נורה מקורית ל- Optoma HD20
שלום חברים.
יש לי Optoma HD20 ואני מאוד מרוצה ומסופק ממנו.
בשבוע האחרון מופיעה לי הודעה שחיי הנורה לקראת סיום.
אני בוודאות מחפש רק נורה מקורת, וכבר שבוע חורש אתרים שמבטיחים שהנורה מקורית אבל הפרשי המחירים כ"כ גדולים ואני מאבד ביטחון שאכן אקבל נורה מקורית.
באתר של אופטומה לא מצאתי שם מקום שניתן להזמין ישירות מהם.
מישהו הזמין או יודע להמליץ על אתר להזמנה ?
מצאתי את זה http://www.projectorlampsource.co.uk/optoma_hd20_replacement_projector_lamp.html
מישהו מכיר כי נראה לי אמין אבל המחיר קצת חשוד לי.
בארץ מצאתי ב- 1900 ש"ח.
שאלה נוספת - שמעתי על נורות שהתפוצצו. כשמתחילה להופיע ההודעה על התקרבות הקץ של הנורה, היא תמשיך לעבוד עד שתחלש או תפסיק לעבוד ואז אחליף אותה, או שעשוי להיגרם נזק אם אמשוך איתה יותר מידי ?
האם ההודעה קופצת אוטומטית לפי מונה השעות של הנורה או שבאמת לפי מצב הנורה העכשווי ?
תודה.
יש לי Optoma HD20 ואני מאוד מרוצה ומסופק ממנו.
בשבוע האחרון מופיעה לי הודעה שחיי הנורה לקראת סיום.
אני בוודאות מחפש רק נורה מקורת, וכבר שבוע חורש אתרים שמבטיחים שהנורה מקורית אבל הפרשי המחירים כ"כ גדולים ואני מאבד ביטחון שאכן אקבל נורה מקורית.
באתר של אופטומה לא מצאתי שם מקום שניתן להזמין ישירות מהם.
מישהו הזמין או יודע להמליץ על אתר להזמנה ?
מצאתי את זה http://www.projectorlampsource.co.uk/optoma_hd20_replacement_projector_lamp.html
מישהו מכיר כי נראה לי אמין אבל המחיר קצת חשוד לי.
בארץ מצאתי ב- 1900 ש"ח.
שאלה נוספת - שמעתי על נורות שהתפוצצו. כשמתחילה להופיע ההודעה על התקרבות הקץ של הנורה, היא תמשיך לעבוד עד שתחלש או תפסיק לעבוד ואז אחליף אותה, או שעשוי להיגרם נזק אם אמשוך איתה יותר מידי ?
האם ההודעה קופצת אוטומטית לפי מונה השעות של הנורה או שבאמת לפי מצב הנורה העכשווי ?
תודה.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
בנוגע לשאלתך השניה: המנורה דועכת עם הזמן, החומרים שבה מתבלים/מתכלים. היא לא אמורה להיות מסוכנת יותר.
פיצוצים של המנורה עשויים לקרות כשהמאוורר במקרן מפסיק לעבוד עם הכיבוי (הוציאו מהתקע נגיד) ופיזור החום של המנורה, שעדיין חמה מאוד, לא קורה.
*אני כותב את זה מנסיון אישי לא קטן עם מקרנים. מצד שני, לא ראיתי את כל מה שיש לראות בענייני מקרנים ויש פה כמה וכמה חבר'ה שמבינים יותר ממני אז אני חושב ששווה להמתין לעוד תשובות בנושא פיצוצי מנורות עקב גיל.
פיצוצים של המנורה עשויים לקרות כשהמאוורר במקרן מפסיק לעבוד עם הכיבוי (הוציאו מהתקע נגיד) ופיזור החום של המנורה, שעדיין חמה מאוד, לא קורה.
