כיול מסך ku7000, מספר שאלות לאחר כיול שלא צלח היטב
היי רכשנו 55ku7000 לא מזמן ורצינו לכייל אותה, יש לי כמה שאלות בנוגע לזה,
בהתחלה היה איבוד פריימים בסרטים עם הרבה אפקטים ואקשן, כיילתי לפי מה שרשום בRTINGS (למרות שלא הכל בדיוק כי לא ידע איך להיכנס לתפריט של ה"2POINTS" או 10POINTS ,
הטלוויזיה מחוברת לממיר של הוט, עכשיו אהבנו ממש את המוד הדינמי איך שזה נראה אבל בRTINGS ממליצים על MOVIE, מה ההבדל?
בהגדרות הנוכחיות אגב, יש לי גם בעיות, לדוגמא אנשים בגוון כהה נראים יותר לכיוון צבע חרדל, ניסיתי לשנות לחם 1 חם 2 קר וזה לא עזר, יש למישהו אופציה מה לעשות עם זה? עוד המלצות כלשהן?
גם היה איבוד פריימים בכמה סרטונים של 4K.
מישהו יכול אולי לתת לי ערכים שעובדים טוב בשבילו שאנסה?
בהתחלה היה איבוד פריימים בסרטים עם הרבה אפקטים ואקשן, כיילתי לפי מה שרשום בRTINGS (למרות שלא הכל בדיוק כי לא ידע איך להיכנס לתפריט של ה"2POINTS" או 10POINTS ,
הטלוויזיה מחוברת לממיר של הוט, עכשיו אהבנו ממש את המוד הדינמי איך שזה נראה אבל בRTINGS ממליצים על MOVIE, מה ההבדל?
בהגדרות הנוכחיות אגב, יש לי גם בעיות, לדוגמא אנשים בגוון כהה נראים יותר לכיוון צבע חרדל, ניסיתי לשנות לחם 1 חם 2 קר וזה לא עזר, יש למישהו אופציה מה לעשות עם זה? עוד המלצות כלשהן?
גם היה איבוד פריימים בכמה סרטונים של 4K.
מישהו יכול אולי לתת לי ערכים שעובדים טוב בשבילו שאנסה?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תכוון את התמונה לאיך שאתה אוהב.
אף אחד לא יכול לתת המלצות להגדרות לאיך שאתה אוהב את התמונה. רק אתה יודע מה אתה אוהב.
אגב, מה שאתה עושה (או מחפש לעשות) זה בדיוק ההפך מכיול.
בהצלחה
אף אחד לא יכול לתת המלצות להגדרות לאיך שאתה אוהב את התמונה. רק אתה יודע מה אתה אוהב.
אגב, מה שאתה עושה (או מחפש לעשות) זה בדיוק ההפך מכיול.
בהצלחה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
זה השיפלינגים של המקורילש. אם תסובב טיפה את החולטימטר זה אמור להסתדר בשניה.
ועכשיו ברצינות:
אם אתה רוצה לכייל את המסך שלך אתה חייב מקצוען שיודע לעשות את זה.
אם אתה רוצה לכוון קצת את המסך שלך, קריאה נרחבת פה בפורום תביא אותך לנקודה בה אתה מבין מה אתה עושה ולמה אתה עושה את זה.
אם אתה רוצה לשחק עם ההגדרות בטלוויזיה שלך אתה לא צריך עזרה מאף אחד.
בהצלחה ותהנה מהמסך שלך. המלצה שלי היא לשים אותו במצב סרט או ספורט (תלוי בתוכן) ולשכוח מהמילה כיול.
ועכשיו ברצינות:
אם אתה רוצה לכייל את המסך שלך אתה חייב מקצוען שיודע לעשות את זה.
אם אתה רוצה לכוון קצת את המסך שלך, קריאה נרחבת פה בפורום תביא אותך לנקודה בה אתה מבין מה אתה עושה ולמה אתה עושה את זה.
אם אתה רוצה לשחק עם ההגדרות בטלוויזיה שלך אתה לא צריך עזרה מאף אחד.
בהצלחה ותהנה מהמסך שלך. המלצה שלי היא לשים אותו במצב סרט או ספורט (תלוי בתוכן) ולשכוח מהמילה כיול.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.