קניית מסך מעולה ב SD ומעוצב יפה עד 10000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
איגורפ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מחפש מסך חדש (לא כעור )לסלון בתקציב עד 10000 ש"ח. נכון לעכשיו יש לי פלזמה 42" של פנסוניק שעובדת כבר 8 שנים.
מרחק צפייה 2.5-3.5.
דרישות של ילדים - מסך חדש חייב להיות מעולה בשידורי הוט SD ו HD + נטפליקס
דרישת אשתי - המסך חייב להיות עם עיצוב יפה.
לי אין דרישות מאוחדות כי אני מבין שבתקציב שלי המסכים יהיו טובים, רק שיספיק להרבה שנים כמו הפלזמה.

יש כמה דגמים שראינו וחלק עוד לא:
sony 8005
8599 sony
panasonic dx700
samsung ks8000

תודה

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1460
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #2 

השניים האחרונים
הפנסוניק 58 אינצ' - ראה סקירה עליה באתר של עופר לאור. טובה ב-sd - בקיצור, מסך-על בכל הפרמטרים, בטח לתקציב שלך.
גם הסמסונג - 60 אינצ', מתאים למרחק הצפייה, וכל מה שכתבתי על הראשונה.
לא מכיר את מסכי סוני, ואיתם הסליחה.
תבדוק גם את האל ג'י 850y - יש מצב שאוכלת את שתי הראשונות.

אם אתם משפחה וילדים ואושר ועושר, אולי תצטרכו מסך המתאים לזווית ראייה רחבה, ואת זה תמצאו במסכים עם פאנל IPS
כמו פנסוניק אל ג' וסוני

רבים כותבים במקום קעור, ''כעור'' - אז אולי בתת המודע שלכם זה די מכוער...אבל קצת כבוד לקעורות.
עדיף לדייק בכל מקרה.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

רק שיהיה מוכן לראות אפורים במקום שחורים במסכים עם פאנל IPS. זה נהדר לגיימינג וצפיה באור יום, בחדר חשוך על מסך גדול ובלי תאורה אחורית מלאה לוקאלית, קשה להחביא את זה, ככה שזה פשרה שצריך להחליט אם מוכנים לקחת.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

נכון, אם כי שוב, ההבדל הוא לא כ''כ דרמטי.
אם אכן היה דרמטי, החברות האיכותיות והמשפיעות בתחום כמו פנסוניק אל ג'י וסוני ועוד היו עושות אחורה פנה' או פושטות את הרגל.
במקרה שלהם, נראה כי אין מנוס מפאנל ips - ולפחות ממה שאני ראיתי, מסכי פנסוניק (גם cx700 המאוד מוצלחת, ללא hdr אומנם..) נותנות שחור טוב מאוד, נוסף על כל הפיצ'רים האחרים, ובטח זויות הצפייה הרחבות.

צפיתי באין ספור מסכים בעת האחרונה, כל הזמן במקום אחר - לא רואה בכלל הבדל בשחורים בין שני הפנאלים, תסלחו לי כן ?
הם קיימים אומנם, אבל לא תמיד העין מבחינה...בטח לא באור מלא כמו שארתור כתב.
אבל כשצפיתי ב-oled 910 - פה פתאום נפל האסימון. פה ראיתי שחורים כמו פחם. פה כבר ההבדל היה ממש ניכר.

אתם לא חייבים לצפות בחושך...זה מסך טלויזיה לא מקרן. והיום המסכים החדשים בעלי תאורה עצומה, מתאימים מאוד לצפות באור אפילו באור יום.
במקרה שלכם משפחה יקרה, ורק בשביל זויות הצפייה הדרושות לכם - ips

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #5 

להגיד שמשהו לא קיים כי אתה לא רואה את זה, זה כמו להכנס למלחמות דת..
יש עובדות, יש מדידות.. בן אדם שקונה מוצר צריך לדעת מה הפלוסים ומה המינוסים, לא להגיד "הם יודעים מה הם עושים", LG.Displays מייצרת פאנלי IPS אז הגיוני שהמחלקה שמתעקסת במסכים תלך על הפאנלים האלו למשל, אחרת יש להם את מסכי ה-OLED כאלטרנטיבה.
שאר החברות עושות מה שטוב לכיס שלהם, ולא בהכרח מה שטוב לך.

