סוניה-65w859 ב- 7.890 ש''ח - ראיתי שאחד החברים פרסם האם הגיוני? מחיר טוב?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Moked1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה

היי חברים

רוצה לקנות סוני 65 עד סוף השנה. מידהו מכיר מבצעים טובים?
האם ישפאר בהרצליה זה טלוויזיות משומשות?
אשמח להמלצה טובה ל65. אם מידהו מכיר מבצעים אחרים של 65 גם אשמח. תקציב עד 11-12

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460

שליחה

אני פרסמתי, רק שמאוד מיהרתי ולא שמתי (l) שמדובר ב-fhd

לשאלתך, עם אחלה תקציב שברשותך
ישנם שני מסכי-על. אחד מהם הוא הסמסונג KS9500 והשני הפנסוניק DX700

לדעתי הפנסוניק עדיפה.
לא לשכוח - 5 שנות אחריות נוטים את הכף לזכותה, אבל לא רק.

מחיר שני המסכים מעט גבוהים מתקציבך, אבל לכבוד סוף שנה וחנוכה, אני מאמין שתוכל לעשות דיל טוב.

yanivb6
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136

שליחה

גמני כרגע בתהליך חיפוש והסתכלתי גם על הדגם הזה.
עושה רושם של טלוויזיה מאוד טובה ובמחיר מצוין, אבל היא רק FHD ונראה לי שאם כבר לשדרג אז כבר ללכת על 4K ו- HDR בתקציב כזה.
ישפאר בהרצליה זו חנות עודפים ויש להם טל' מתצוגה ועודפים, כך ששווה ללכת להתרשם (אני גם צריך לתת פקיצה ולבחון כמה)
אגב, יצא לי לבחון את ה DX700 ש פנסוניק (כולל 4K ושות) וחייב לומר שאיכות התמונה מעולה.

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294

שליחה

ישפאר בהרצליה זה אולם התצוגה הרשמי של סוני עם תנאי צפיה די טובים
מוצגים בו רוב המסכים וישנה שם גם חנות עודפים.
צמוד אליהם נמצא אולם התצוגה הגדול של אולסייל עם מבחר טלויזיות אחרות.
המחיר ל 65W859 הוא טוב.
הוא אכן לא 4K.
דרך אגב, אני זוכר שרק לפני מספר חודשים רוב האנשים כאן לא הסכימו איתי והמליצו שלא לקנות 4K כי לדבריהם אין תכנים
כיום כולם ממליצים על מינימום 4K - איך העולם משתנה מהר :) .
לי יש "65 4K ואכן רוב התכנים שאני צופה עדיין אינם 4K וגם לא HDR
אם התקציב שלך מאפשר 4K ו HDR אז לך על זה ותבדוק בישפאר מחירים של "65 אחרים
גם של סדרת ה700 הזולה יותר עם 4K ו HDR יתכן שגם שם יש ירידות מחיר.
אם לא, ה 65W859 הוא מסך FHD מעולה עם מערכת אנדרואידית (סמארט) טובה מאד ואחריות מלאה ל 3 שנים.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

@se1
·
בעבר הלא כל כך רחוק הרבה בהרבה מסכים מיצבו את ה- 4K כמשהו פרימיום ודרשו עבור זה גם תוספת בתמחור. בהרבה מקרים היה מדובר בפאנלי 4K די נחותים שלא נתנו כלום למעט תוספת הרזולוציה. לא תמכו ב- HDR ולא בגאמוט צבע רחב ולא ב-10ביט. כלום. פשוט יותר רזולוצייה.
המצב כיום די שונה. מסך 4K כיום זה סטנדרט. גם בתמחור זה כבר עניין די טריוויאלי ולכן כבר אין סיבה כיום להמליץ על מסכי FHD. וכן אני מאמין שיש לא מעט מסכי FHD בחוץ שיתנו טובה יותר מלא מעט מסכי 4K. כל מקרה לגופו.

@מקרנסקי
ה- DX700 אולי אחלה מסך, אבל הוא מסך מיינסטרים איפשהו באמצע. זה לא מסך שאפילו מנסה להתיימר להיות הטופ ולהתחרות בטופ, גם אם בארץ ניסו לשווק אותו מעט ככזה. עם כל הסלידה שיש לי מה- KS9500 המשווקת בארץ ועם שלל הריג'קטים שהרוכשים פירטו עליה (ועל השירות של סמליין) בשרשור הראשי, זה עדיין מסך שייתן ביצועים טובים יותר מה- DX700 (במידה והכל תקין במסך).

אגב, מתגובות של רוכשים בארץ ומסקירות בחו"ל מתקבל הרושם לדעתי שדווקא הייסנס M7000 היא קניה לא רעה. מסך שנותן די הרבה ביחסית מעט כסף. סימן השאלה הגדול מבחינתי מעל כל ההייסנס הזה זה אמינות לאורך זמן ואחריות ושירות לאחר מכירה של היבואן בארץ. אין לי מושג לומר פסיק לא לגבי זה ולא לגבי זה ובעיקר בגלל זה נמנעתי הרבה פעמים מלהמליץ על המסך הזה. (למעט פעם אחת שהמלצתי לחבר, לא קשור לפורום בכלל, והוא שלח לי הודעות תודה ורק שיבח את ההמלצה ואת המסך)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Moked1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@Moked1
·
תודה חברים על התשובות המהירות. 4k זה הכרח מבחינתי. אני לא אקנה מסך ב11 אלף שקל בלי 4k.
קצת מפחיד אותי לקנות את הייסנס. יש לי חברים שקנו מסכי מאג 65 עם 4k במחיר זול והם מרוצים וגם את זה לא אקנה
התגובות על הסמסונג קצת ביאסו אותי. השאלה אם אין מסך סוני עם4k במחירים האלה שאתם ממליצים? אני אלך לראות גם את הפנסוניק
אני רוצה לקנות עד יום שישי. יש חנות שעושה הנחות שאתם ממליצים?

