BEYERDYNAMIC DT880 PREMIUM

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
legopart פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #1 

מצויינות, ציפית ליותר, בפועל נראו לי ממבט ראשון כמו צעצוע, בינתיים מאוד נוחות, לא התרגלתי מי יודע מה לסאונד, הן מרחיבות את הבמה לצלילים לא שגרתיים, אבל לא מדגישים על החלק היפה בשירים (להשוואה יש לי את ATH-M50 שאני ממליץ להתרחק מהן).
+ הן כן נדיפות מבחינת סאונד, אבל לא על כל החדר, אלא רק על המרחק הכי קרוב אליהם (מאחורי המכסה שומעים, כאילו הדרייבר מורכב עליו אבל לא על כל החדר)
בחרתי אותם על פני SENNHEISER HD600 כי הייתי בטוח שהסגנון המתקרב יותר לסגור, יתן גם ביצועים טובים שלא יפריעו לסביבה, גם פעם ראשונה ששמעתי על אוזניות שהם חצי-סגור-פתוח
+אכלו לי את הסוללה של המגברים הניידים, או שדמיינתי את זה, הרגיש כאילו מגבר שהיה צריך להחזיק יום שלם הספיק לי לכמה שעות

תמונות מחר, קצת קשה לי לצלם משהו עכשיו.
חייב לציין: שדיי נסחבתי איתם בגלל הIPARCEL עם כל עניין המשלוח.
אחרי 30 יום פשוט נשבר לי! שלחתי הודעה לנציג שרות באמזון והוא ללא חיוב שלח לי תוך יומיים במשלוח מהיר את המוצר שהגיע בפחות משבוע.
אז עברתי איתם כאב ראש לא קל.

כמו כן, לא השוותי לשום דגם מקצועי, הייתי מבסוט מבחינת הסאונד של ה AUDIO TECHNICS ATH-M50 אבל מבחינת איכות חומרים שלהם והנוחות שלהן הייתי מאוכזב + כבל מסולסל, שאני באמת מצטער שהזמנתי אחד כזה! + צבע לבן שלמדתי את הלקח שלא להזמין כאלו יותר, לבן נראה אחרי שנה כמו קקה.
אבל הסאונד שלהן הוא מפורט וקולע ובנוסף לא דורש גם הגברה.

מה שבטוח שכרגע אני בלי הגברה ראוייה לאוזניות הללו. ועדיין אני מרגיש בחוץ מעומק, הן לא הוסיפו דבר ביחס לאוזניות היותר פשוטות.
חבל כמובן שלא השוותי לאחרות, פשוט הייתי בטוח שזו קנייה בטוחה של 100%

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #2 

אפילו אם תשים להם מגבר משולב "זול" (למשל: Schiit Fulla 2) ,
- אתה תראה שפתאום הן יתנו לך יותר.

שלח תגובה