יש לי מסך IPS איכותי למחשב, עם קונטרסט דיי גבוהה "בשביל" פאנל IPS, באזור ה-1100:1-1000:1, ומה אני אגיד לך, אני כמעט תמיד עם בהירות נמוכה גם בחדר מואר, ועדיין האפורים צועקים לי בעיניים, בתמונה בהירה התמונה מדהימה כן, אבל כל מה שנוגע לטווח האפור- Nope nope nope.
אני אפילו לא צריך OLED בגודל 65" כדי לראות את ההבדל, גם פאנל VA פשוט בלי Local Dimming שמציג קונטרסט "רק" של 3000:1 יציג לך שחור הרבה יותר, כל דבר מעבר לזה זה בונוס בשלב הזה.

עוד דבר,אני אספר לך סיפור קצר, היה לי בעבר S3, אתה יודע.. מסך AMOLED שהפיקסלים היו מכובים בתמונה שחורה.. אז לחלק מהמסכים באותו הדור היה קצת זליגה של אור והמסך פשוט לא היה "Pitch Black" כמו שהיה אמור להיות, זה היה קרוב, אבל זה לא היה זה. אני לא יכול לתאר לך כמה זה הציק לי לראות את התמונה ככה. גם היום כל פעם שאני בקולנוע, אפילו ביס פלאנט שנפתח רק בשנה האחרונה, אני לא יכול שלא לראות את השחור ה-אפור שהמקרן מוציא מסיבה כזאת או אחרת, זה שיפור מהגלובוס מקס בעיר, אבל האם זה חוויה של קולנוע? לא ממש..

ככה שכל אחד רואה את זה בצורה אחרת, אבל במקום להגיד כ"עובדה" - "אני לא רואה את זה" תגיד את האמת כמו שהיא, תקרא פה על המקרנים קצת ותראה איך אנשים רודפים אחרי מקרנים, עם דגש על קונטרסט, ברמות שהיו מביישות רוב הטלויזיות אבל להם זה פשוט לא מספיק טוב..

אתה מוזמן לעיין פה בטבלה..
http://www.rtings.com/tv/tests/picture- ... rast-ratio

ואז לראות את הציונים של המסכים בביקורת..

אין לי בעיה להמליץ על מסך IPS, אבל מפה ולהגיד שאין הבדל זה כשהבדל הוא עצום בין IPS ל-VA ואז עוד הפעם ל-OLED הוא פשוט לא נכון. בינתיים אני מסתכל על ה-S7 שלי ורק מחכה ליום שיהיה לי מסך שיציג שחורים כאלו..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

איגורפ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

זה מזכיר לי מלחמות בין מצלמות של nikon ו canon. לפי ביקורות חיישן של Nikon יותר טוב, אבל צבעים יותר יפים אצל Canon :)
בחדר שינה יש לי פילפס בן 4 עם IPS ועין שלי לא מרגיש חוסר שחורים. אבל תמיד טוב לדעת
חשוב לנו השתקפות של מסך. בסלון תמיד יש הרבה אור צדדי.
גם היו לנו בעיות של השתקפות בחדר שינה, לכן לקחתי פיליפס עם מסך מט.

היום סוני 8005 55" ופנסוניק 58" אפשר לקנות בפחות מ 8000 ₪.
בפנסוניק יש 5 שנות אחריות. אצל סוני 3. מסמסונג אני יורד בגלל אחריות
לגבי LG 850, אשתי לא אוהבת את העיצוב שלו.
אצל אחי יש LG 650 "55 משנה שעברה ואני לא כל-כך אוהב את התמונה שלו.
אני גם לא יכול להסביר למה. יכול להיות בגלל שיש לי הפלזמה והיא רק 42"
האם יש עוד אלטרנטיבות טובות בגודל 55-60?
נערך לאחרונה על ידי איגורפ ב 22/12/2016 17:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

