מחפש אוזניות overear לשמיעה ממושכת
מתכוון לעבוד איתם במשרד עם מגבר.
חשוב לי שיהיו closed - לא רוצה לחשוב שאני מפריע לאנשים מסביבי לעבוד
כמו כן - חשוב לי שיהיו מפורטות ויתנו נטרליות מבחינת הסאונד. התקציב הוא עד 1000 שקל (קניה מאמזון)
אחד הדגמים שראיתי בכיוון הוא Sennheiser HD598CS
מחכה לשמוע עוד המלצות. תודה!
חשוב לי שיהיו closed - לא רוצה לחשוב שאני מפריע לאנשים מסביבי לעבוד
כמו כן - חשוב לי שיהיו מפורטות ויתנו נטרליות מבחינת הסאונד. התקציב הוא עד 1000 שקל (קניה מאמזון)
אחד הדגמים שראיתי בכיוון הוא Sennheiser HD598CS
מחכה לשמוע עוד המלצות. תודה!
- Michabarlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 172
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
תודה על המידע. לא ראיתי אזכור לאוזניות האלה בפורומים השונים. אני מקבל את הרושם שהם יותר בנויות בשביל ניידות ופחות נטרליות.
מה שכן - המחיר מפתיע! בהחלט אבדוק אותם.
אני בכל זאת מתלבט עם לקנות את הדגם של DT-770 250 בשידוך לDAC של FIIO 10K שנקרא לי גם עומד בתנאים שרשמתי למעלה..
מה שכן - המחיר מפתיע! בהחלט אבדוק אותם.
אני בכל זאת מתלבט עם לקנות את הדגם של DT-770 250 בשידוך לDAC של FIIO 10K שנקרא לי גם עומד בתנאים שרשמתי למעלה..
ה-DT 770 כזכור לי לא ממש נייטרליות בחתימת הסאונד שלהן, יש להן חתימת סאונד U עם
באס מוגבר וטרבל מאוד נוכח, אין להן הרבה במה ומידריינג' (זה מהזכרון שלי מהן), לא זכור
לי שהן היו מפורטות במיוחד. בפני עצמן הן אחלה אבל שמשווים אותן למתחרים דומים באיזור
המחיר ואולי מעט מעל החסרונות שלהן די ברורים.
ה-MSR7 אאל"ט יותר נייטרליות מה-DT770, וגם יותר מתאימות להגברה קלה מאשר גרסת
ה-250 אום.
עוד אופציה אולי זה לחפש איזה מבצע (בחריגה) ל-QC25 אם זה מתאפשר או אפילו משומשות שהן
מעולות לשימוש משרדי וגם תרוויח יכולות ANC מהטובות ביותר לכל צורך שיבוא.
באס מוגבר וטרבל מאוד נוכח, אין להן הרבה במה ומידריינג' (זה מהזכרון שלי מהן), לא זכור
לי שהן היו מפורטות במיוחד. בפני עצמן הן אחלה אבל שמשווים אותן למתחרים דומים באיזור
המחיר ואולי מעט מעל החסרונות שלהן די ברורים.
ה-MSR7 אאל"ט יותר נייטרליות מה-DT770, וגם יותר מתאימות להגברה קלה מאשר גרסת
ה-250 אום.
עוד אופציה אולי זה לחפש איזה מבצע (בחריגה) ל-QC25 אם זה מתאפשר או אפילו משומשות שהן
מעולות לשימוש משרדי וגם תרוויח יכולות ANC מהטובות ביותר לכל צורך שיבוא.
בנוגע ל-MSR7, יש לי אותם ואני מאוד מרוצה אבל 2 נקודות שיכולות להיות בעייתיות בשבילך.
1. הם אמנם סגורות אבל ממש לא אטומות לגמרי, אם מישהו יושב לידך ואתה עם ווליום גבוה הוא יכול לשמוע כי יש להם חורי אוורור (או איך שזה לא נקרא).
2. הלחץ שלהם על הראש יחסית גבוה (לפחות אצלי) פחות מפריע אצלי כי אני מפעם לפעם עושה הפסקות סיגריה...
