Onkyo 636 אין תפריטים על המסך טלווזיה לא יודע למה
והחיבור out main משום מה לא עובד אם הטלוויזיה בבקשה תעזרו לי
תודה חברים
שלום יש לי בעיה ברסיבר
@אודינחמני
·נשמע כמו בעיה ביציאת HDMI
חיברת כבל HDMI כשהרסיבר דולק? כי אם כן לפעמים הוא מקבל זרם שדופק את היציאה...
תנסה להחליף כבל HDMI אבל אם זה לא יעזור כנראה שנדפקה היציאה...
הרסיבר נקנה בארץ? יש עוד אחריות?
הרסיבר נקנה בארץ? יש עוד אחריות?
·נקנה מחול אין אחריות ..yoss1970 כתב:@אודינחמני
הרסיבר נקנה בארץ? יש עוד אחריות?...
אני יגיד לך מה .. בכניסה של hdmi sub עובד הכול אני רואה ושומע הכול רק התפריטים משום מה לא מוצגים על המסך
והחיבור של hdmi main שאני מדליק אותו הוא כותב לי onkyo על הטלוויזיה ואז כותב לי no signel לפי מה שהבנתי עדכון תוכנה צריך לפתור את הבעיה אבל ניסיתי לעדכן ולא כל כך הצלחתי ..
@אודינחמני
·באונקיו רק יציאת HDMI MAIN מוציאה את התפריטים למסך...ולא נראה לי שעדכון תוכנה יעזור במקרה הזה
לא ענית לי על מה ששאלתי אותך...באיזשהו שלב חיברת לרסיבר כבל HDMI כשהרסיבר דולק? כי אם כן יש מצב שהכניסה קיבלה זרם
שדפק שם משהו
אם לא הסתדרת ואתה בכל זאת רוצה לתקן את הרסיבר דבר עם רובי 0524893700 הוא ניהל את המעבדה של אונקיו בארץ והוא מומחה מספר אחת בתחום תיקן פה רסיברים להרבה אנשים והוא איש נחמד מאוד וגם המחירים שלו זולים הרבה יותר מהמעבדה של טופ אודיו
·באונקיו רק יציאת HDMI MAIN מוציאה את התפריטים למסך...ולא נראה לי שעדכון תוכנה יעזור במקרה הזה
לא ענית לי על מה ששאלתי אותך...באיזשהו שלב חיברת לרסיבר כבל HDMI כשהרסיבר דולק? כי אם כן יש מצב שהכניסה קיבלה זרם
שדפק שם משהו
אם לא הסתדרת ואתה בכל זאת רוצה לתקן את הרסיבר דבר עם רובי 0524893700 הוא ניהל את המעבדה של אונקיו בארץ והוא מומחה מספר אחת בתחום תיקן פה רסיברים להרבה אנשים והוא איש נחמד מאוד וגם המחירים שלו זולים הרבה יותר מהמעבדה של טופ אודיו