האם ניתן להשתמש בPAYPAL בקנייה מחנות ארה"ב של סוני או הבריטית ?
·gal-cohen כתב:התשובה היא - לא, לא אפשרי.
גם אני קונה באמצעות כרטיסי כסף, אמנם זה פחות נוח מלרכוש ישירות אבל לא כזה מסורבל.
מי שאוהב רק נוחות, מוזמן לשלם מחירים מופקעים בחנות הישראלית....
תודה רבה,
1) אם אני קונה מאמזון ארה"ב PSN CARD זה רק לאמריקאי , נכון ?
2) וגם אם חבר שלי קנה את PS4 PRO עם FIFA 17 מאמזון גרמניה , הוא צריך לפתוח משתמש אירופאי כדי להתקין את הFIFA 17 או זה לא משנה , אפשר להתקין גם על משתמש אמריקאי או בריטי ?
3) ב PSN CARD יש הנחות לאמזון , כאילו שאתה קונה כרטיס עם 60 דולר ב 50 דולר , דברים כאלה ששווה לחכות לקריסמס או זה לא קיים?
4) שאני קונה מאמזון אני אמור לשנות כתובת לאמריקאית או גם עם ישראלית זה תופס ? ומקבלים את הקוד מייד למייל או שלוקח כמה ימים ?
תודה רבה.
1) כן, באמאזון.קום זה רק אמריקאי.. אבל אתה יכול לקנות מאתרים אחר כמו CDKEYS.COM או PCGAMESUPPLYMikMak כתב:·......
תודה רבה,
1) אם אני קונה מאמזון ארה"ב PSN CARD זה רק לאמריקאי , נכון ?
2) וגם אם חבר שלי קנה את PS4 PRO עם FIFA 17 מאמזון גרמניה , הוא צריך לפתוח משתמש אירופאי כדי להתקין את הFIFA 17 או זה לא משנה , אפשר להתקין גם על משתמש אמריקאי או בריטי ?
3) ב PSN CARD יש הנחות לאמזון , כאילו שאתה קונה כרטיס עם 60 דולר ב 50 דולר , דברים כאלה ששווה לחכות לקריסמס או זה לא קיים?
4) שאני קונה מאמזון אני אמור לשנות כתובת לאמריקאית או גם עם ישראלית זה תופס ? ומקבלים את הקוד מייד למייל או שלוקח כמה ימים ?
תודה רבה....
2) הפיפא זה קוד ממה שאני מבין? אם כן, אז יכול להיות שכן צריך משתמש אירופאי בשביל ההתקנה שלה, עדיף שתחכה לתשובה של גל או מישהו אחר שאולי יודע.
אם זה בדיסק אז זה לא משנה.
3)לא חושב שיש שם הנחות אבל באתרים שאמרתי יש מדי פעם הנחות, אבל לא איזה דברים משתלמים מדי.. באופן כללי אין כמעט הנחות על PSN CARDS.
4)מקבל ישר.. מופיע לך ב MY ORDERS