יש לי מחשב HTPC ישן יחסית עם כרטיס מסך ON BOARD. לאחרונה עברתי דירה והמחשב שמחובר כעת עם כבל HDMI ארוך לא מציג תמונה על הטלויזיה. כשמחברים לאותו כרטיס מסך כבל HDMI קצר יותר למסך לצורך בדיקה, אין בעיה. כשחיברתי מחשב אחר לכבל ה-HDMI הארוך במקום המחשב שלי, גם כן לא היתה בעיה. זה מראה לי כי הבעיה היא כנראה בחיבור של כרטיס המסך שלי לכבל הארוך. אולי כרטיס המסך פשוט לא מוציא סיגנל חזק מספיק. ניסיתי לחבר מגבר סיגנל HDMI (רפיטר) לשימוש עם כבל ה-HDMI הארוך וכרטיס המסך שלי כשהצטרף לקונפיגורציה עוד כבל HDMI קצר שהתחבר בתור הכבל הנוסף לרפיטר, אך זה לא עזר.
השאלה שלי היא האם רכישה של כרטיס מסך PCI-E ושימוש בו במקום בכרטיס המסך ON BOARD יפתור לי את הבעיה. המחשב לא חדש ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אך מצד שני הוא עושה את העבודה ומשרת נאמנה בהנחה שיוציא תמונה לטלויזיה..
אשמח לעצה מה לעשות ואם אכן ההמלצה לקנות כרטיס מסך חיצוני, מה הכרטיס המומלץ לרכישה בהנחה שאני רוצה לחסוך בהוצאות ואני מניח שכל כרטיס מסך שנמכר היום יעשה את העבודה של הוצאת תמונות FULL HD בלי שום בעיה...
תודה רבה.
מחשב שמחובר לטלויזיה עם כבל HDMI ארוך לא מראה תמונה - עזרה בבקשה
- uorieldahan
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
לחלק מהכרטיסי מסך החיצוניים יש פלאג לחיבור חשמל - לפני שאתה קונה או משאיל תבדוק שיש לך את החיבור הזה בכבלים שיוצאים מהספק כח (שלא תצטרך גם להחליף ספק)