בקשת עזרה דחופה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
kika פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אשמח אם תעזרו לי לבחור טלויזיה ומתקן תלייה. כששוכבת על הספה המבט שלי ישר הוא 1.50 הצידה ממרכז המסך שתלוי על הקיר ממול.האם יש מתקן שיכול להזיז את הטלויזיה ימינה מולי? כי זה מאוד מפריע לי בחווית הצפייה.(מזיזה את הספה מול סרטים). המרחק מהכרית לקיר 2.30 אך הרבה מהזמן גם יושבת מול שולחן, הממוקם כ 5 מטר מהטלויזיה....האם מסך 65" לא יהיה גדול מדי גם בהתייחס למתקן ההזזה שאולי יקרב את הטלויזיה אלי?
ואשמח מאוד להמלצות בהקדם ובתקציב צנוע אחרי יותר מדי חודשים מול פס ורוד על מסך הפלזמה פנסוניק pv8 החמוד שלי

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #2 

אין גדול מדי במסכים.. העין מתרגלת להכל.
מה התקציב, דרישות מהמסך(4K, סמארט וכו'..) ?

בכל מקרה, יש מתקנים שזזים החוצה ולצדדים, ככה שאין בעיה לשבת בצד ואז להזיז את המסך שיהיה מולך.

kika פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה לגבי המידע על הגודל:) לא יודעת...חשבתי שאולי אמצא עכשיו ביריד בהנחות. רואה סרטים בחיבור ללפטופ. ומקווה שלא יהיה יקר מדי מסך 65"

kika פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

וקראתי את הקובץ המצורף לפני בחירת טלויזיה לא הבנתי ממנו אם הכרחי ה 4k לאיכות צפייה, בסיכום ציינו רק לא לוותר על hdr. הבנתי ש 4 k מייקר את הקנייה. על טלויזיה חכמה אוותר בשלב זה.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #5 

4K ו HDR מייקר את הקנייה ואם אין לך מכשירים שתומכים בזה ואת לא רואה את עצמך קונה מכשיר כזה בקרוב אז כדאי גם לוותר על זה.
אם את כן מתכננת לקנות בעתיד סטרימר/אנדרויד בוקס/מחשב שתומך ב 4K ורואה את עצמך מחפשת באינטרנט תכנים ב 4K, אז כן שווה לקנות.

אני מניח שרוב התכנים שתראי יהיו ב HD/FHD או אפילו פחות במידה ומדובר בצפייה ישירה - אם זה המצב אז עדיף מסך FULLHD כי אז גם תכני SD(ערוצים של הוט/יס שהם לא ב HD לדוגמא) יראו יותר טוב כנראה מאשר איך שייראו על מסך 4K.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #6 

כל מסכי הביניים פלוס בימינו הם 4K, כך שהשאלה היא לא אם רוצים 4K, אלא אם רוצים מסך ביניים+ מבחינת שאר התכונות.
אבל אולי אפשר למצוא עדיין דגמי ביניים קצת ישנים יותר, ושם יהיו גם FHD.

אין סיבה ש-SD יראה על 4K גרוע יותר מאשר על FHD.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 25/12/2016 18:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

kika פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אפשר לקבל, בבקשה, המלצות לטלויזיה 65" עם איכות צפייה טובה ובלי 4k? כרגע אין לי גם כבלים או סטרימר....אבל כנראה משהו בהמשך)
נערך לאחרונה על ידי kika ב 25/12/2016 19:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

kika פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

@kika
·ביניים זה בינוני? אפשר לקבל המלצות על אותם דגמים ישנים? שמקווה שעדיין בשוק

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177
נתן תודות: 480 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #9 

"ביניים" זה משהו בין דגמים פשוטים וזולים, ודגמים יקרים.

קשה לי להמליץ על דגמים גם לעצמי :), אבל בכל מקרה זה תלוי בתקציב, וגם במה שחשוב ולא חשוב לך. כמה דברים לשקול:
http://www.hometheater.co.il/vp2168331#2168331
http://www.hometheater.co.il/article07635.html

אולי קראי קצת דיונים לאחרונה לראות מה אנשים אומרים.

לגבי גודל מסך, עם כאלה הבדלים במרחקי הצפיה (1.5 - 5 מטר?), כדאי להחליט גם מה לעשות כאן. ל-5 מטר הכל יהיה קטן, ל-1.5 מטר יש כאלה שיחשבו ש-50" זה גדול מדי.

אגב, לא יודע כמה תזוזה הצידה את צריכה, אבל אם זו נקודה קריטית אולי כדאי להתחיל בלמצוא מתקן מתאים. יכול להיות שזה יגביל את משקל המסך.

kika פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

קראתי. אבל עכשיו גם מבינה שה 4k פחות כבדים.? נראה לי אשאר תמיד עם מסך ורוד בoffset של 1.50

kika פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

מבט מהשולחן

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”