*אני כותב את זה מנסיון אישי לא קטן עם מקרנים. מצד שני, לא ראיתי את כל מה שיש לראות בענייני מקרנים ויש פה כמה וכמה חבר'ה שמבינים יותר ממני אז אני חושב ששווה להמתין לעוד תשובות בנושא פיצוצי מנורות עקב גיל.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אל תחכה עם החלפת הנורה. אכן נורה יכולה להתפוצץ. לפעמים הפיצוץ נשאר בתוך הנורה ולפעמים הפיצוץ יכול לפוצץ את הזכוכית החיצונית ואז רסיסי זכוכית יכולים להתפזר בתוך המקרן ומן הסתם לגרום לנזק (אני כותב מתוך ניסיון אישי). נראה שבקישור שמצאת לא מדובר בנורה מקורית.
תודה. ואין דרך או אתר ידוע שאפשר להזמין ולהיות בטוח שזה מקורי ?<
לא יאומן התלאות שצריך לעבור כדי להזמין מוצר מקורי ויקר יותר.
נראה לי הרוב באינטרנט זה תואמים ולא מקורי. מישהו יודע איפה יכול להשיג נורה מקורית ?
תודה
נראה לי הרוב באינטרנט זה תואמים ולא מקורי. מישהו יודע איפה יכול להשיג נורה מקורית ?
תודה
הזמנתי פי שבוע
ראשית - אצלי אחרי 2000 שעות ועוד במצב חיסכון הצבעים הלבנים התחילו לאט לאט להתחרבן והתמונה התחילה להיות בלתי נסבלת .
מקווה מאוד שזה אכן מנורה חלשה אצלי !!!
אתן לך את הקישור שאני קניתי לאחר חפירות ובדיקות.
המנורה חייבת להיות תוצרת OSRAM !!!!
וחייבת להיות עם PART NUMBER כמו שמצויין בלינק .זה לאחר שדיברתי עם המעבדה הראשית בארץ שגילה לי את הנתונים הללו.
ודבר אחרון וחשוב במקרה הנל להקפיד שהמוכר והמוצר מגיע מארצות הברית ולא מסין -רצים מלא חיקויים!!!
במקרה שלי גם דיברתי עם המוכר לפני הקניה .היה כנה ואמר שהמנורה עצמה מקורית לחלוטין אבל הקייס מסביב תחליפי ואין עם זה בעיה .דרך אגב ניתן לרכוש רק את המנורה אבל זה מצריך פירוק ברגים וכאלה ראה סירטון ביוטיוב .
http://www.ebay.com/itm/Optoma-BL-FP230 ... SwPc9WznIz
מקווה מאוד שזה אכן מנורה חלשה אצלי !!!
אתן לך את הקישור שאני קניתי לאחר חפירות ובדיקות.
המנורה חייבת להיות תוצרת OSRAM !!!!
וחייבת להיות עם PART NUMBER כמו שמצויין בלינק .זה לאחר שדיברתי עם המעבדה הראשית בארץ שגילה לי את הנתונים הללו.
ודבר אחרון וחשוב במקרה הנל להקפיד שהמוכר והמוצר מגיע מארצות הברית ולא מסין -רצים מלא חיקויים!!!
במקרה שלי גם דיברתי עם המוכר לפני הקניה .היה כנה ואמר שהמנורה עצמה מקורית לחלוטין אבל הקייס מסביב תחליפי ואין עם זה בעיה .דרך אגב ניתן לרכוש רק את המנורה אבל זה מצריך פירוק ברגים וכאלה ראה סירטון ביוטיוב .
http://www.ebay.com/itm/Optoma-BL-FP230 ... SwPc9WznIz
שלום חברים,
היו לי מס' התכתבויות במייל השבוע עם הנציג של OPTOMA לאירופה ולמזרח התיכון לגבי איך אני יכול להיות בטוח שאני רואה נורה למקרן, שהיא אכן מקורית ואני רוצה לחלוק בקצרה את תשובתו.
שלחתי לו את האתר הזה http://www.projectorlampsource.co.uk/optoma_hd20_replacement_projector_lamp.html שמבטיח נורה מקורית וביקשתי את אישורו.
התשובה שלו הפתיעה אותי. לגבי האתר ששלחתי הוא אמר שהוא לא יכול לתת המלצה או אישור לאתר שלא מורשה על ידם ורמז שהוא לא ממליץ אם המקרן חשוב לי.
