תעזרו לי לבחור מסך מבין הדגמים הבאים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
נטלי7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

דגם ראשון זה Samsung 55KU7000
דגם שני זה Hisense 55M7000
או את 55W809 של Sony
אם יש דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר אשמח לקבל המלצה מנומקת

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20184
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

לסמסונג יש מערכת סמארט טובה מאד, אחידות שחורים מצויינת, ניגודיות טובה ויכולת הארה גבוהה מהשאר (מה שטוב ל-HDR). תקופת אחריות מלאה לא ברורה, שנה אתה מקבל מהיבואן ואז ניתן להאריך אותה בעוד שנתיים (או 3?) תמורת 200 ש"ח, ושם לא ברור כל כך מה היא מכסה.
להייסנס יש תאורת קצה, אך עם local dimming, מה שיכול לשפר את רמת השחורים, יש לה גאמוט צבעים רחב, מה שיתרום לצבעים עמוקים יותר בתכני HDR. מערכת סמארט אופרה, פחות מוצלחת (ממה שהבנתי) מהטיזן של סמסונג, אחריות מלאה ל-3 שנים, ונראה שדווקא רמת שירות לא רעה.
סוני עם מערכת אנדרויד, מסך FHD, ללא תמיכה ב-HDR, עם רמת תאורה נמוכה מאד (זה לא ממש קריטי מאחר ואין HDR גם ככה, אך בחדר מואר מאד זה יגביל את איכות התמונה שאפשר יהיה לקבל ממנה), עם אחידות שחורים טובה אך לא מושלמת. לזכותה, יש לה תמיכה ב-3D. הייתי אומר שזה היתרון היחיד שיש לסוני להציע על שני המסכים האחרים.

אם ל-HDR יש חשיבות מבחינתך, אני חושב להיתרון להייסנס עקב גאמוט צבעים רחב. בנוסף יש את עניין האחריות של סמסונג.

נטלי7 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

תודה רבה על התשובה הבאמת מפורטת!! מעריכה מאוד את ההשקעה :)

שליחה #3 

אם כך אני יורדת לגמרי מסוני.
ולגבי סמסונג, ראיתי שיש להם את אותו הדגם כמו ה 7000 אבל קעורה. שעולה אומנם קצת יותר. אני מתכוונת לדגם KU7350

http://www.e-zone.co.il/product/טלוויזי ... ap&aff_a=1

מה דעתך עליה? שמעתי שמסכים קעורים נותנים תחושה מאוד טובה של עומק. האם אתה ממליץ?
כמו כן אשמך להמלצרך על כל דגם אחר שעלותו דומה.
אני מתכוונת שאילו היית קונה מסך לעצמך, מה היית קורה? :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”