Denon HEOS HomeCinema
-
גילי1983
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
חשבתי לקנות מקרן קול לחדר השינה, קיבלתי המלצות על ה- YSP-2500 של YAMAHA אבל זה יקר לי ונראה לי שזה יותר ממה שאני צריך.
מצאתי את המקרן קול הזה Denon HEOS HomeCinema
http://soundforless.co.il/index.php/pro ... omecinema/
לפי האתר הזה המקרן בירידת מחיר חדה, 1800 ש"ח. רציתי לדעת אם זה באמת מקרן ברמה גבוהה שמחירו בדרך כלל גבוה הרבה יותר או שזה סתם טריקים של שיווק.
זאת הטלויזיה שלי בחדר השינה, Sony Bravia Full HD '32
החדר שלי בגודל סטנדרטי, בינוני. נראה לכם שכדאי להשקיע סכום כזה במקרן קול לחדר שינה או להסתפק במקרנים זולים יותר?
מצאתי את המקרן קול הזה Denon HEOS HomeCinema
http://soundforless.co.il/index.php/pro ... omecinema/
לפי האתר הזה המקרן בירידת מחיר חדה, 1800 ש"ח. רציתי לדעת אם זה באמת מקרן ברמה גבוהה שמחירו בדרך כלל גבוה הרבה יותר או שזה סתם טריקים של שיווק.
זאת הטלויזיה שלי בחדר השינה, Sony Bravia Full HD '32
החדר שלי בגודל סטנדרטי, בינוני. נראה לכם שכדאי להשקיע סכום כזה במקרן קול לחדר שינה או להסתפק במקרנים זולים יותר?
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
זה לא ירידת מחיר חדה, אלא מחיר בארץ לעומת מחיר בחו"ל (שכולל משלוח ומיסי ייבוא). בארץ יקר, אם לא ידעת. 
עריכה: אני רואה שהמחיר באמזון ארה"ב הוא 600 דולר, כך ש-1800 ש"ח עד הבית זה אכן מחיר לא רע.
אני בעד זוג רמקולים מדפיים + סאבוופר, במקום סאונדבר עם צליל "קטן".
עריכה: אני רואה שהמחיר באמזון ארה"ב הוא 600 דולר, כך ש-1800 ש"ח עד הבית זה אכן מחיר לא רע.
אני בעד זוג רמקולים מדפיים + סאבוופר, במקום סאונדבר עם צליל "קטן".
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
·זה לא סאונדבר, זה מקרן קולyonyz כתב:
אני בעד זוג רמקולים מדפיים + סאבוופר, במקום סאונדבר עם צליל "קטן"....
-
גילי1983
-
- חבר שרק התחיל

@yonyz
כן, הבנתי שהמחיר ביחס לחו"ל אבל הם גם אומרים בדף של המבצעים החמים שם, שהמחיר שלו ספציפית עכשיו בירידת מחיר, בגלל מבצעי כריסטמס.
דווקא בא לי לנסות מקרן קול, אף פעם לא היה לי כזה. פשוט לא מבין בה יותר מידי וחשבתי שמישהו אולי יוכל להגיד לי אם זה באמת מחיר ממש טוב ביחס למה שאני מקבל.
בהתחלה חשבתי שאקנה ב- 1000 אבל אם זה משהו כזה טוב אולי שווה לי להוסיף.
כן, הבנתי שהמחיר ביחס לחו"ל אבל הם גם אומרים בדף של המבצעים החמים שם, שהמחיר שלו ספציפית עכשיו בירידת מחיר, בגלל מבצעי כריסטמס.
דווקא בא לי לנסות מקרן קול, אף פעם לא היה לי כזה. פשוט לא מבין בה יותר מידי וחשבתי שמישהו אולי יוכל להגיד לי אם זה באמת מחיר ממש טוב ביחס למה שאני מקבל.
בהתחלה חשבתי שאקנה ב- 1000 אבל אם זה משהו כזה טוב אולי שווה לי להוסיף.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·במקום לקרוא מה "הם" כותבים, תכנס לאמזון. שם תראה שהוא ב50% הנחה מהמחיר לצרכן. אתה גם תגלה שזה לא מקרן קול כמו שכתוב באתר הישראלי אלה סאונדבר "רגיל". בלי קשר, תקרה מה הוא מציע ומה לא, כמו חוסר שלט וחוסר בלוטוס. טוב לא טוב, זה בשילך להחליט על פי הצרכים שלך. אל תתן למחיר לקבוע מה אתה קונה.גילי1983 כתב:@yonyz
בהתחלה חשבתי שאקנה ב- 1000 אבל אם זה משהו כזה טוב אולי שווה לי להוסיף....
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
http://www.trustedreviews.com/denon-heo ... ema-review
שמתי לב שכתוב שם שהסאונד נקי וברור ויש הפרדה טובה בין צלילים, אבל הסראונד לא ממש משכנע, זה עדיין נשמע כאילו הצלילים נובעים מהמקרן ולא מסביבך.
שמתי לב שכתוב שם שהסאונד נקי וברור ויש הפרדה טובה בין צלילים, אבל הסראונד לא ממש משכנע, זה עדיין נשמע כאילו הצלילים נובעים מהמקרן ולא מסביבך.
-
גילי1983
-
- חבר שרק התחיל