היה מענין לקרוא (Y)
להסכים שיש הבדל עצום...נו באמת.
יש הבדל והוא קיים לפי הנתונים היבשים, את זה כבר כתבתי, ואף הוספתי שלא כולם מבחינים בכך...בטח באולמות מוארים.
השחורים הם בטח לא אפורים.
שמע, באמת אתה פשוט מגזים, לא אומר שאתה טועה, יש בכל זאת יש אמת במה שכתבת, אבל אתה מטעה אחרים בקיצוניות שבה תארת את השחורים...
המסכים החדשים בעלי תאורת מסך גבוהה ובהירה המותאמת גם לצפייה באור יום.

אכתוב שוב, ההבדלים בין השחורים והלבנים במסך oled לבין שאר הפאנלים עם מדובר ב-av או ips נראים מייד בעין גם לבנאדם עם קטרקט מתקדם.

אכתוב שוב
לא ראיתי הבדלים משמעותיים בשחורים, בעצם לא ראיתי בכלל.
השחורים בפנסוניק פשוט מעולים, צפיתי גם ב-dx ובישן יותר ה-cx700.
אפורים ? בשום פנים ואופן. הקצנה מיותרת.

לפי שכתבת - להרבה חברות אין היום שום זכות קיום.
לא כולם וידאופילים, רוב החברים באתר לא יבחינו ממש בהבדלים. אתה סתם מרחיק ללא צורך קונים פוטנציאליים.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

תראה קישור לגבי מסך הפנסוניק עם פאנל IPS שנחשב היום די ישן (2015) ללא HDR
תתבונן בבקשה בתמונות המוצגות מתוך סרטים שונים.
יש גם התייחסות די נרחבת בכתב לשחורים במסך הספציפי הזה

http://www.dtown.co.il/articles/3671.html

תשמע, באמת
אם אלו אפורים, אז אני צנצנת. אתה יכול לכתוב אלף מילים
אבל תמונה אחת שווה הרבה יותר.
אלו השחורים שראיתי בחנויות. (לגבי מסכים עם פאנל ips)

אגב, פותח השרשור - קח את המסך הזה גם בחשבון. תקרא ותחליט. הפנסוניק החדש dx מעט עדיף.
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 22/12/2016 18:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #9 

ראשית, אולי זה משהו שקיים רק אצלי אבל בזכות ה55B6 הבחנתי שכל השידורים בהוט לא מראים שחור אלא אפור (כנראה לצורך דחיסה השחור מתחיל מ16 או משהו ורק מסך OLED הצליח להראות בבירור את האפורים). בנטפליקס למשל השחור באמת שחור.
שנית, לא חושב שיש טלוויזיות שהSD נראה בה נהדר אחרת היה קשה לשווק HD וUHD. יראו סביר ולא מעבר...

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

ולפחות לפי שקראתי ביקורות מקצועיים על מס' מסכים
הפנסוניק dx700 והסמסונג ks8000 נותנים תמונת SD מעל לסבירה.
מקווה שהמונח הזה sd ייעלם מן העולם עוד השנה. הבטיחו לנו שידורי hd במסחריים ב-2017
לא כ''כ מאמין, אבל לפחות מדברים על זה - סוג של התקדמות.

אגב, חוזר שוב לדיון...הנה מה שכתב אחד שאני מאוד מעריך את הידע המקצועי שלו - מתוך הלינק

''כאשר לעומת פאנלי VA יש רמת שחור מעט יותר טובה, אבל ל-IPS יש זוויות צפייה רחבות יותר – זה בהחלט מורגש ואין שינוי גוון בצפייה מהצד כפי שחוויתי עם מסכי סמסונג האחרונים.''

מה הוא בעצם כותב
''רמת שחור מעט טובה יותר במסכי ה-va'' (שאגב די מתבטלת בתאורה מתאימה)
אז למה לכתוב ''הבדל עצום'', למה לכתוב ''אפורים'' ??

