מאז יום חמישי בצהריים ועד לרגע זה - שיבושים קשים באינטרנט של הוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
kesem10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

האינטרנט קורס כל רגע. וגם שיש אינטרנט הוא זוחל כמו צב.
נציגי החברה מעבירים אותי מהספק (הוט נט) לתשתית של הוט. אף אחד לא נותן תשובות.
משהו רע קורה בהוט !

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #2 

תבדוק שזה לא נגרם בגלל ממיר תקול, זה מה שהיה אצל חמותי והם לא ידעו לאבחן את התקלה הזאת עד ששתי טלויזיות נפגעו.

kesem10 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

לא חושב שזה שייך , כל הפייסבוק שלהם מוצף בבעיה הזו

שליחה #3 

@גיל37
·

עזבתי אותם בטלוזייה (אמורים לאסוף ציוד בימים הקרובים) התחברתי לסלקום טיוי והשארתי את האינטרנט שלהם.
אם עד מחר זה לא מסתדר אני עובר לבזק !

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

האמת ביום חמישי היתה שעה וקצת תקלה באינטנרט בין חמש וחצי ל-שבע אני חושב, גם אצל קרובים בעיר בשכונה אחרת היתה בעיה דומה שדיי הפתיע אותי כי המון זמן לא היו לי תקלות באינטרנט, אחרי שחזר החיבור האינטרנט עשה פה ושם קצת קונצים, אבל אחרי זה ועד עכשיו לא ראיתי שום בעיה, בכלל, עד כמה שהבנתי התקלה שהיתה, היתה בין הוט לכמה ספקיות ולא תקלה בחיבור ללקוחות. במשך כל הזמן המודם התחבר ללא בעיה לרשת וקיבל כתובת IP, גם שינוי ה-MAC הביא לכתובת IP אחרת אז הכתובות חולקו.. אבל לא היתה גישה לשום אתר והדפדן דיווח על שגיאת DNS.
יכול להיות שיש לך בעיה נקודתית, אבל עם השירות שלהם לפעמים זה לא בא להם לשמוע את זה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #5 

מבחינת הוט הם כנראה פתרו את התקלה. כי הם הוציאו הודעה בפייסבוק שלהם שהתקלה נפתרה:

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #6 

צירוף מקרים או לא, מאז יום חמישי מהירות הטורנטים אצלי צנחה ב80%.

elroy23
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

Re: לא חושב שזה שייך , כל הפייסבוק שלהם מוצף בבעיה הזו

שליחה #7 

kesem10 כתב:@גיל37
·

עזבתי אותם בטלוזייה (אמורים לאסוף ציוד בימים הקרובים) התחברתי לסלקום טיוי והשארתי את האינטרנט שלהם.
אם עד מחר זה לא מסתדר אני עובר לבזק !
...
[interest]פרסום עצמי בפורום אסור - מרטין [/interest]

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1604
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

האם בזק עדיין עובדים עם חוטי נחושת טבולים במי גשמים?

שליחה #8 

אלא אם יאמרו לי ששיפרו את תשתית חושי הנחושת של פעם,
לא רואה איך הם מעבידים 100ֵM בחוטים הטבולים במי גשמים (כל תחילת חורף).

ומה בקשר להוא-הא הגדול של חברת החשמל ותשתית הכבלים האופטיים שלה?

הרבה דיבורים ו.. ?!

ג'יימס

alanby
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

אני גם סובל מבעיות קשות

שליחה #9 

אני על 200 מגה ויש לי סקריפט שבודק את הרשת כמה פעמים ביום...

בשבועיים האחרונים ובעיקר בימים האחרונים הביצועים שלם ממש בקריסה. פינגים של מעל מ 30MSEC לעומת 8-10 בעבר....

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1604
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

אל תהיו פראיירים (תמצית הישראליות)

שליחה #10 

מעניין לעניין באותו עניין. לפני די הרבה שנים, היה לי משהו שנקרא ADSL...
הקצב שהובטח, אם אני זוכר היטב, היה 15Mbits (אז זה היה נחשב למהיר כברק) והמחיר היה גבוה בהתאם.
אבל בבדיקת קצב, לא הצליח לעבוד את שליש הקצב המובטח (הבחור מבזק בדק עם המכשיר שלו)

מפה לשם, אמרתי למכירות, אם אני מקבל שליש ביצועים, אני מצפה לקבל גם שליש מחיר.
לא הסכימו - ביטלתי. חד משמעית.

אזזזז.. כל הסיפור הזה נועד להניע אותכם, חברי הלקוחות, לא להסכים לקבל 100M על הנייר, בפועל לגלוש על 30M ולשלם את המחיר של ה-100M. אם אתם לא מקבלים את מלוא התמורה למוצר המובטח, אל תסכימו לשלם את מלוא המחיר.

