מנכ"ל HOT מודה: טעינו! לא מבינים צרכי הלקוח הישראלי, עתיד הטלוויזיה ברשת

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
IditVahadat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #1 

ככלל, לא מתייחסים לכתבות על הוט בYNET או כתבות על YES בוואלה

הפעם, כתבה מרתקת עם מנכלית הוט באתר YNET דורש התייחסות

מנכלית הוט, שמתמודדת עם נטישה קבועה של לקוחות מזה 12 רבעונים ברציפות

מודה בפה מלא: טעינו

אחרי שסיפרו לנו שהקודי לא יציב וקורס, אחרי שטענו שסלקום לא יתפוס כי בלי רשת אין טלוויזיה, אחרי שטענו שנטפליקס לא יתפוס בלי הפקות מקור ואחרי שטענו כי שרות YESGO של יס מיותר - הוט הבינו באיחור של שנים- העתיד נמצא ברשת

הוט הפכה מחברה מובילה לחברה נגררת ותשיק שרות OTT משלה

האפליקציה שתושק ע"י החברה תהיה כמובן כרוכה בעלות נוספת כנהוג ב-הוט

החברה אפילו שכרה טוקבקיסטים בתשלום שיספרו לקהל הלקוחות כה נפלא הוא שירות הOTT של הוט ולמה הוא נדרש, אחרי שלפני כמהשעות אותם טוקבקיסטים (ע"ע HT4) סיפרו לנו עד כמה ה-OTT לא יציב

הוט איחרה את הרכבת, שנה לאחר השקת נטפליקס בישראל, שנתיים לאחר השקת סלקום הבינו בהוט עד כמה השירות שלהם מיושן ולא רלוונטי

הוט משווקת לקבל הישראלי חבילת ערוצים מנופחת ולא נצרכת כאשר הלקוח הוא המוצר

כן, הלקוח הוא המוצר שכן הוט מוכרת את מאגר הלקוחות שלה לספקי תוכן ומקבלת כסף בכדי לשדר להם תוכן

כך, ערוצי דת כמו "הקבלה" או "הידברות" כמו גם ערוצי דת נוצריים כמו METV משלמים מידי חודש להוט כ-50 אלף שקל בכדי לפמפם ללקוחות אג'נדה מיסיונרית

ערוץ הקניות משלם כמליון שקל בשנה בכדי למכור ללקוחות מוצרים

וערוצי פפגנדה אנטישמיים כמו אלג'זירה משדר לישראלים חומר תעמולה תמורת תשלום

בהוט- הלקוח הוא מוצר לכל דבר וסוחרים בו תמורת כסף

תזכרו את זה טוב טוב בפעם הבאה שמספרים לכם על 180 הערוצים של הוט

לראיון המלא עם מנכלית הוט ראה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4897488,00.html

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

רק לפני שעה עופר חסם פוסט דומה כי גרם לוויכוחים מיותרים.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #3 

הפורום מוצף במגיבים מטעם.
הגיע הזמן להפעיל שיקולי חסימה והרחקה של משתמשים בצורה יותר אגרסיבית.

פה מדברים על טכנולוגיות ולא מפרסמים שירות בתשלום כזה או אחר.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

אופיר, הסגנון כתיבה לא נראה לך זהה, הכתב המודגש, הרווח אנטר אנטר לאחר כל שורה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #5 

@mp3lll
·

ההבדל היחיד הוא שעכשיו זה נציג של סלקום... :roll:

Batnun

.

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #6 

mp3lll כתב:אופיר, הסגנון כתיבה לא נראה לך זהה, הכתב המודגש, הרווח אנטר אנטר לאחר כל שורה.
...
האמת שלא התעמקתי בזה...
אם זה אותו אחד אז או שהוא משועמם רצח או שהוא מקבל כסף על זה.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #7 

מה שבאמת עצוב הוא שחברות כמו HOT לא מבינות שכל המגיבים בתשלום שלהן לא רק שלא עוזרים אלא עושים להן נזק תדמיתי

mogda
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #8 

חברים זה אותו הטרול שימו לב!!!

yonishor
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

חברים יקרים זה הודעה אחת בלבד, גם אני היית פעם חבר בפורום הזה לפני שנה , אתם חושבים שאתם יותר חכמים מכולם

אין פה זכות דיבור ואתם חושבים כמקשה אחת אנטי HOT , אינכם מסוגלים לשמוע דעות אחרות ואם הם אחרות

הם מטעם ותשלום, מי שבאמת עושה שם טוב ל HOT זה דווקא המשמצים של החברה .

כרגע לא ב HOT ולא בסלקום ובטח לא ב YES , אבל אם אני אתחבר לחברה כבלים ,

זה רק ל HOT ,זה הכל בזכותכם ואני מקווה שעוד רבים כמוני יעשו זאת .

