מעניין האם תאפשר גם מהאתר אינטרנט-כשהאפליקציה MY HOT מתבססת על האתר...
http://www.hot.net.il/heb/customerservi ... tapp/.aspx
מה קורה עם האפליקצית שידורים והממיר אינטרנטי החדש? השרשור נסגר ולא נפתח חלופי...
נראה שישיקו עדכון לאפליקציית HOT VOD בלבד ולא אפליקציית שידורים בדומה ליס גו...
נראה שלא פיתחו חלופה לשידורי ערוצים אלא לשידורי VOD באפליקציית HOT VOD
כתבה של אבי וייס
http://www.telecomnews.co.il/%D7%90%D7% ... D7%99.html
"צפייה בתכני VOD באפליקציית HOT VOD בחינם למנויי VOD (בקרוב), "
אז בסוף נראה שמעדכנים את אפליקציית HOT VOD כך שהתכנים לא יהיה בתשלום למנויי VOD ומשיקים אפשרות להקלטה מרחוק
אמרו "בקרוב" מבלי לנקוב במועד כלשהוא.. האם זה יבוא במקום "אפליקציית שידורים"?
מקריאת הפסקה שוב-נראה שהתכוונה לאפליקציית VOD בלבד שתהיה פתרון ל20% שלא מעדיף לצפות לרוב בערוצים לינאריים וקצת בVOD כפי שאפשר להבין בקטע בתוך הציטוט
את עלולה לאחר את הרכבת. יש ירידה קבועה במספר צופי הטלוויזיה. קמים מתחרים, כמו סלקום ‭,TV‬ שמציעה חבילה לא רעה ‭99-ב‬ שקל בלבד, ופרטנר בדרך, ועוד לא דיברנו על שירותים כמו נטפליקס ואמזון פריים-וידיאו. אצלם אני צופה במה שאני רוצה, מתי שאני רוצה, ובמחיר נמוך להפליא.
"קודם כל, אני אוהבת מתחרים. הם עושים אותנו יותר טובים. אבל המוצר הטכנולוגי שאנחנו נותנים עשיר בהרבה. קח לדוגמה את הממיר, שהוא גם ראוטר, שאתה יכול למשל להתחיל לצפות איתו בסלון ולעשות 'עקוב אחריי' לחדר השינה, וכולל עוד הרבה מאוד פיצ'רים. להוט גם יש 180 ערוצים ליניארים ‭VOD-ו‬ שהוא כמעט הכי גדול בעולם, ועוד שירותים.
"צריך להבין שבית אב ישראלי צורך הרבה יותר תקשורת יחסית לבתי אב בעולם. אין מדינה באירופה שיש בה שלושה ממירים בבית בממוצע כמו אצלנו. משפחה ממוצעת בארץ מזמינה ב-VOD‬ 60 פעם בחודש. זה המון. ואני עדיין חושבת, שגם בעוד חמש שנים, בקרב ‭80%‬ מהאנשים הרגלי הצפייה לא ישתנו, ומתכונת הערוצים הליניאריים (ערוצים המשדרים כל הזמן) עדיין תישאר דומיננטית ולצידה VOD-מגה‬ ועם כל זה, אני יכולה לגלות לך שאנחנו מוצאים גם פתרונות ‭20%-ל‬ שהמתכונת הזו פחות רלוונטית להם‭."‬
למה את מתכוונת?
"יש כל מיני מודלים שאנחנו בוחנים. עד סוף השנה נאפשר כבר צפייה גם דרך סמארטפון וטאבלט, ובעצם בכל מכשיר. נציע לכל לקוח מגוון אפשרויות לצריכת השרותים שלנו‭."‬...