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #11 

מקרנסקי כתב:תראה קישור לגבי מסך הפנסוניק עם פאנל IPS שנחשב היום די ישן (2015) ללא HDR
תתבונן בבקשה בתמונות המוצגות מתוך סרטים שונים.
יש גם התייחסות די נרחבת בכתב לשחורים במסך הספציפי הזה

http://www.dtown.co.il/articles/3671.html

תשמע, באמת
אם אלו אפורים, אז אני צנצנת. אתה יכול לכתוב אלף מילים
אבל תמונה אחת שווה הרבה יותר.
אלו השחורים שראיתי בחנויות. (לגבי מסכים עם פאנל ips)

אגב, פותח השרשור - קח את המסך הזה גם בחשבון. תקרא ותחליט. הפנסוניק החדש dx מעט עדיף.
...
·ה-DX700 משתמש בפנאל VA עד כמה שאני מוצא. וה-CX700 שקישרת אליה, הביקורות היו על ה-55" עם פאנל ה-VA שהציג קונטרסט גבוהה ולא ה-60, חוץ מזה באזורים רבים פנסוניק משווקת לא מעט מסכים עם פנלי VA ולא IPS.
עוד דבר, תמונות לא אומרות כלום, שום דבר בגזרה הזאת, הדרך היחידה היא מדידות או לראות לבד.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

ה-cx700 מסך 60 אינצ' ips אורגינל, או כמו שתאר זאת הבחור בלינק ששלחתי - ''ה- 60 מגיעה עם פאנל IPS'',

הצילומים אכן מעידים על שחורים טובים, בדיוק אותם שחורים טובים שראיתי בחנויות. אז באמת בואו ונשים סוף לנושא - אפורים זה לא !
שחורים כן...מעט פחות טובים מפאנל av, אבל עם יתרונות אחרים - כל אחד וטעמו הוא.
גם איגור (פותח השרשור) מעיד שברשותו מסך בן 4 שנים IPS והוא ממש לא מרגיש מחסור בשחורים.

אז לעצם הענין, איגור
עכשיו כשאתה מבין בעצמך שהשד לא כ''כ נורא, ובעצם בשל החוויה המשפחתית עדיף שתרכוש אחת עם זוית צפייה רחבה
מבחינתי ה-dx700 בעדיפות עליונה. תוכל לצפות בה בקרוסאובר אלנבי ת''א, ולבחון את מידת זוית הצפייה, אם מתאימה לך.
הפנסוניק cx700 כמובן
lg -850y אחת הטובות והחדשניות, צפה בחנות.

הנה לינק עם הפנסוניק dx
http://www.crossover.co.il/pl_product~862~4~11.htm
המחיר כמו שכתבת, בסביבות 8k

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס

שליחה #13 

מקרנסקי כתב:ה-cx700 מסך 60 אינצ' ips אורגינל, או כמו שתאר זאת הבחור בלינק ששלחתי - ''ה- 60 מגיעה עם פאנל IPS'',

...
הכוונה שהביקורות ברשת עם מדידות היו על המסכים הקטנים עם פאנל VA, ולא מצאתי ביקורת אחת על מסך ה-60" מעבר לזאת בקישור שלך עם שני משפטים בלי מדידות.

אבל אתה אומר תמונה תמונה תמונה.. אם אני נותן לך עכשיו להשוות בין שתי מצלמות, לפי מה אתה תשווה, לפי הקבצים שיצאו מהמצלמה או לפי תמונות של התמונות שיצאו מהצלמה? או בקיצור, התמונה לא מייצגת ולא אמורה לייצג, המסקר בקישור שלך בסך הכל העלה תמונה של ההגדרות ולא "תראו את השחור השחור שחור הזה".

כמו שאמרתי אין שום בעיה עם IPS למי שמבין את החסרונות, ככה העולם עובד, אבל צריך להבין ולהכיר, קונטרסט זה היבט שמודדים ומציגים כעובדה, והעובדה היא שזה בהחלט היבט משמעותי מחווית התמונה. כנס ללינק שקישרתי ל-rtings עם טבלה של מסכים שונים וציונים לרמת הקונטרסט, ואז כנס לכמה מהביקורות ותראה כמה המסכים קיבלו סך הכל..