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שחר אתה צודק
מרוב שאני רואה שוב ושוב את המודעה שמטריפה לי את כל החושים (גם היום בידיעות אחרונות) על ה-dx700 ומחירה הפנטסטי (6.990 ש''ח)
כבר שכחתי מעצם קיומה של אחותה הבכירה והמאוד מוצלחת - הפנסוניק DX900 ששווה למחירה של הסמסונג KS9500.

אליה כמובן התכוונתי...תהיה בטוח :)

ואם כבר מעלים שוב את הנושא, ובמידה ומחירה של ה-dx900 גבוה מדי עבור פותח השרשור, אז באמת הייתי מציע לו להתעניין בסמסונג
KS8500 , עם כל הבעייתיות סביב השירות הלוקה של החברה לאחר הקנייה, בכל זאת, דומה מאוד במפרט לאחותה התאומה (ממש לא הבכירה) ומוצעת כיום בפחות מ-10k שקלים. צריך להרחיב ההאחריות המלאה ל-3 שנים.
מציע לפותח השרשור ששכחתי את שמו לגשת למחסני חשמל ראשל'צ - היא מוצגת שם ברוב הוד והדר - אין טוב ממראה עיניים.

נראה לי שה-dx יהיה קצת כבד במחיר עבור פותח השרשור ששכחתי את שמו, אבל צריך לברר. ישנן הפתעות במיוחד בימים אלה- ימי חג חנוכה וסוף השנה.

איגורפ
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

שליחה

המחיר 6.990 ש''ח עבור 58DX700 וזה לא מחיר הסופי, הזמנתי אותה במחיר עוד יותר נמוך

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אחלה
תמשיכו לזרות מלח על הפצעים.

Moked1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@Moked1
·היי מקרנסקי. כפיר נעים מאוד 😉. ושוב תודה על התשובות
היית לוקח את הks8500 למרות הבעיות שאנשים ציינו פה בפורומים? האים היא 4k HDR?
האם לא שווה להשקיע עוד ולעבור ל9500? ושוב אני שואל. אין סוני מתחרה שנותנת לה פייט?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

איגור, אחלה מחיר. בהשקה היא עלתה 9K.
@Moked1
ההבדל העקרי בין KS8500 ל-KS9500 הוא עיצובי + איכות סאונד טובה יותר בדגם הבכיר. מבחינת איכות תמונה הם דיי קרובים\זהים אחד לשני.
כמובן שהיא 4K ו-HDR, זה מופיע בערך בכל חור שאפשר למצוא על המסך הזה באינטרנט. וביצועי ה-HDR שלה מצויינים בהשוואה למרבית הדגמים שנמכרים בארץ, במיוחד באותו טווח מחירים.
הבעיה העיקרית של סוני היא תמחור קצת מוגזם מה שהופך את ההמלצה עליהם לבעייתית.
בנוסף בחלק מהדגמים החדשים משתמשת סוני בפאנלים מסוג IPS, ורוב האנשים כאן בפורום מעדיפים VA. לדעתי זה תלוי בשימושים\סביבת צפיה.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כפיר
hdr מלא, נדמה לי 1000 ניטים - צריך לבדוק במפרט
כן, במחיר אטרקטיבי הייתי רוכש את הסמסונג, מוסיף עוד כמה מאות שקלים ומקבל אחריות מלאה' כולל הפנאל - 3 שנים (אם זה אפשרי, צריך לבדוק בחנויות המתמחות, למשל קרוסאובר ת''א)
וכן, את ה-8500, לא הייתי מוסיף עוד יותר מאלפייה על אחות תאומה ולא ממש בכירה (9500)

עריכה
הנה ארתור ענה לך בצורה הרבה יותר מקצועית

איגורפ
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95

שליחה

תודה ארתור ומקרנסקי. שילמתי 6500 ש"ח, אמרו לי שזה מחיר חד פעמי ורק אם אני מזמין עכשיו.
אתמול הזמנתי, מחר באים להתקין.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מחיר שחיתות, איגור
רשמים דחופים מהפנינה, קח קצת את הזמן להתאוששות
אבל אל תשכח אותנו (f)

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294

שליחה

Moked1
חשבתי ששאלת על מסך ב 7800 ש"ח.
אם אתה מחפש מסך 4K עם HDR בתקציב יותר גבוה הרי בודאי שיש לסוני מסכים מתחרים
טובים ואמינים לפחות כמו לסמסונג ולפנסוניק.
יש לך את סדרת ה-XD750 עם 4K ועם HDR וכמובן סדרות יותר גבוהות.
הבדלי המחיר קיימים אך לא גדולים יחסית למותגים האחרים,
להערכתי מי שאוהב את המסכים של סוני עם האמינות והשירות הטובים בדר"כ,
הפער הזה לא מרתיע אותם.
דרך אגב:
מוכרח להודות שאני לא מת על הצבעים העזים הבהירים שמקבלים בחלק מהתמונות שב-HDR
כפי שראיתי במסך הסוני וגם במסך סמסונג 9500
צריך כנראה להתרגל לזה בהדרגה,
אני אישית מעדיף יותר צבעים "נאוטרליים" ולא "עזים" או "מוארים" יותר מדי.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”