הוטנט: התנהלות מרגיזה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
scubaski פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

לפני 4 חודשים סידרתי לאמא שלי הוטנט במבצע 3 חודשים חינם ואז 20ש"ח ללא הגבלת זמן (יש לה הוט טריפל).
עכשיו היא מקבלת את החשבונית הראשונה שלהם (בגלל זה בדקתי טוב טוב גם את האותיות הקטנות ושם בסןף כתוב שמינואר המחיר יעלה ל-25ש"ח. טוב רק 5ש"ח (+25%) ובכל זאת מרגיז. שלחתי להם מייל ואני מקבל תשובה מרובוט: "לקוח יקר המחיר עולה ל-25ש"ח מינואר. בכבוד רב הוטנט" WTF?

לצערי לא הקלטי את השיחה בזמן ההצטרפות.

מישהו יכול להמליץ על ספק אחר במחיר של 20ש"ח. נראה לי שאין והם באמת היו הכי זולים?!
תודה מראש.

hamoomin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

יש מבצע אינטרנט ספק+תשתית בהוט והוט נט ב89 לשנה ו3 חודשים ב79 (עבור 100 מגה)

באקספון יש לך 39 למשך 3 חודשים ספק ותשתית בזק ואז ל40 מגה זה ממשיך ב89 (אפשר להתקשר אליהם בתום כל תקופה ולהאריך מבצע)

רק ספק אקספון 018 - 18 ש"ח לחודש לכל המהירויות למשך שנה.

scubaski פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה. אני רואה שאחרי שנה המחיר החודשי באקספון עולה ל-35ש"ח. אני יכול לעזוב אז אם לא אוכל להשיג מחיר טוב יותר אצלם? אני גם רואה שהם מזהירים על עיכובים בזמן ההצטרפות - עד 10 ימי עבודה - זה כבר סימן לא טוב!

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #4 

מעניין אני רואה שגם אצלי כתוב את השורות האילו (מחיר עולה מ-20 ל-25) הם כנראה מעלים לכולם את המחיר. מישהו יודע אם באמת יש להם את הזכות באמצע המבצע לעדכן מחיר למעלה ככה?
scubaski כתב:...
מישהו יכול להמליץ על ספק אחר במחיר של 20ש"ח. נראה לי שאין והם באמת היו הכי זולים?!
תודה מראש.
...
·

אני משאר שבספקים הקטנים כמו אקספון או טלזר אפשר להשיג בפחות מ-20 ש"ח (לדוגמא באתר של אקספון מופיע "כל המהירויות עד 200 מגה ב-18 ₪ לחודש בלבד!") אבל איכות האינטרנט והשירות שלהם נמוכים.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #5 

כנראה נפלת על נציג מכירות שרצה
לעשות אליך בונוס

כי באתר של הוטנט רשום שמהירות עד 100 מגה עולה 20 שח בחודש

scubaski פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

איזה קטע בתחתית של השרשור שלי מופיעה עכשיו פרסומת של הוטנט: 3 חודשים חינם ואז 20ש"ח לשנה. אני מצלם ושולח להם.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #7 

scubaski
תקרא הכל ללקוחות חדשים.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

hamoomin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 176
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #8 

חבל על הזמן שלך פשוט תתקשר תראה אם הם נותנים את המחיר שאתה רוצה, כמובן להקליט את השיחה ולבקש בכתב את תנאי המבצע.

במידה והם לא נותנים תעבור פשוט חברה יש כל כך הרבה הצעות.

בהצלחה!

scubaski פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

עדכון, הבוקר אני מקבל שיחה מהוטנט. למרות שכתוב בהסכם שמותר להם להעלות את המחיר ועקב העובדה שהצטרפתי דרך האינטרנט הם מאפשרים לי להישאר עם תשלום של 20ש"ח לאורך השנה הראשונה.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #10 

@scubaski
·

הם התקשרו אליך מיוזמתם או שאתה פנית אליהם?

scubaski פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

@eran405
·שלחתי מייל נוסף (שני) כתגובה לתשובה הלא עניינית ואז הם כבר התקשרו. מהשיחה עם הנציגה הבנתי שהמערכת באמת עונה באופן אוטומתית למיילים כאלה. אז זה באמת בזבוז זמן לתקשר איתם ככה.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות

שליחה #12 

עדכון:

א. אני רואה שהוטנט עדכנו באתר שלהם ובפרסומות שהמחיר הוא 25 ש"ח לכל המהיריות (כולל 200 מגה).

ב. בזמנו שלחתי מייל להוטנט, לאחר מספר ימי עסקים נציג חוצפנית (אחסוך לכם את הפרטים אבל שיקרה בניסיון להלך איימים עלי) חזרה אלי ואמרה שאין מה לעשות הם מעלים לכולם ואין אפשרות להשאר במחיר 20 ש"ח.

אני לא בדיוק מבין איך זה חוקי להעלות מחיר באמצע מבצע, אני מנחש שהם מסתמכים על זה שאף אחד לא יתבע אותם על 5 ש"ח לחודש.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #13 

eran405 כתב:עדכון:

א. אני רואה שהוטנט עדכנו באתר שלהם ובפרסומות שהמחיר הוא 25 ש"ח לכל המהיריות (כולל 200 מגה).

ב. בזמנו שלחתי מייל להוטנט, לאחר מספר ימי עסקים נציג חוצפנית (אחסוך לכם את הפרטים אבל שיקרה בניסיון להלך איימים עלי) חזרה אלי ואמרה שאין מה לעשות הם מעלים לכולם ואין אפשרות להשאר במחיר 20 ש"ח.

אני לא בדיוק מבין איך זה חוקי להעלות מחיר באמצע מבצע, אני מנחש שהם מסתמכים על זה שאף אחד לא יתבע אותם על 5 ש"ח לחודש.
...
·

נכנסתי לתקנון של המבצע ואני לא רואה שהמבצע הוא לתקופה מסויימת. רשום רק שהמחיר הוא 25 ש"ח לחודש ושהחברה רשאית לעדכן את המחיר בכל עת.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”