@BUGY
באמת לא שמתי לב שאין לו BT זה באמת בעיה מבחינתי.
יש משהו אחר שכדאי או פשוט לרדת מנושא הסאונדבר?
יש משהו אחר שכדאי או פשוט לרדת מנושא הסאונדבר?
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·תשמע, שמת לב שזה פורום קולנוע ביתי, רב ערוצי? אנשים פה מעדיפים רמקולים אמיתיים, אז אוטומטית רוב ההמלצות שתקבל זה לרד מזה ולקנות מערכת ק"ב נורמאלית או זוג רמקולים. אבל, בקציב הזה אין הרבה אפשרויות אז סאונד בר או מקרן קון (שים לב להבדל, זה לא אותו הדבר). כמובן זה גם תלוי מה המטרה שלך ומה הציפיות שלך. בכל מקרה, אמזון זה זה הכיוון הנכון.גילי1983 כתב:@BUGY
יש משהו אחר שכדאי או פשוט לרדת מנושא הסאונדבר?...
-
גילי1983
-
- חבר שרק התחיל

@BUGY
·
תודה על הסבלנות, לאיזה פורום זה מתאים, ואיך מעבירים את השרשור?
·
תודה על הסבלנות, לאיזה פורום זה מתאים, ואיך מעבירים את השרשור?
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·לא אמרתי לעבור, רק ארמתי שרוב התגובות שתקבל יהיו יותר לכיוון של מערכת רמקולים נפרדים.גילי1983 כתב:@BUGY
·
תודה על הסבלנות, לאיזה פורום זה מתאים, ואיך מעבירים את השרשור?...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
1000 שקל הפרש זה בהחלט משמעותי.
שים לב ש-HEOS זאת מערת ה-multiroom של דנון. לכן גם הסאונדבר הוא חלק מהליין ואמור להיות בעל יכולת שליטה ע"י אפליקציה והזרמה דרך הרשת. נראה שבשביל 1800 שקל יש תמורה יפה. בעתיד תוכל להוסיף עוד רכיבי HEOS ברחבי הבית ואז למשל להשמיע מוזיקה בכל הבית וכו'. שווה לבדוק אם הדגם הנ"ל יודע לעבוד עם זוג רמקולים נוספים של HEOS כדי לתת סראונד יותר טוב (כאשר הבר יתפקד כ-LCR). כלומר לא בתצורה שכל רמקול הוא עצמאי (שזה ברור שאפשר) אלא שהבר יודע לשלוח אליהם L+R אחורי
שים לב ש-HEOS זאת מערת ה-multiroom של דנון. לכן גם הסאונדבר הוא חלק מהליין ואמור להיות בעל יכולת שליטה ע"י אפליקציה והזרמה דרך הרשת. נראה שבשביל 1800 שקל יש תמורה יפה. בעתיד תוכל להוסיף עוד רכיבי HEOS ברחבי הבית ואז למשל להשמיע מוזיקה בכל הבית וכו'. שווה לבדוק אם הדגם הנ"ל יודע לעבוד עם זוג רמקולים נוספים של HEOS כדי לתת סראונד יותר טוב (כאשר הבר יתפקד כ-LCR). כלומר לא בתצורה שכל רמקול הוא עצמאי (שזה ברור שאפשר) אלא שהבר יודע לשלוח אליהם L+R אחורי
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- BUGY
-
- חבר מכור קשה

-
גילי1983
-
- חבר שרק התחיל

@BUGY
אין ספק שזה עוזר לי להבין טוב יותר, תודה רבה
אין ספק שזה עוזר לי להבין טוב יותר, תודה רבה
- Gal85
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 454
אתמול ה ysp 2500 חזר למלאי לכמה שעות דרך אמזון גרמניה,אז אתה ממש רוצה אותו צריך אתה יכול לשלוח מייל לחברה מ soundforless שיעדכנו אותך כשהוא חוזר למכירה.
מנסיון של קרוב משפחה,הם עידכנו אותו וככה הוא קנה את הסאונד בר,כנראה שלדגם הזה יש ביקוש גבוה,בהצלחה./
מנסיון של קרוב משפחה,הם עידכנו אותו וככה הוא קנה את הסאונד בר,כנראה שלדגם הזה יש ביקוש גבוה,בהצלחה./
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·לא צריך אותם בשביל זה. מתקינים את התוסף הזה , ומגדירים לקבל התראה על מוצר במחיר מסויים:GalGayer כתב:אתמול ה ysp 2500 חזר למלאי לכמה שעות דרך אמזון גרמניה,אז אתה ממש רוצה אותו צריך אתה יכול לשלוח מייל לחברה מ soundforless שיעדכנו אותך כשהוא חוזר למכירה.
מנסיון של קרוב משפחה,הם עידכנו אותו וככה הוא קנה את הסאונד בר,כנראה שלדגם הזה יש ביקוש גבוה,בהצלחה./...
https://Void.com/#!addon
-
גילי1983
-
- חבר שרק התחיל

@GalGayer
איזה יופי, לא ידעתי שיש להם שירות עדכונים. האמת שלא חשבתי בהתחלה להוציא סכום כזה אבל, אולי..
מה הקרוב משפחה אומר על הסאונד בר?
איזה יופי, לא ידעתי שיש להם שירות עדכונים. האמת שלא חשבתי בהתחלה להוציא סכום כזה אבל, אולי..
מה הקרוב משפחה אומר על הסאונד בר?
- Gal85
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 454
@גילי1983
·
מבסוט עד השמים...
http://soundforless.co.il/index.php/product/yamaha-ysp-2500-black/
בבקשה,כמעט רבע מחיר מהארץ...
מאמזון אנגליה...
·