רכשתי אתמול נתב VIGOR 2760N גרסת DELIGHT לצורך חיבור לקוח באמצעות VPN. הבנתי שבסך הכל מדובר בנתב יציב ואיכותי.
לאחר בדיקה שלו במשך שעות רבות, גיליתי כי הוא לא מסתנכרן באופן אחיד כשמותקנת עליו קושחה עם וקטורינג (ישנן 3 קשוחות כאלה, ובכל קושחה כזאת יש הגדרות של 2 דרייברים למודמים - סה"כ 6 מודמים). ברגע שהוא מסתנכרן הוא בסדר, אבל לעיתים מחייב מספר אתחולים על מנת להסתנכרן לקו ה VDSL. נתבים אחרים שברשותי מסתנכרנים תמיד ללא כל בעיה (ACTIONTEC Q1000, TPLINK 9970)
פתחתי קריאה בגטר (מסתבר שזו הדרך היחידה ליצור קשר עם התמיכה הטכנית), והבחורה מהתמיכה שחזרה אלי תוך מספר דקות הודיעה לי באופן חגיגי כי מאחר ואני לא דילר, אני לא אוכל לקבל תמיכה מהם ועלי לפנות לסוכן (משום מה היא לא קראה לו משווק).
לא האמנתי למשמע אוזני. אני שנים רבות עצמאי בתחום המחשבים ומעולם לא קבלתי סוג כזה של "תמיכה".
יצרתי קשר עם הסוכן (משווק), ונאמר לי כי הם יצטרכו להתווכח עם גטר על מנת שבסוף כל הצעקות אוכל לקבל תמיכה. אני לא ממש מוטרד מהעניין, כי אוכל למצוא חלופות במחיר סביר במידת הצורך, אבל אני רושם את הפוסט הזה על מנת להזהירכם. מישהוא כבר רשם את החוויות השליליות שהיו לו עם הנתב הזה ועם ה"שירות" של גטר שלבסוף פתר את הבעיה באמצעות החלפת קושחה.
תמיכה בגטר לנתב 2760N ? יש חיה כזאת ?
-
Fish72
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- eldadf
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 350
אני יכול להגיד לך רכשתי מודם ראוטר שלהם VIGOR130 והאמת שכאשר היו לי שאלות קיבלתי תשובה בארץ מגטר. זכור לי שהשארתי פרטים באתר וקיבלתי תשובה לאחר כמה ימים.
מה שכן, בו זמנית שלחתי גם את השאלה שלי לחברה בחו"ל והם היום מדהימים. שלחו לי תשובות מפורטות עם קבצים וענו לי על דברים שאפילו לא שאלתי...
אז אולי תנסה לשלוח לDRAYTEK
מה שכן, בו זמנית שלחתי גם את השאלה שלי לחברה בחו"ל והם היום מדהימים. שלחו לי תשובות מפורטות עם קבצים וענו לי על דברים שאפילו לא שאלתי...
אז אולי תנסה לשלוח לDRAYTEK
-
Fish72
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
@eldadf
·
תודה על התגובה אלעד. אנסה לפנות ישירות ל DRAYTEK
·
תודה על התגובה אלעד. אנסה לפנות ישירות ל DRAYTEK