האם ניתן להשתמש בPAYPAL בקנייה מחנות ארה"ב של סוני או הבריטית ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
MikMak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 169 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום ,

ניתן עם - PAYPAL שמקושרת לוויזה נטענן שקלי / דולרי לקנות משחקים ל- PS4 דרך החנות הבריטית או אמריקאית ?

תודה .

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #2 

אני לא יודע אם להגיד אם כן או לא, אבל אם לא אז אתה יכול לקנות PSN CARDS באמאזון/אתרים אחרים ולטעון אותם.

MikMak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

NBMH כתב:אני לא יודע אם להגיד אם כן או לא, אבל אם לא אז אתה יכול לקנות PSN CARDS באמאזון/אתרים אחרים ולטעון אותם.
...
·

זה סתם מסורבל התהליך הזה , הכי טוב ישר .

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #4 

התשובה היא - לא, לא אפשרי.
גם אני קונה באמצעות כרטיסי כסף, אמנם זה פחות נוח מלרכוש ישירות אבל לא כזה מסורבל.
מי שאוהב רק נוחות, מוזמן לשלם מחירים מופקעים בחנות הישראלית.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

MikMak כתב:
...
...
·

זה סתם מסורבל התהליך הזה , הכי טוב ישר .
...
לא כזה מסורבל..
קונה כרטיס של 60$ באמאזון, טוען את הקוד וזהו

MikMak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

gal-cohen כתב:התשובה היא - לא, לא אפשרי.
גם אני קונה באמצעות כרטיסי כסף, אמנם זה פחות נוח מלרכוש ישירות אבל לא כזה מסורבל.
מי שאוהב רק נוחות, מוזמן לשלם מחירים מופקעים בחנות הישראלית.
...
·

תודה רבה,

1) אם אני קונה מאמזון ארה"ב PSN CARD זה רק לאמריקאי , נכון ?

2) וגם אם חבר שלי קנה את PS4 PRO עם FIFA 17 מאמזון גרמניה , הוא צריך לפתוח משתמש אירופאי כדי להתקין את הFIFA 17 או זה לא משנה , אפשר להתקין גם על משתמש אמריקאי או בריטי ?

3) ב PSN CARD יש הנחות לאמזון , כאילו שאתה קונה כרטיס עם 60 דולר ב 50 דולר , דברים כאלה ששווה לחכות לקריסמס או זה לא קיים?

4) שאני קונה מאמזון אני אמור לשנות כתובת לאמריקאית או גם עם ישראלית זה תופס ? ומקבלים את הקוד מייד למייל או שלוקח כמה ימים ?

תודה רבה.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

MikMak כתב:
...
...
·

תודה רבה,

1) אם אני קונה מאמזון ארה"ב PSN CARD זה רק לאמריקאי , נכון ?

2) וגם אם חבר שלי קנה את PS4 PRO עם FIFA 17 מאמזון גרמניה , הוא צריך לפתוח משתמש אירופאי כדי להתקין את הFIFA 17 או זה לא משנה , אפשר להתקין גם על משתמש אמריקאי או בריטי ?

3) ב PSN CARD יש הנחות לאמזון , כאילו שאתה קונה כרטיס עם 60 דולר ב 50 דולר , דברים כאלה ששווה לחכות לקריסמס או זה לא קיים?

4) שאני קונה מאמזון אני אמור לשנות כתובת לאמריקאית או גם עם ישראלית זה תופס ? ומקבלים את הקוד מייד למייל או שלוקח כמה ימים ?

תודה רבה.
...
1) כן, באמאזון.קום זה רק אמריקאי.. אבל אתה יכול לקנות מאתרים אחר כמו CDKEYS.COM או PCGAMESUPPLY
2) הפיפא זה קוד ממה שאני מבין? אם כן, אז יכול להיות שכן צריך משתמש אירופאי בשביל ההתקנה שלה, עדיף שתחכה לתשובה של גל או מישהו אחר שאולי יודע.
אם זה בדיסק אז זה לא משנה.
3)לא חושב שיש שם הנחות אבל באתרים שאמרתי יש מדי פעם הנחות, אבל לא איזה דברים משתלמים מדי.. באופן כללי אין כמעט הנחות על PSN CARDS.
4)מקבל ישר.. מופיע לך ב MY ORDERS

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”