בנוגע לזוית הצפיה, גם IPS לא מושלם, יש לך IPS Glow ועוד..

אם אני אראה לך את התמונה הזאת ואגיד לך שהשחור מושלם מה אתה תגיד ? כנראה שהוא מושלם, כי התמונה צולמה הרגע בטלפון והשחור היה שחור מוחלט על המסך.. אפילו שהוא לא היה במציאות.
[imgbig]http://img.techpowerup.org/161222/20161222-221240.jpg[/imgbig]

ופה כבר לא שחור.. ככה השחור אמור להראות, ועדיין זה נראה גרוע יותר במציאות מאשר בתמונה.. וזה מול המסך, בזוית זה היה נראה פי חמש יותר גרוע, וזה עוד מסך כמו שציינתי, עם קונטרסט בצד היותר טוב של מסכי ה-IPS.. אולי אם המון Local Dimming ובקרת איכות מושלמת אפשר לשפר את המצב, אבל גם לא Local Dimming יעשה פלאים. בלינק שקשרתי היו כמה מסכי IPS עם קונטרסט נמוך מ-800:1...

[imgbig]http://img.techpowerup.org/161222/20161222-221106.jpg[/imgbig]
נערך לאחרונה על ידי IamEzio ב 23/12/2016 1:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

DX700 משתמשת בפאנל VA, לדעתי זה מסך מעולה.
עניין ה"רגישות" לפאנל IPS צריכה להלקח בפרופורציה. כל אחד סביר להניח שיראה את ההבדל, אבל לא לכל אחד זה יפריע. בנוסף, הבחירה צריכה להיות תלויה גם בשימושים של המסך. אם למשל הצפיה היא בד"כ עם אור דלוק או באור יום, כל עוד אין בעיות אחידות במסך, גם IPS יראה בסדר. (שוב, לדעתי)
אישית, אני מעדיף טלויזיות עם פאנל VA עבור השחורים העמוקים, במסכי מחשב לאחר הרבה מאד שנים עם מסך IPS של דל, בתמונה בהירה אכן הצבעים מדהימים, אבל בתמונה כהה המצב דיי על הפנים. לאחר כיול הצלחתי להעלות את הניגודיות בצורה ניכרת, אבל בחדר שלא מואר חזק ניתן בקלות לראות את ה-IPS glow וגם את האפורים (שחורים), גם עם כיוון בהירות הנמוך בערך פי 2 או יותר ממה שתשתמש בד"כ בטלויזיה.
ממסכי LCD של LG אני לא מתרגש, ולא כל כך ברור לי מה יש לאהוב בהם. המסכים שראיתי עם FALD או local dimming קצה הציגו הילות הזויות שאפשר היה לראות גם בתאורה של חנות. הביקורות לגבי אחידות השחורים בהרבה מהסכים שלהם מתחת לכל ביקורות. לדעתי אחידות השחור הרבה יותר חשובה מ"עומק" השחור.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

תבורך ארתור
אני מאוד מכבד את החבר IamEzio יש לו ידע נרחב בנושא, קצת אוהב להקצין הדברים, אבל באיזשהו שלב הפסקתי לקרוא את כתביו
ולהגיב, כי הראש התחיל קצת לכאוב...

זה לא בשבילי הפילוסופיה הזאת, עושה לי מן עננות כבדה בקודקוד הראש. זליגה משונה בעצם המוח. עצבות על סף דיכאון. אנחנו לא באותו קו מחשבה, ולא רציתי שסוגיית ה-''ניאון'' תתרחב ותתפשט לה לכל הכיוונים חו''ח. היינו כבר בסרט הזה, לא רוצה לחזור לזה שנית.

ברוך השם אתה כותב דברים בהירים המובנים לכל דיכפין (אני מאמין) כותב ישר ולענין - אתה ממש בתוך העניינים, חי את זה, נושם את זה יום יום
והכי חשוב עוזר לאחרים לקבל את ההחלטות הכי נכונות עבורם.