1. הם אמנם סגורות אבל ממש לא אטומות לגמרי, אם מישהו יושב לידך ואתה עם ווליום גבוה הוא יכול לשמוע כי יש להם חורי אוורור (או איך שזה לא נקרא).
2. הלחץ שלהם על הראש יחסית גבוה (לפחות אצלי) פחות מפריע אצלי כי אני מפעם לפעם עושה הפסקות סיגריה...
http://www.head-fi.org/t/802709/fiio-x1 ... r-ath-msr7
ראיתי כבר כמה אתרים שהשוו בין שני הדגמים.. לרוב הBeyer לוקח. מישהו רשם שהAT לא נוחות לשמיעה לאחר זמן מה.
לדעתי הsoundstage מושפע בין היתר בהגברה נכונה.
הכי חשוב לי כרגע זה שיהיו אטומות כי אני שומע חזק ולא רוצה שהמוסיקה תזלוג לשכנים לידי
תודה לכל המגיבים
ראיתי כבר כמה אתרים שהשוו בין שני הדגמים.. לרוב הBeyer לוקח. מישהו רשם שהAT לא נוחות לשמיעה לאחר זמן מה.
לדעתי הsoundstage מושפע בין היתר בהגברה נכונה.
הכי חשוב לי כרגע זה שיהיו אטומות כי אני שומע חזק ולא רוצה שהמוסיקה תזלוג לשכנים לידי
תודה לכל המגיבים
הפיו E10K הוא לדעתך ההגברה הנכונה ל-DT 250 אום? לא שהם לא יעבדו ביחד, הם כן,
אבל זה לא בהכרח השילוב האופטימלי.
עקרונית אפשר להחליף פדים ל-MSR7 בלי שום בעיה, אבל ללא ספק האטימות שב-DT770
טובה יותר, אני זוכר שאיך שלבשתי אותן הרגשתי כאילו מדובר באוזניות ANC. דליפת הסאונד
מהן מינימלית בהחלט.
בשורה התחתונה שאל את עצמך אם אתה אוהב טרבל עשיר ולעיתים חד, אם כן אז בהחלט
זו אופציה לא רעה, אם אתה רגיש מאוד לגבוהים אז כנראה שלא.
אבל זה לא בהכרח השילוב האופטימלי.
עקרונית אפשר להחליף פדים ל-MSR7 בלי שום בעיה, אבל ללא ספק האטימות שב-DT770
טובה יותר, אני זוכר שאיך שלבשתי אותן הרגשתי כאילו מדובר באוזניות ANC. דליפת הסאונד
מהן מינימלית בהחלט.
בשורה התחתונה שאל את עצמך אם אתה אוהב טרבל עשיר ולעיתים חד, אם כן אז בהחלט
זו אופציה לא רעה, אם אתה רגיש מאוד לגבוהים אז כנראה שלא.
אם נייטרליות אתה מחפש ושוקל בייר אז רק 250 אום ואז גם צריך מגבר שיעשה להן חסד. אני במקרה מוכר מגברון נייד איכותי שיכול לעבוד גם עם שנאי וגם מתאים לחתימת סאונד של בייר. אם תהיה מעוניין דבר איתי בפרטי.
לגבי הMSR7, מהתרשמות של 2 דקות בערך בתערוכה, אני מצאתי אותן מפורטות אבל מאוד אנליטיות, כלומר יעבדו טוב בשביל מוזיקת רקע כי הן כאילו מאלצות אותך להיכנס למוד של האזנה קריטית, להתרכז במוזיקה. מאוד מומלץ לשמוע אותן לפני. חייב לסייג שהייתי כבר די עייף כששמעתי אותן כך שזה השפיע על איך ששמעתי אותן.
לגבי הMSR7, מהתרשמות של 2 דקות בערך בתערוכה, אני מצאתי אותן מפורטות אבל מאוד אנליטיות, כלומר יעבדו טוב בשביל מוזיקת רקע כי הן כאילו מאלצות אותך להיכנס למוד של האזנה קריטית, להתרכז במוזיקה. מאוד מומלץ לשמוע אותן לפני. חייב לסייג שהייתי כבר די עייף כששמעתי אותן כך שזה השפיע על איך ששמעתי אותן.