בנוסף שלח לי קישור אינטרנט לחברת SG אלקטרוניקה בתל-אביב ואמר שהם היחידים שהוא יכול לאשר לי שמוכרים נורות מקוריות עם הבסיס המתאים המקורי. מחיר הנורה שם הוא 1250ש"ח שהם 325$. (אני לא מפרסם קישור כי אני לא בטוח אם זה עומד בחוקי הפורום).
התעקשתי לקבל אישור על עוד מפיץ אינטרנטי לא מהארץ, אבל הוא אמר שאם חשוב לי המקרן, זה המקום היחידי שהוא ממליץ עליו.
הם מכירים את בעיית הזיופים. לקנות מהם ישירות לא אפשרי ומאחר ואני מישראל היה מוכן לתת רק את היבואן שלהם בארץ.
אחרי כל ההתכתבויות איתו הבנתי שלרכוש נורה מקורית סתם מהאינטרנט, רוב הסיכויים שזה לא מקורי.
הייתי מצפה מחברה כזאת שתפרסם באתר שלה את הנציגויות שלהם בעולם או שיתנו אפשרות לרכוש דרך האתר שלהם את החלפים למקרנים שלהם.
תודה לכל המגיבים והעוזרים.
היו לי מס' התכתבויות במייל השבוע עם הנציג של OPTOMA לאירופה ולמזרח התיכון לגבי איך אני יכול להיות בטוח שאני רואה נורה למקרן, שהיא אכן מקורית ואני רוצה לחלוק בקצרה את תשובתו.
שלחתי לו את האתר הזה http://www.projectorlampsource.co.uk/optoma_hd20_replacement_projector_lamp.html שמבטיח נורה מקורית וביקשתי את אישורו.
התשובה שלו הפתיעה אותי. לגבי האתר ששלחתי הוא אמר שהוא לא יכול לתת המלצה או אישור לאתר שלא מורשה על ידם ורמז שהוא לא ממליץ אם המקרן חשוב לי.
בנוסף שלח לי קישור אינטרנט לחברת SG אלקטרוניקה בתל-אביב ואמר שהם היחידים שהוא יכול לאשר לי שמוכרים נורות מקוריות עם הבסיס המתאים המקורי. מחיר הנורה שם הוא 1250ש"ח שהם 325$. (אני לא מפרסם קישור כי אני לא בטוח אם זה עומד בחוקי הפורום).
התעקשתי לקבל אישור על עוד מפיץ אינטרנטי לא מהארץ, אבל הוא אמר שאם חשוב לי המקרן, זה המקום היחידי שהוא ממליץ עליו.
הם מכירים את בעיית הזיופים. לקנות מהם ישירות לא אפשרי ומאחר ואני מישראל היה מוכן לתת רק את היבואן שלהם בארץ.
אחרי כל ההתכתבויות איתו הבנתי שלרכוש נורה מקורית סתם מהאינטרנט, רוב הסיכויים שזה לא מקורי.
הייתי מצפה מחברה כזאת שתפרסם באתר שלה את הנציגויות שלהם בעולם או שיתנו אפשרות לרכוש דרך האתר שלהם את החלפים למקרנים שלהם.
תודה לכל המגיבים והעוזרים.
ברור שזו תהיה תשובתו כי הוא רוצה שתקנה אצל היבואן הרישמי בארץ במחיר שחיטה .כשאני דיברתי עם SG אלקטרוניקה נפלתי על בחור נחמד מהמעבדה שנתן לי את ה PART NUMBER המדוייק של המנורה ושהיא חייבת להיות תוצרת OSRAM וזו גם המנורה שהם יתקינו לך .אז למה לשלם כפול 4 במחיר .?
תודה Barel שכנעת אותי.
אכן מסכים איתך.Barel77 כתב:ברור שזו תהיה תשובתו כי הוא רוצה שתקנה אצל היבואן הרישמי בארץ במחיר שחיטה .כשאני דיברתי עם SG אלקטרוניקה נפלתי על בחור נחמד מהמעבדה שנתן לי את ה PART NUMBER המדוייק של המנורה ושהיא חייבת להיות תוצרת OSRAM וזו גם המנורה שהם יתקינו לך .אז למה לשלם כפול 4 במחיר .?...
הזמנתי.
תודה