כשיהיו מספיק אנשים שיתנגדו ויבטלו מנויים, תהיה לחברה מוטיבציה לעשות משהו בנדון.
או להעלות את הקצב ולספק את מה שמובטח, או לקצץ את המחיר ליחס ההוגן מול מה שמקבלים בפועל.

(אלה היו 60 שניות על "להיות ישראלי") :lol:

ג'יימס

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
קיבל תודות: 293 פעמים

Re: אל תהיו פראיירים (תמצית הישראליות)

שליחה #11 

JamesStone כתב:מעניין לעניין באותו עניין. לפני די הרבה שנים, היה לי משהו שנקרא ADSL...
הקצב שהובטח, אם אני זוכר היטב, היה 15Mbits (אז זה היה נחשב למהיר כברק) והמחיר היה גבוה בהתאם.
אבל בבדיקת קצב, לא הצליח לעבוד את שליש הקצב המובטח (הבחור מבזק בדק עם המכשיר שלו)

מפה לשם, אמרתי למכירות, אם אני מקבל שליש ביצועים, אני מצפה לקבל גם שליש מחיר.
לא הסכימו - ביטלתי. חד משמעית.

אזזזז.. כל הסיפור הזה נועד להניע אותכם, חברי הלקוחות, לא להסכים לקבל 100M על הנייר, בפועל לגלוש על 30M ולשלם את המחיר של ה-100M. אם אתם לא מקבלים את מלוא התמורה למוצר המובטח, אל תסכימו לשלם את מלוא המחיר.

כשיהיו מספיק אנשים שיתנגדו ויבטלו מנויים, תהיה לחברה מוטיבציה לעשות משהו בנדון.
או להעלות את הקצב ולספק את מה שמובטח, או לקצץ את המחיר ליחס ההוגן מול מה שמקבלים בפועל.

(אלה היו 60 שניות על "להיות ישראלי") :lol:

ג'יימס
...
·
הוט זה ***.
מי שמתחבר להוט כנראה נהנה שמתעללים בו, שמזלזלים בו, ששירות זה משהו וירטואלי לחלוטין.
עדיף להשתמש בתשתית של הכבל הקואקסיאלי כדי להעביר קליטה של עידן פלוס מאנטנה על הגג.

אינטרנט ? כל אפשרות אחרת עדיפה.

אלה היו 10 שניות על איך לא להיות פאנבוי.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

תרשו לי רק להעיר , הם לא ... הם פשוט חברה שבמשך תקופה ארוכה זילזלה בעובדים ובלקוחות שלהם
עד שהלקוחות הצביעו ברגליים והייתה פגיעה בכיס, הבעלים קבוצת אלקטיס הצניחו מנכ"לית חדשה שמנסה בכל כוחה לשפר את החברה, האינטרנט שלהם עדיין לא יציב בהרבה מקומות בארץ ויציב להפליא במקומות אחרים והשרות עדיין לוקה בחסר...

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

משהו רע קורה בהוט:

שליחה #13 

משהו באמת רע קורה בהוט. וכנראה שהם שם כבר ממש בפניקה ועל סף הייאוש כללי, כי רק מהבוקר התקשרו עלי כבר כארבעה מנהלי תיקי לקוחות בהוט ביזנס אנטרפרייז בקשר לאותו המבצע בידיוק של אינטרנט לעסקים, של 200M ב 86 ש''ח לחודש. מי שבאמת אמיץ ורוצה לנסות את המסלול הסבל לעסקים של הוט, צירפתי בישבילו את הפרטים של אותו המבצע הידוע לשמצה : :lol:

http://hot-business.co.il/10821_hot_bus ... e=linkedin

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #14 

היה אצל לקוח של אחד הדילרים 500 מגה "עיסקי" של הוט חברה של אולי 20 משתמשים והשרות שלהם היה על הפנים
מבחינת נתב שהיה צריך להפעיל מחדש כל כמה זמן.
אגב הרמתי לא מזמן אינטרנט ציבורי במתחם שוק חדש בתל אביב שם הזמינו אינטרנט עסקי אמיתי סיב אופטי במהירות של 50 מגה סימטרי של HOT (צחקתי למזמינים בפנים 50 מגה :-) ) במחיר של 1800 ש"ח לחודש לא לשנה, שרות מדהים! תוך שעה מגיע טכנאי... ומענה טלפוני (מוקד לקוחות אסטרטגיים) תוך כמה שניות! ...

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אבל הם כל רבעון מדווחים על עלייה במספר הלקחוחת באינטרנט, לא?!

