האם יש השפעה על רמקול כשהוא מונח על מדף?
עקרונית תמיד עדיף על סטנד, אבל אם אין מדף זה בסדר גמור, במיוחד לסראונד.
שלום שחר וברוך הבא לאתר,
אים אתה יכול לצרף תמונה של המצב הדבר יעזור.
רמקול על מדף זה בדרך כלל הפיתרון הפחות מתאים. כמובן שהמדף חייב להיות מעוגן היטב ויציב כדי שגם הרמקול ישב ביציבות. יש חשיבות גבוהה לצפיפות וסוג הדברים האחרים שעל המדף, דבר שבהחלט ישפיע על הסאונד. כמו שקודמי אמר רמקולים "מדפיים" צריכים לעמוד על סטנד יציב ויעודי. הדבר משפיע ישירות על איכות הצליל ומאפשר גמישות במיקום המדויק של הרמקולים.
גם אים מדובר ברמקולים האחוריים במערכת סוראונד לא הייתי מקל ראש במיקומם אים כי פשרות צריכים לעיתים קרובות לעשות בחיים.
הכי פשוט שתנסה מיספר ווריאציות של מיקומים ותיראה את ההשפעה לטעמך.
.
אים אתה יכול לצרף תמונה של המצב הדבר יעזור.
רמקול על מדף זה בדרך כלל הפיתרון הפחות מתאים. כמובן שהמדף חייב להיות מעוגן היטב ויציב כדי שגם הרמקול ישב ביציבות. יש חשיבות גבוהה לצפיפות וסוג הדברים האחרים שעל המדף, דבר שבהחלט ישפיע על הסאונד. כמו שקודמי אמר רמקולים "מדפיים" צריכים לעמוד על סטנד יציב ויעודי. הדבר משפיע ישירות על איכות הצליל ומאפשר גמישות במיקום המדויק של הרמקולים.
גם אים מדובר ברמקולים האחוריים במערכת סוראונד לא הייתי מקל ראש במיקומם אים כי פשרות צריכים לעיתים קרובות לעשות בחיים.
הכי פשוט שתנסה מיספר ווריאציות של מיקומים ותיראה את ההשפעה לטעמך.
.
נערך לאחרונה על ידי ramkol ב 09/03/2007 11:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמה נקודות שעלולים להשפיע לרעה:
1. גובה - הטוויטר צריך להיות בגובה האוזן. בגובה הזה, סטנד יהיה סבבה גם, כך שאין "יתרון" למדף.
2. היצמדות לקיר (במיוחד עבור רמקולים עם פורט אחורי) - מדף עלול (וכנראה בטוח) יגרום לרמקול להיות צמוד מידי לקיר. גם סטנד ניתן להצמיד, כך ששוב אין ייתרון למדף.
אני מניח שהרעיון הוא לחסוך מקום או להרים לגובה. במקרים הללו אני בהחלט רואה פגיעה גם באימאג'ינג ובבמה.
1. גובה - הטוויטר צריך להיות בגובה האוזן. בגובה הזה, סטנד יהיה סבבה גם, כך שאין "יתרון" למדף.
2. היצמדות לקיר (במיוחד עבור רמקולים עם פורט אחורי) - מדף עלול (וכנראה בטוח) יגרום לרמקול להיות צמוד מידי לקיר. גם סטנד ניתן להצמיד, כך ששוב אין ייתרון למדף.
אני מניח שהרעיון הוא לחסוך מקום או להרים לגובה. במקרים הללו אני בהחלט רואה פגיעה גם באימאג'ינג ובבמה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
גובה הטוויטר
"גובה - הטוויטר צריך להיות בגובה האוזן"
זה תקף לכל רמקול מדף
???????
והאם הכוונה בישיבה???
זה תקף לכל רמקול מדף
והאם הכוונה בישיבה???
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
Re: גובה הטוויטר
זה תלוי בהעדפה האשית שלך, לי ממש כואבות הרגליים אחרי סרט בעמידהshay820 כתב:"גובה - הטוויטר צריך להיות בגובה האוזן"
זה תקף לכל רמקול מדף???????
והאם הכוונה בישיבה???...
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות