צריך עזרה בהגדרה ברסיבר
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אמר במפורש:yonyz כתב:אתה מתכוון בו זמנית, או שישמעו דרך הטלויזיה כשהרסיבר כבוי (זה נקרא PASSTHROUGH)?...
מן הסתם זה לא PASSTHROUGH.שישמעו גם ברמקולים וגם בטלוויזיה...
@mika363
אני לא מכיר רסיבר שעושה זאת.
בעיקרון ברסיברים יש מיתוג אודיו, המפנה אותו להתקן אחד.
לדוגמה כשהמקור מחובר ב- HDMI, יש אלגוריתם שמפענח את רכיב האודיו מהאות הנכנס לרסיבר.
מפנה את הוידאו להתקן תצוגה, ואת האודיו למערכת הפיענוח ואח"כ להגברה.
אם משתמשים ב- passthrough, הרסיבר לא מחלץ את האודיו מהאות הנכנס לרסיבר, אלא מעביר אותו כמו שהוא, וידאו ואודיו, אל התקן התצוגה.
זה יהיה די מסובך לעשות את שני הדברים ביחד, ויצריך עוד הגדרה בתפריט, שתהיה בשימוש כל כך מועט בציבור הרוכשים, שלא מצדיק את ההשקעה.
ראשית הפורום באמת מלא באינפורמציה.
שווה לחפש ואכן מוצאים תשובות. ותוך כדי חיפוש אני מוצא משהו ממש ליד הבעיה שנתקלתי.
רסיבר דנון 3300, חיברתי את ממיר יס ב hdmi לכניסה סאט ארק ברסיבר. מהאאוט של הרסיבר לטיוי. הכל בסדר שהרסיבר דלוק. שאני מכבה אותו אז הטיוי לא מקבל אות- לא קול ולא תמונה. מה צריך להגדיר עמ שהאות יגיע לטיוי passthrough?. אני מבין שאפשר להגדיר אוטומטית, לא?
תודה,
שווה לחפש ואכן מוצאים תשובות. ותוך כדי חיפוש אני מוצא משהו ממש ליד הבעיה שנתקלתי.
רסיבר דנון 3300, חיברתי את ממיר יס ב hdmi לכניסה סאט ארק ברסיבר. מהאאוט של הרסיבר לטיוי. הכל בסדר שהרסיבר דלוק. שאני מכבה אותו אז הטיוי לא מקבל אות- לא קול ולא תמונה. מה צריך להגדיר עמ שהאות יגיע לטיוי passthrough?. אני מבין שאפשר להגדיר אוטומטית, לא?
תודה,
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
להרבה רסיברים יש אופציה שמאפשרת להם שלא לחסום את העברת הסאונד למסך.