לעצם הענין
המסכים בהם צפיתי ומאוד התרשמתי היו הפנסוניק cx700 וה-dx700 - לדעתי השחורים היו מרשימים (יחסית) כמובן בהתאם לתאורה בחדר, לחיוב או לשלילה.
לפעמים בתמונה חשוכה, מספר פרטים נעלמים להם...אבל בכללי - מהטובים בשוק המסכים (במיוחד כמובן ה-dx)

ועכשיו נעבור לעיקר
היום קראתי העיתון וכמעט לא האמנתי למה שאני רואה...ה-dx700 נמכרת עד לסוף השנה ב- 6,990 ש''ח בלבד עם חמש שנות אחריות, עד גמר המלאי.
רשימת החנויות גם רשומה.

אגב - 49 אינצ' dx400 אף היא במחיר של רצפה - 2,990 ש''ח (לא ייאמן)

עריכה:
ה-49 אינצ' לא מומלצת, מבחינתי לא שווה את המחיר (לאחר בדיקה שערכתי)
אף אחד לא יודע כמה הרבה עליו לדעת,
בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע

איגורפ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

היום ראיתי את הפנסוניק dx700 וסוני xd8005 אחד ליד השני. הם באותו מחיר רק פנסוניק 58" וסוני 55. חייב להגיד שלא ראיתי יותר מדי הבדלים בשידורי SD ו HD. אני יותר אהבתי את פנסוניק ואשתי את סוני בגלל העיצוב.
האם 2 הטלוויזיות האלה באותה הרמה? סוני 8599 הרבה יותר יקרה.
יש צפי להכרזת מסכים חדשים ב 4 ינואר, האם כדאי לחכות עוד קצת להורדת המחירים?

תודה

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

בישפאר אוטלט חנות עודפים של היבואן בהרצליה פיתוח - סוני
ה-55x8005 נמכרת בכמעט חצי מחיר - 4.790 ש''ח - 5 יחידות בלבד שלוש שנות אחריות

גם ה-65w859 ב- 7.890 ש''ח - 7 יחידות
לידיעתכם

איגורפ פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

האם מדובר במסכים חדשים או מתצוגה?

שאילה לגבי CX700, הביקורות שלה יותר טובות מ DX700. האם CX700 היא יותר טובה בשידורים רגילים ו HD?
עוד לא יוצא לי לראות אותה.

מקרנסקי
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

איגור
אפשר אולי לסכם שהפנסוניק dx מעולה כמעט בכל פרמטר אפשרי, מבחינתי עדיפה אף על ה-best של סמסונג (8500-9500)
ואם לא תמהר לרכוש אותה במחיר ממש מפתיע, ייתכן וכבר לא תישאר במלאי, וחבל.
וגם אם נתייחס לשירות שלאחר קניית המסך - חב' פנסוניק אמינה, עם חמש שנות אחריות. אין לך בכלל מה להתלבט. אנחנו קוראים כמעט כל יום מה קורה עם שאר החברות, לא ממש ידידותיות - כמעט שאין עם מי לדבר במקרה של צרה חו''ח.
שיהיה בהצלחה.

אם ה-dx וה-cx זהות במחירן, ייתכן והייתי מעדיף את השנייה (60 אינצ' ללא hdr)
אבל זה אני, ישנן סיבות, לא חשוב.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #20 

CX700 מסך עם פאנל IPS. ה- DX700 עם פאנל VA. גם בלי קשר לפאנל, הייתי מעדיף את ה- DX בגלל 4K ותמיכה (למרות שחלקית) ב- HDR. כך שהיא גם טלויזיה עם מוכנות כלשהי לעתיד. ובכלל, אני לא חושב שאפשר לציין פרמטר אחד בו ה- CX700 עדיפה על ה- DX700, אשמח לשמוע כזה.
ועודפים = משומשים. אבל לא להתבלבל, המסך אמנם משומש, אך המחירים כמו של חדש.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”