ה EPG נחת אצלי בויסטה לפני מספר דקות
MDK, guyspi
האם מישהו יכול לשלוח לי את הערכים מה-registry, הכל מה שנמצא תחת
LOCAL MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Service\EPG
?
אין שם שום מידע פרטי, אני רק רוצה לראות גירסת הפרוטוקול ומאיפה מורידים את הEPG. הכרטיס שלי (בעצם של rafid) הוא NTSC ולא ייתן לי לבחור בישראל. תודה!!
באותה הזדמנות רציתי להזכיר: אם מישהו השתמש ב-MegaEPG בVISTA ורוצה לעבור לEPG ה"מקורי" - הוא חייב לנטרל את ה-service של התוכנה. לבחור ב Setting, Contol Panel, Administrative Tools, Services, למצוא mepgvs וללחוץ על "Stop" ו-"Disable". זה הכול.
האם מישהו יכול לשלוח לי את הערכים מה-registry, הכל מה שנמצא תחת
LOCAL MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Service\EPG
?
אין שם שום מידע פרטי, אני רק רוצה לראות גירסת הפרוטוקול ומאיפה מורידים את הEPG. הכרטיס שלי (בעצם של rafid) הוא NTSC ולא ייתן לי לבחור בישראל. תודה!!
באותה הזדמנות רציתי להזכיר: אם מישהו השתמש ב-MegaEPG בVISTA ורוצה לעבור לEPG ה"מקורי" - הוא חייב לנטרל את ה-service של התוכנה. לבחור ב Setting, Contol Panel, Administrative Tools, Services, למצוא mepgvs וללחוץ על "Stop" ו-"Disable". זה הכול.
גם אצלי - איזה פצצה
אני כבר עושה ניסוי להקלטת תוכנית
אהממ... נלך על נמלטים זה בערוצים החדשים של יס
נראה איך תצא ההקלטה
וואלה עכשיו הכל עובד פצצה
אהממ... נלך על נמלטים זה בערוצים החדשים של יס
נראה איך תצא ההקלטה
וואלה עכשיו הכל עובד פצצה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
חשבתי שאין EPG להוט...kalinium כתב:קודם כל, עובד סבבה.
שאלה: כשהגדרתי את ה-EPG הוא הציע לי רק את HOT, ואכן אני מנוי HOT.
האם אורי גלר יושב אצלי ב-HTPC או שפשוט ה-EPG של YES לא היה זמין באותו רגע...?......
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
זה נותן רק את הערוצים המשותפים, כלומר בעצם, זה כמו של יס רק בלי ערוצי יס. המספרים גם לפי יס.
בכל מקרה, זה ממש לא שווה כלום בלי ערוצי הסרטים, הסדרות והנישה המיוחדים של הוט.
בינתיים נשאר עם הפתרונות המקומיים הרגילים.
בכל מקרה, זה ממש לא שווה כלום בלי ערוצי הסרטים, הסדרות והנישה המיוחדים של הוט.
בינתיים נשאר עם הפתרונות המקומיים הרגילים.
אורי גלר לא... אבל סימנת שיש לך כבלים ולא לוויןkalinium כתב:קודם כל, עובד סבבה.
שאלה: כשהגדרתי את ה-EPG הוא הציע לי רק את HOT, ואכן אני מנוי HOT.
האם אורי גלר יושב אצלי ב-HTPC או שפשוט ה-EPG של YES לא היה זמין באותו רגע...?......
ולכן הוא נתן לך את מה שמתאים לך
אם היית מסמן לווין היית מקבל YES אבל זה לא היה עוזר לך
כי השעות הערוצים והתוכניות לא זהים
אחרי לילה ארוך,
לוח המשדרים של הוט - הדבר הכי נורא שראיתי,
אין את הערוצים הפנימים מה שגורר אחריו חוסר יכולת לדפדף בין הערוצים שלא מופיעים ב EPG אלא רק ע"י הקלדת מספר הערוץ על מנת לגשת ישירות (לפחות היום שמים את שם הערוץ בלי מידע).
מיקום הערוצים שגוי במספר ערוצים (אולי אפשר לסדר ידנית) ואז שניגשים לערוץ מגיעים לאחר.
digest - חסכת לי חיפוש מייגע
איך לשלוח לך?
לוח המשדרים של הוט - הדבר הכי נורא שראיתי,
אין את הערוצים הפנימים מה שגורר אחריו חוסר יכולת לדפדף בין הערוצים שלא מופיעים ב EPG אלא רק ע"י הקלדת מספר הערוץ על מנת לגשת ישירות (לפחות היום שמים את שם הערוץ בלי מידע).
מיקום הערוצים שגוי במספר ערוצים (אולי אפשר לסדר ידנית) ואז שניגשים לערוץ מגיעים לאחר.
digest - חסכת לי חיפוש מייגע
איך לשלוח לך?
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לאנשי הוט המקופחים,
לאחר שיחה עם גורם מוסמך במיקרוסופט ישראל, בעיית לוח המשדרים של הוט (מיקום הערוצים השגוי, חוסר השמות של ערוצים אחרים) ידוע החל מהבוקר ונמצאת בעבוד.
למרות שנראה שזה היה צריך להתגלות לפני זה עלה ככה ויתוקן בהקדם כנראה.
לאחר שיחה עם גורם מוסמך במיקרוסופט ישראל, בעיית לוח המשדרים של הוט (מיקום הערוצים השגוי, חוסר השמות של ערוצים אחרים) ידוע החל מהבוקר ונמצאת בעבוד.
למרות שנראה שזה היה צריך להתגלות לפני זה עלה ככה ויתוקן בהקדם כנראה.