המלצה לכרטיס טלויזיה תומך ויסטה מדיה סנטר.
היי!
אז במזל טוב קניתי ויסטה אולטימייט, עכשיוו אני צריך כרטיס טלויזיה תומך מדיה סנטר, כזה שאיתו אני אוכל לקלוט לוח משדרים, להקליט ולצפות בטלויזיה מהמדיה סנטר.
המחשב שלי חזק מאוד ככה שאני לא צריך אינקודרים למיניהם, אני מחפש זול ביותר כאשר רק על כוח העיבוד שהוא לוקח אני מוכן להתפשר -כלומר - לא איכפת לי כמה כוח עיבוד הוא לוקח אבל מאוד איכפת לי תאימות, נוחות, איכות הקלטה, דרייורים.
תודה!!
אז במזל טוב קניתי ויסטה אולטימייט, עכשיוו אני צריך כרטיס טלויזיה תומך מדיה סנטר, כזה שאיתו אני אוכל לקלוט לוח משדרים, להקליט ולצפות בטלויזיה מהמדיה סנטר.
המחשב שלי חזק מאוד ככה שאני לא צריך אינקודרים למיניהם, אני מחפש זול ביותר כאשר רק על כוח העיבוד שהוא לוקח אני מוכן להתפשר -כלומר - לא איכפת לי כמה כוח עיבוד הוא לוקח אבל מאוד איכפת לי תאימות, נוחות, איכות הקלטה, דרייורים.
תודה!!
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש לך 2 אפשרוית
או כרטיס ללא קידוד חומרתי , בסביבות 200 שקל בכול חנות
או כרטיס עם קידוד חומרתי , בסביבות 500 שקל והפופלארי מבינהם הוא PVR 150
או כרטיס ללא קידוד חומרתי , בסביבות 200 שקל בכול חנות
או כרטיס עם קידוד חומרתי , בסביבות 500 שקל והפופלארי מבינהם הוא PVR 150
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
קודם כל כדאי לבצע חיפוש 
גירסת MCE מתאימה מן הסתם רק ל MCE
אם אתה הולך להשתמש ב MCE, גירסת MCE בהחלט תתאים לך
גירסת MCE מתאימה מן הסתם רק ל MCE
אם אתה הולך להשתמש ב MCE, גירסת MCE בהחלט תתאים לך
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
לך על ה-AVERMEDIA M785! אחרי השוואות ובדיקות שערכתי גם לדגם הזה וגם ל-PVR150, התוצאה מבחינתי היתה חד משמעית. ה-AVERMEDIA עדיף וזול יותר ולמיטב הבנתי נמכר היום גם בארץ במחיר זול משמעותית מה-PVR150.
חפש את השרשור שבו סיפרתי יותר על הבדיקות שערכתי.
חפש את השרשור שבו סיפרתי יותר על הבדיקות שערכתי.
אצלי יש AVERMEDIA M785, הוא אחלה כרטיס, יש לו כבל כניסה עם האופציות הכי טובות (קומפוזיט, סאונד ב RCA ו SUPER)
אם תרצה אני יכול לבדוק לך עם היבואן איפה הוא מוכר אותם,
הערה חשובה: הדרייבר שלו אם תתקין על ויסטה מה שנקרא "in the box" ולפי האתר של היצרן מתאים -לא עובד!
אחרי שעות של חיפושים, פניה ליבואן, שיחה לחו"ל ליצרן ומספר מיילים עלו על הבעיה, הפתרון הוא שימוש בדרייבר הבא:
http://www.avermedia.com/cgi-bin/suppor ... delno=M785
לפני ההתקנה של הנ"ל הייתה תמונה (אני מדבר כמובן על כניסת הוידאו) בלי סאונד, אחרי ההתקנה הוא עובד נפלא.
מקווה שזה עזר.
אם תרצה אני יכול לבדוק לך עם היבואן איפה הוא מוכר אותם,
הערה חשובה: הדרייבר שלו אם תתקין על ויסטה מה שנקרא "in the box" ולפי האתר של היצרן מתאים -לא עובד!
אחרי שעות של חיפושים, פניה ליבואן, שיחה לחו"ל ליצרן ומספר מיילים עלו על הבעיה, הפתרון הוא שימוש בדרייבר הבא:
http://www.avermedia.com/cgi-bin/suppor ... delno=M785
לפני ההתקנה של הנ"ל הייתה תמונה (אני מדבר כמובן על כניסת הוידאו) בלי סאונד, אחרי ההתקנה הוא עובד נפלא.
מקווה שזה עזר.