קראתי את האשכול הדביק של עצות טיפים וקנפוגים
ושם קראתי את המאמר שפרסם AdiLev
http://www.fstop-blues.com/2005/04/wind ... vr-ms.html
שאפשר לקדד ב DIVX במקום מה שמופיע בבררת המחדל (DVR-MS)
אבל אני רוצה שזה יעשה את זה בעצמו שאני מתחיל הקלטה ולא לאחר מכן
זה יחסוך לי ימבה מקום
אבל לא הבנתי איך עושים זאת
איך אני קובע שזה יעשה אוטמתית?
יש לי PVR150MCE
קידווד אונליין שלא בשיטת MPEG2 - לאחר חיפוש פה בפורום
נכון להיות אתה צריך מחשב על בכדי לעשות זאת.
שיטת הקידוד ב MPEG הינה הנפוצה מכיוון שהמקודד נמצא בדר"כ על הכ. טלוויזיה שלך ובכך לוקח את החלק הגדול מהעיבוד על עצמו.
אם אתה רוצה לקודד הקלטה באופן ישיר ל DIVX אתה צריך מחשב מפלצתי בכדי שיצליח לעמוד בקצב הפריימים בקידוד.
נכון להיום זה אינו פתרון ריאלי ולכן תוכנות שונות החלו לצאת והן מקודדות את ההקלטות לאחר ביצוען ולא באופן ישיר.
בקיצור. רד מזה
ועוד לא התחלתי לדבר על איכות התמונה הירודה ב DIVX לעומת MPEG
שיטת הקידוד ב MPEG הינה הנפוצה מכיוון שהמקודד נמצא בדר"כ על הכ. טלוויזיה שלך ובכך לוקח את החלק הגדול מהעיבוד על עצמו.
אם אתה רוצה לקודד הקלטה באופן ישיר ל DIVX אתה צריך מחשב מפלצתי בכדי שיצליח לעמוד בקצב הפריימים בקידוד.
נכון להיום זה אינו פתרון ריאלי ולכן תוכנות שונות החלו לצאת והן מקודדות את ההקלטות לאחר ביצוען ולא באופן ישיר.
בקיצור. רד מזה
ועוד לא התחלתי לדבר על איכות התמונה הירודה ב DIVX לעומת MPEG
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
DIVX באותו bitrate כמו MPEG2 יתן תמונה טובה יותר, בהנחה ששניהם יוצרו ממקור איכותי יותר.dondi כתב: ועוד לא התחלתי לדבר על איכות התמונה הירודה ב DIVX לעומת MPEG...
באופן מעשי:
1. הקידוד מ- MPEG2 ל- DIVX נועד להקטין את שטח האחסון ולכן ברור שהמטרה לייצר DIVX עם bitrate נמוך בהרבה מה- MPEG2 המקורי, ולכן הוא יהיה באמת פחות איכותי.
2. מכיון שה- DIVX מיוצר מקובץ MPEG2 קיים, אין שום סיכוי שבעולם שהוא יוכל לצאת טוב ממנו.
אז מה אתם ממליצים לקדד אחרך כך?
מהי הדרך הטובה ביותר / תוכנה המומלצת ביותר לדעתכם?
אני רוצה תוכנה שתתן ביצועים טובים
אני רוצה תוכנה שתתן ביצועים טובים