מגבר מתאים לפולק אודיו RTI6

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #1 

מחר אני מקבל את ה RTI6, ועולים בי ספקות האם הוא מתאים לימהה הוינטאג' שברשותי CR-600 מאחר ולא שמעתי אותם יחד והם נשמעו מ ד ה י ם בנפרד.הימהה לא נקי לגמרי בפול ווליום באוזניות כשלא מחובר אליו מקור ואני חושש שמא אצטרך להחילף אותו לאור הפרפקציוניזם שאני חולה בו.
שמעתי פולקים ישנים עם ימהה 359 שהוא זול ונשמע טוב.
הענין הוא שאיזה מוכר אמר לי משהו שנשמע לי חכם היום, והוא, שמגבר לא צריך "לתקן" את הצליל של הרמולים ולא צריך לשחק עם המכוונים שלו יותר מדי.
כמו כן הוא אמר שהתאוריה שהוא תומך בה היא לקחת מגבר ורמקולים בעלי מאפיינים נגדיים, למשל אם הרמקול מאוד ברור בגבוהים ובמיד אז לקחת מגבר שהוא שטוח יחסית וההפך כמובן.
מה דעתכם ? למישהו יש פולק כזה או דומה עם הגברה נחמדה להציע ?
רק לידע כללי - אהבתי MYRYAD CAMEO ו AUDIO LAB 8000S ששמעתי עם QUAD 11L.....

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

אם לא שמעת אותם ביחד אז למה קנית בכלל?

_falou_
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

Fish72 כתב: הענין הוא שאיזה מוכר אמר לי משהו שנשמע לי חכם היום, והוא, שמגבר לא צריך "לתקן" את הצליל של הרמולים ולא צריך לשחק עם המכוונים שלו יותר מדי.
L.....
...
יש בזה משהו, אבל מה לעשות ולפעמים יש הקלטה שהיא בעייתית. יש כמה הקלטות פופ שלא היה מזיק להם אם היה לי במגבר כפתור טרבל.

לגבי ההתאמה, אם היו לנו נתונים טכניים אפשר היה לשער התאמה פוטנציאלית או יותר נכון, לשער אי התאמה פוטנציאלית. אחרת, אלא אם מישהו שמע במקרה את השילוב (הסתברות יותר גבוהה שתלך ברחוב וייפול עליך פסנתר) אין תשובה בשבילך.

לי יש תחושה שאתה רץ מהר מדי ובהתלהבות יתר לרכוש ולגמור את העניין. קח את הזמן, תקשיב, תתארח, תלמד, תכיר אנשים, תכיר מוזיקה. בקיצור, תהנה מהדרך.
שומדבר לא בוער.

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

התאמת ציוד

שליחה #4 

תראה יאיר.....אני מודע לכך יותר ויותר שלכל פריט יש משקל בשיקלול הסופי של הצליל, וכבר התחלתי להתייאש מרוב המורכבות שבדבר.
החלטתי שהרפרנס שלי יהיה רמקול ש"עשה לי את זה" והפולק 6 נשמע מדהים עם כמה קטעים שנוגנו עליו.
הזמנתי היום AUDIOLAB 8000S מאחר ושמעתי אותו עם מס' רמקולים (לא הפולק 6) והוא נשמע ממש נקי ומלא בכולם, למרות שמאפייני הרמקולים היו שונים, היה נפח טוב של הצליל.
אין ברשותי רכב (יש לי ווספה), ויש גבול למה שאני מוכן להשקיע מבחינת זמן וכסף בנושא הסטריאו.החלטתי שרע הציוד הזה לא יוכל להשמע, ומאחר ומאסתי בריצות נוספות אצטרך לחיות עם ההחלטה הזאת בזמן הקרוב לפחות.
במקרה הכי גרוע אפסיד מערך הרמקולים במידה ואחליט להחליפם, כך שלא נעשה נזק של ממש.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”