקס Z64 עם וינדוס 10 שתמיד פועל.
אז מה צריך כדי לגרום לאלקסה לשלוט בפקודות IR בדידות?

כדי לשלוח פקודות מאלקסה לRM אני מבין שצריך להריץ שרת HA. על איזה פלטפורמה זה צריך לרוץ? חייב לינוקס?
יש דרך להריץ את זה על חלונות 10 או על אנדרואיד כלשהו?

מצאתי עכשיו שיש גם שליטה לORVIBO, שאת זה אני מעדיף כי הוא כבר קיים מקונפג ועובד.

https://github.com/Grayda/node-orvibo

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1307
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #2 

בנוגע לHA זו תוכנת ג'אווה שאמורה לרוץ על כל מחשב (גם על windows ואנדרואיד). תוריד תריץ את הפקודה שמריצה JAR ותראה את ההתנהגות אצלך במחשב.

morant
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
שם מלא: morant
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #3 

@karpe
·
אני משתמש באקו דוט עם הרמוני והאב והשליטה בווליום תתבצע אם תוריד את הסקיל החדש ומעודכן של הרמוני וכך באמצעות לדוגמה משפט כמו Alexa ask harmony to turn volume up תוכל להגביר את הווליום או לחלופין כל פעולה אחרת כמו להוריד ווליום, להעביר ערוץ ואני מניח שגם שליטה על המזגן אבל רק הדלקה וכיבוי כי אני לא חושב שיש אפשרות לשליטה אחרת על מזגן.

karpe פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

כן, הצלחתי לשלוט בווליום עם הסקיל השני של הרמוני (האדום), יש גם PLAY/PAUSE, אבל לא מצאתי דרך לשדך פקודות ספציפיות שאני רוצה מההרמוני לפקודה קולית שאני מגדיר.

NightRanger
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

@karpe
·
רק עכשיו שמתי לב ש ha-bridge יודע להתממשק עם ההרמוני ודרכו אפשר לשלוח פקודות בודדות וכמובן לשלוט באמצעות אלקסה עליהן

karpe פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #6 

כן, עליתי על זה לבד כבר וכתבתי בשרשור השני.. תודה!

https://www.hometheater.co.il/modules.p ... 3&start=45

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”