איזה מזגן לרכוש

Heating, Ventilation & Air-Conditioning
שלח תגובה
tamirt פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

אני רוצה להחליף מזגן של אלקטרה מדגם cool air

ואני מחפש מזגן של 1 כוח סוס

אבל חשוב לי ביותר כמה דברים והם:

1. במצב חימום שהמהירות של ה FAN הפנימי תמיד תשאר מה שאני מגדיר שזה אומר במידה ובחרתי מהירות 2 אז גם כאשר המזגן נדלק וגם כאשר הוא מכבה את המדחס המהירות של ה FAN לא תשתנה ולא תרד

כיום מה שיש לי זה שבמצב חימום הוא קודם מדליק את המדחס ואת ה FAN במהירות פחות מ 1 ואחרי שהוא מתחיל לחמם אז הוא עולה למהירות 2 דבר שמאד מפריע לי במיוחד כאשר אחרי זה הוא סוגר את המדחס אז המהירות יורדת שוב עד למצב שהוא סוגר אותו לגמרי מאחר וזה מזגן בחדר שיינה כל המשחקים האילו לא נותנים לי לישון

מלבד זה הוא חייב להיות מדגם אינוורטר

שוב כדי שלא יהיה לי רעש של מגען שממתג את המדחס

איזה דגם אם בכלל יש שעונה על הדרישות האילו וכמובן חשוב שבזמן קירור המצב יהיה אותו דבר דהינו שמהירות ה FAN לא תעלה ותרד לפי דעתי של המזגן אלה תהיה קבועה לפי הגדרה שלי .

בנוסף חשוב לי שהמזגן יהיה בעל אפשרות של צידוד למעלה ולמטה וגם לצדדים בעזרת מנוע צידוד נשלט מהשלט ושהוא יזכור את המצב האחרון שבוא הוא היה לפני הכיבוי שלו שזה אומר במידה והגדרתי מצב של הפניה ימינה ולמטה אחרי הדלקה וכיבוי הוא יחזור למצב הזה ואני לא יהיה צריך להגדיר את המיקום מחדש.

אשמח להמלצתכם איזה מזגן יכול לענות לי על הדרישות הנ"ל

תודה
תמיר

jude824
טרול
טרול
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

האלקטרה PLATINUM אינוורטר נראה טוב.
מומלץ להתייעץ עם הטכנאים של אלקטרה.

liatav
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

תלוי כמה תקציב אתה מוכן להשקיע במזגן יש לך את מיצובישי שהם יקרים אבל טובים מאוד, לדעתי תבדוק את תדיראן או אלקטרה שיודעים לעשות את העבודה, אבל במחיר יותר עממי..

ran_lebvy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

תבדוק על האלפא אינוורטר 140.
הוא שקט מאד מעצם היותו אינוורטר ומגיע עם מכוונים שמתכווננים ימינה שמאלה למעלה למטה על יד השלט וזיכרון מצב אחרון לאחר חזרה מהפסקת חשמל.

שלח תגובה

חזור אל “HVAC - בקרת אקלים ומיזוג”