יש פורמים אחרים חפשו אותם כמו רוטר ....

תודה ויום טוב .

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #10 

מי אמר שהאפליקציה תהיה בעלות? נחכה אולי הממיר אינטרנט יהיה ממיר 4K (או שזה יהיה בנפרד ותהיה השקת 2 ממירים)...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #11 

yonishor
מה הקטע שלך לכתוב.

עם אנטר כל פעם?

מה רע באותה שורה?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #12 

זה אותו אחד..

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #13 

oris74 כתב:מה שבאמת עצוב הוא שחברות כמו HOT לא מבינות שכל המגיבים בתשלום שלהן לא רק שלא עוזרים אלא עושים להן נזק תדמיתי
...
נכון מאד. כנראה שלא אכפת להם שזה רק גורם להם להיראות רע. מעניין אותם רק להחזיר לקוחות. כל הפייסבוק של יס מלא בפוסטים של אנשים שלא מפסיקים להגיב לאנשים לעבור להוט ושהם יכולים לסדר להם מחיר מעולה.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

שבוע טוב וחנוכה שמח!
לא מבין מה הסיפור אין שום הצדקה לטעמי ללקוח לשלם מאות ש"ח בחודש על תוכן שלא רוצה בו. מבחינת אמא שלי שצופה בערוץ VIVA יש היום גם סלקום TV ובעתיד פרטנר אני מקווה, אבל מסתבר שיש עדיין לא מעט לקוחות שמפרנסים את הוט ו YES ובמיוחד את צרלסטון , בשבוע שעבר הייתי אצל לקוח שמשלם ל YES מעל 420 ש"ח כל חודש!!! על 3 ממירים כי לקחו את כל חבילות הערוצים , האדון ואשתו והנכדים שמגיעים מידי פעם , לא מאמין שצופה בהכל אבל יכול להרשתו לעצמו בלי עין הרע.
יש לא מעט אנשים גם בפורום הזה שמוצאים מאות ש"ח בחודש, מדובר בסכום שנתי של 3600 ש"ח בשנה בממוצע רק על שידורי טלביזיה...בסופו של דבר אין שום בעיה להסתדר יפה מאוד בלי השידורים של YES ושל HOT וגם של סלקום TV שאגב אני לא מנוי אליהם לא כעת וכנראה גם לא בעתיד, מדובר מבחינתי בבזבוז של זמן וכסף וגם אם אתה ישראלי ממוצע ולא קרוב לדת, לשלם בממוצע 300 ש"ח בחודש על 95 אחוז תכנים שלא מעניינים אותך באמת נראה לי בזבוז. הפתרון אמור ליהיות unbundling מלא ולאפשר לכל לקוח לבחור על מה לשלם, זה כלכלי, זה אפילו דמוקרטי, בעידן ה OTT זה אפשרי בהחלט ליישום באופן מיידי. ואם HOT ו YES לא היו כל כך חוששות מאובדן הכנסות זה היה יכול להתממש כבר לפני 3 שנים..
..
אשר לHOT מניסיון אישי אני יכול להעיד שלפחות בתחום ההמתנה למענה טלפוני הם השתפרו ללא הכר.
יחד עם זאת חלק מנציגי השרות שלהם לא מכירים פרוצדורות בסיסיות למשל אם לקוח שכח את 4 הספרות האחרונות של אמצעי התשלום יש דרך נוספת לאמת "אימות חמור נקרא אצלם ומבקשים את המספר הסידורי של אחד הציודים.
בשבוע שעבר ניסיתי לנתק את אותו הלקוח שהזכרתי לעיל משרותי האינטרנט של HOT כי הלקוח עבר לבזק והלקוח
לא זכר את 4 הספרות האחרונות של חשבון בנק שנסגר לפני יותר מ 8 שנים(הוראת הקבע של הלקוח עברה ללא בעיות והוט המשיכו לגבות באין מפריע כמו שעון ל 2 חשבונות בנק שונים סניפים שנסגרו אם תהיתם) 3 נציגות לפחות לא הכירו את האימות הנוסף ורק שחזרה אלי "נציגה בכירה" אז הציעה את "האימות החמור" ביקשנו להתנתק ולאחר כמה דקות וקיבלנו אישור מהנציגה הבכירה שהכניסה את הבקשה והשיחה התנתקה... התקשרנו פעם נוספת וביקשתי לאחר אימות חמור נוסף שיחזרו אלינו משימור לקוחות וכמובן שלא חזרו , למחרת התקשרתי פעם נוספת ולאחר "אימות רגיל"(בסופו של דבר הלקוח הצליח לזכור את מספר החשבון הישן ) שום פעם ביקשנו ניתוק והגענו סוף כל סוף למחלקת השימור שם כבר שאלו כבר בקול נעים "האם אפשר לעשות דבר מה להשאיר אתכם לקוח?" יש לציין שכבר העברנו בקשה דרך אתר נתק אבל מכיוון שגם מספר ת.ז של הלקוח נכתב אצלם ללא ספרת ביקורת ולא היה לנו את 4 ספרות אמצעי התשלום ביום שלפני לא בטוח שהיה עובר.
ולאחר ניסיון עדכון פרטים של נציגה אחת לא הספיק הנציגה משימור הלקוחות עדכנה את הפרטים הנכונים. היה להם מספר נייד ישן ומסתבר שבכפר שמריהו לפני כ 5 שנים שינו את מיספור חלק מהבתים ובהוט היה עדיין המספר הישן....
בקיצור אפשר לכתוב ספר...
אגב עדכון הפרטים היה חשוב כדי ששליח יוכל להגיע ללקוח לאסוף את המודם שלהם וכדי שהלקוח יקבל סוף כל סוף חשבונית לאחר כמה שנים טובות שלא קיבל ואת אישור ביטול ההתקשרות... אגב מזכיר לי צריך להתקשר להוט לאחר החזרת המודם ולדרוש הסרת הטלפון הנייד של הלקוח כי אחרת ישגעו אותו כל מיני סוכנים שיינסו להחזיר אותו להוט...

