שאלה בנוגע להתקנה של amazon fire tv

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
reut585 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בבלאק פריידי האחרון הזמנתי מאמזון את הfire tv שלהם .
המוצר הגיע לפני בערך שבוע וניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה, התחברתי לאינטרנט , נרשמתי ל30 ימי ניסיון של prime
וגיליתי שאין לי אפשרות לראות כלום ושמופיעה הודעה שהאזור הגאוגרפי מוגבל .

אני לא מבינה כלום בכל מה שקשור לVPN או סטרימרים בכלל . ראיתי שמוכרים כזה בזאפ ופשוט הנחתי שזה יעבוד לי בארץ .

במהלך השבוע האחרון נכנסתי לכל מיני אתרים עם הסברים שונים , יוטיוב.... ואני פשוט לא מבינה מה אני צריכה לעשות כדי שזה יעבוד .

ראיתי משהו על זה שצריך להתקין VPN , על המכשיר עצמו ? כיצד ? האם אפשר להתקין VPN כזה על כל הרשת הביתית ?כי חיברתי אותו דרך הwifi.. איך עושים את זה ? (יש לי ראוטר של בזק בינלאומי)
בנוסף, ראיתי משהו על זה שבחשבון אמזון שלי אני צריכה לשנות את הכתובת לארה"ב, זה יעזור ?

ניסיתי למצוא פה פורום בנושא אבל הכל היה לי סינית . אני בת 25 וגרמתם לי להרגיש בת 100. אז אם מישהו יוכל לעזור לי במילים פשוטות אני ממש אודה לו! מפחדת לעשות בעיות בראוטר עם כל מיני תוכנות.
תודה מראש :?

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #2 

@reut585
·
אם את רוצה לראות כאילו את אמריקאית אז את צריכה שירות dns כמו unotelly.
לכאורה את לא צריכה משחקים כאלו יותר כי השרות פתוח גם בארץ אבל יש להם באג ידוע שבfirwtv והטאבלטים שלהם מקבלים שגיאה ואי אפשר להזרים כלום מארהב. מקווה בשבילך שלא יהיה לך את זה.
כרגע אם לא הגדרת vpn או dns כנראה שהבעייה שלך שה billing addresz שלך לא ישראל. כנסי לאמאזון ושני את ה defaul 1 click billing address

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”