~היי לכולם (הודעה ראשונה כאן)~
אשמח אם האנשים המשכילים שכאן יוכלו לעזור לי. רקע ועובדות/b]
מחשב עובד ותקין בדוק!
ווינדוס 7 (שונא את 10)
אינטרנט הוט 100 מגה (גם טלפון וטלוויזיה הוט)
ספק 012
יש פיירבוקס- אני מחובר בכבל ישירות דרך "מוקה"- למי שמכיר( הטווח בין הממיר לחדר זה שתי קצוות של הבית לכן שמו מוקה שיוכל להעביר את האינטרנט ה-"מהיר" פח אשפה הזה.
גולש ללא חייגן (רלוונטי לסיפור)
!לא מדובר בבעיה בתוך המשחק! (נבדק)
להלן הסיפור:
רכשתי משחק הנקרא: H1Z1למי שמכיר.
בהתחלה היה נחמד והכל ואז התחילו לאגים קשים, המשחק נעל לי את הנשקים, לא הבנתי שהוא עשה את זה...
בקיצור הרבה עצבים תסכול וקללות מגוונות מאוד.
שיחת טלפון ראשונה לספק 012: להם אמרתי את הנ"ל והפידבק שקיבלתי הוא ----> ניחשתם נכון חבילת גיימר (שאגב פשוט שילמתי וזהו רק כדי שיעבוד כבר!! וכן הבנתי את המשמעות של אותה חבילה +- עם העדפות שאקבל במקום בשרת)
המשחק עדיין מפוצץ לאגים! לא יכול לשחק! בדיחה!!!! מתקשר להוט ופה הקץ' בסיפור ואני צריך את המבינים פה:
קודם כל נאמר לי אחרי בדיקה שהבחור שדיברתי איתו עשה שיש ואכן ניראים לאגים רבים מאוד! (לא יודע מה הוא עשה ומה בדק) יתר על כן אם אני רוצה לשחק/לגלוש/להתשמש באינטרנט ללא לאגים אני צריך להתחבר לחייגן. קץ'2- החייגן יכול לתת לי עד 30 מגה אינטרנט ללא לאגים אך לא יותר מזה.
לשאלתי:
1. האם את/ה מכיר פיתרון יעיל יותר עבור בעיה מסוג זה ?
2. האם הגיוני מה שהנציג אמר לי בטלפון לגבי עניין החייגן?
3. למה אין חייגן ב100 מגה לצורך העניין ?(סתם כי אני סקרן לדעת איך זה עובד ולמה באמת!?)
4. האם את/ה הייתם מוותרים על 100 מגה "לאגיים" תמורת 30 מגה ללא לאגים עבור שימוש במשחקי מחשב ?
היי במידה ואני טועה בפורום אשמח אם תפנו אותי לפורום או אפילו אדם ספציפי שיוכל לענות לי.
מתנצל מראש אם עברתי על איזה חוק, לא מצאתי חוקים כאן...
עזרו לי בבקשה
פתרון, תעבור לספק אחר ואל תתעסק עם 012 או דמי הסחיטה שלהם לאינטרנט תקין. תיהיה מחובר בלי חייגן למהירות המירבית וזהו.
הייתי מציע לך לנסות את הוטנט כספק, אין שם גיימר וכל השטויות האלו, ככה שמראש המצב כבר עדיף.
Borderline1 כתב:הודעה ראשונה בפורום.
אף אחת מהתגובות לא אמרה לך לעבור לבזק ומשום מה זה מה שהודעת שאתה בודק לעומק,
אולי אני אדם מוזר - אבל תמוה בעיניי
...
·אני עובר לבזק כי אין לי אלטרנטיבה אחרת כרגע וזה גם האופציה הכי טובה שלי.
כרגע עברתי והלאגים ירדו משמעתית.. מעבר לכך אני בודק אופציות נוספות שאינן קשורות למה שכתבו פה
ואפרסם בהמשך את הממצאים עבור אותם אנשים שאולי סובלים מבעיה דומה לשלי.
יש אנשים שעבורם מעניין להכיר בעיות חדשות ובמידה ויתקלו בהם יוכלו לפתור דברים בקלות-כמוני.
אולי דברים יראו פחות "תמוהים" עבורך בעתיד.
תודה על העזרה