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #16 

@berlad26
מהכתבה הזאת:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4897488,00.html
"במהלך 2014 סבלה הוט מנטישת שיא של כמעט 70 אלף לקוחות. מגמה מסוכנת שנמשכה חודשים ארוכים. ההכנסות ירדו, הרווח הנקי נחתך. ירידה משמעותית נרשמה גם במינויי האינטרנט והטלפון, אפילו בחבילות ה"טריפל" בבת עינה - וכמובן בהכנסה הכוללת."
·

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

בשנים האחרונות היה ידוע שהוט סבלה מנטישת לקוחות מסיבית. אבל בשנה האחרונה חשבתי שהם הצליחו לצמצם משמעותית את נטישת הלקוחות. אני זכרתי שבאינטרנט הם כל הזמן גדלו במספר הלקוחות.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

אחרי המינוי התמוהה מלפני פחות משנה וחצי, של טל גרנות גולדשטיין המקורבת של מקס בלומברג לתפקיד המנכ''לית, לא רק הלקוחות, גם הבכירים בהוט בכלל וגם הסמנכ''לים בפרט התחילו לנטוש את החברה:

הכתבה:
לא פחות מארבעה סמנכ"לים בכירים פרשו מ-HOT זמן קצר אחרי מינויה מעורר התסיסה של המנכ"לית החדשה טל גרנות גולדשטיין ■ איך זה שהדרמה הגדולה של הטלוויזיה בכבלים מתחוללת דווקא מאחורי הקלעים?
http://www.globes.co.il/news/docview.as ... 1001116739

וההמשך היה ידוע מראש, קריסה של 97%:

הכתבה:
קריסה של 97%: HOT סיימה את 2015 עם רווח נקי של 7 מיליון שקל.
בשנת 2014 רשמה רווח נקי של 216 מיליון שקל. HOT שילמה דמי ניהול של 60 מיליון שקל לחברת אלטיס של בעל השליטה, פטריק דרהי.
http://www.calcalist.co.il/markets/arti ... 59,00.html

וברגע, שהם הגיעו לתחתית, המצב התייצב לגמרי, אין כבר מי שינטוש אותם.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #19 

אז ככל הנראה שהיה צריך ששדרת הניהול הכושלת תעוף ויכניסו "דם חדש" למערכת.
חברת HOT הפכה במשך השנים לאחת החברות השנואות במשק עם תלונות מוצדקות למכביר, ההנהלה הקודמת
ככל הנראה חשבה שמחיר הוא חזות הכל בישראל (די נכון האמת) אבל עדיין צריך לספק ללקוח יחס מינימלי וזמינות סבירה
ולא לצפות שהמחיר בלבד ישאיר את הלקוחות, אני יכול לזכור לא מעט לקוחות שלא רצו להאמין שאינטרנט של הוט באזורם
לא יציב ושהוט לא באמת מטפלים בתקלות, לקח כמה חודשים לעיתים שנה עד שללקוח נמאס להיתקע בלי אינטרנט, טלפון וטלביזיה נשבר ועבר ל YES ולבזק. לא שבזק או YES הם "טלית שכולה תכלת" אבל אם תשגע מספיק את בזק וYES
הם לבסוף יפתרו את כל התקלות מה שלצערי לא נכון לומר על הוט, מקווה שהצעד הבא של המנכ"לית החדשה הוא לטפל
באופן יסודי בתשתיות החברה וביחוד בנושא האינטרנט. והדבר שהכי מפריע לי אצלם שאם לקוח רוצה לקבל חבילת GAMER
או IP קבוע ולא להשתמש בנתב שלהם (החלש מאוד גם ב WIFI) הלקוח חייב להשתמש בחייגן L2TP יחודי לישראל (דורש שימוש בשם שרת לחיוג ועם לקוח DHCP ) ולהיות מוגבל ל 30 מגה...

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

עם החיבור L2TP המגוחך בהוט המצב הוא עוד יותר הזוי. היום כל לקוח עסקי שבדרך כלל חייב כתובת IP קבועה, גם כשהוא משלם על חבילה של 200M על 5M בפועל מקבל מהוט עד 30M על עד 2M של ערוץ העולה וכבונוס הוא מקבל גם שלל של ניתוקים אקראיים וחובה בשימוש בציוד קצה אזוטרי שתומך בחיבור L2TP העקום, דבר שמגביל ביותר מבחינת מבחר של הציוד וגמישות תפעולית. וכל זה רק בגלל חוסר ידע טכני של המוקדנים, שלא יודעים איך להגדיר כתובת IP קבוע בחיבור MPLS , לא רק במחלקה הפרטית אלה לרוב גם בשרות העסקי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”