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

אז בסוף נראה שמעדכנים את אפליקציית HOT VOD כך שהתכנים לא יהיה בתשלום למנויי VOD ומשיקים אפשרות להקלטה מרחוק
אמרו "בקרוב" מבלי לנקוב במועד כלשהוא.. האם זה יבוא במקום "אפליקציית שידורים"?
מקריאת הפסקה שוב-נראה שהתכוונה לאפליקציית VOD בלבד שתהיה פתרון ל20% שלא מעדיף לצפות לרוב בערוצים לינאריים וקצת בVOD כפי שאפשר להבין בקטע בתוך הציטוט
את עלולה לאחר את הרכבת. יש ירידה קבועה במספר צופי הטלוויזיה. קמים מתחרים, כמו סלקום ‭,TV‬ שמציעה חבילה לא רעה ‭99-ב‬ שקל בלבד, ופרטנר בדרך, ועוד לא דיברנו על שירותים כמו נטפליקס ואמזון פריים-וידיאו. אצלם אני צופה במה שאני רוצה, מתי שאני רוצה, ובמחיר נמוך להפליא.

"קודם כל, אני אוהבת מתחרים. הם עושים אותנו יותר טובים. אבל המוצר הטכנולוגי שאנחנו נותנים עשיר בהרבה. קח לדוגמה את הממיר, שהוא גם ראוטר, שאתה יכול למשל להתחיל לצפות איתו בסלון ולעשות 'עקוב אחריי' לחדר השינה, וכולל עוד הרבה מאוד פיצ'רים. להוט גם יש 180 ערוצים ליניארים ‭VOD-ו‬ שהוא כמעט הכי גדול בעולם, ועוד שירותים.

"צריך להבין שבית אב ישראלי צורך הרבה יותר תקשורת יחסית לבתי אב בעולם. אין מדינה באירופה שיש בה שלושה ממירים בבית בממוצע כמו אצלנו. משפחה ממוצעת בארץ מזמינה ב-VOD‬ 60 פעם בחודש. זה המון. ואני עדיין חושבת, שגם בעוד חמש שנים, בקרב ‭80%‬ מהאנשים הרגלי הצפייה לא ישתנו, ומתכונת הערוצים הליניאריים (ערוצים המשדרים כל הזמן) עדיין תישאר דומיננטית ולצידה VOD-מגה‬ ועם כל זה, אני יכולה לגלות לך שאנחנו מוצאים גם פתרונות ‭20%-ל‬ שהמתכונת הזו פחות רלוונטית להם‭."‬

למה את מתכוונת?

"יש כל מיני מודלים שאנחנו בוחנים. עד סוף השנה נאפשר כבר צפייה גם דרך סמארטפון וטאבלט, ובעצם בכל מכשיר. נציע לכל לקוח מגוון אפשרויות לצריכת השרותים שלנו‭."‬
...

ArielAberjil
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

לא עדכנו שום דבר...

kobi_lo
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 724
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #17 

רוצים להבין את הלקוח הישראלי?! שישימו יותר תוכניות מעניינות ולא מה שהם משדרים (להוציא 3-4 תוכניות).
חייב לציין שבדיוק לפני חודש התחברתי אליהם לטריפל ונטשתי את יס. דיי מהר חזרתי ליס עם הזנב בין הרגליים...

נ.ב לדעתי איכות התמונה/קול בערוצי ה HD טובים בהרבה ביס. עוד משהו שהם יכולים להשתפר

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”