Crossover-Shop כתב:עם כל הלחץ של סוף שנה וספירות מלאי והתקנות רק עכשיו ראיתי את השרשור!
...
החלק המודגש ממחיש הכל: בתקופה כזו לחוצה של סגירת קצוות של סוף שנה זה לא מובן מאילו להקדיש זאת.
ולך תדע, אולי בעוד שנה ניפגש כי התחלתי לחסוך לסט סטליטים אחר, חזק יותר (שקל לשקל ולבסוף יהיה משהו )
***הבחירה תהיה קשה כי אני מושבע של 'סטריאוסקופ'!
בימים האחרונים אני במרדף אחרי כבל מתאים ל4K .
רועי קרא את הפוסט שפתחתי, יצר איתי קשר בפרטי והציע לי לקחת ממנו כבל לנסיון ,ללא תשלום, כל עוד לא אבדוק שעובד כהלכה.
מצטרף לפרגון.
אמנם עדיין לא קניתי אצלו, אבל בררתי איתו כמה פעמים מחירים והתייעצתי איתו לגבי מה הוא ממליץ והוא ממש שמח לעזור.
לא עזר מפני מאין לו ברירה וזו העבודה שלו, אלא ממש עזר באהבה ובכיף. אפילו חזר אליי אחרי כמה ימים מיוזמתו כדי להתעניין מה החלטתי בסוף ואם יש עוד משהו שהוא יכול לעזור איתו.
עדיין לא קניתי סאב אבל חד משמעית הוא מישהו שארצה לקנות ממנו בעתיד.
הדברים שנכתבו פה מזכירים לי....כתבתי לא פעם ולא פעמיים תשבוכות על יגאל מסטריאוסקופ.
גם רועי וגם יגאל שייכים לנישה מאד מצומצמת של אנשי מקצוע שדוגלים (ונוהגים) ברעיון שאמנם במקור אמור להיות כך, אך בפועל קשה למצוא מקומות שנוהגים כך - אני מדבר על אמונה שמעל למכירה, תכניס כמה שתכניס, עומד קודם כל שירות ומקצועיות ללא פשרות.
כל הכבוד כיף לשמוע, לצערי הרבה אנשי מכירות לא מבינים הרבה פעמים שמה שיביא לקוחות זה לקוחות מרוצים.
גם אני נעזרתי בקרוסאובר בקבלת מחיר בטלפון והם היו זולים יותר מחנות שקרובה יותר לביתי ובלי התמקחויות ושטיקים. כן ירבו כאלה!