הזרמת תוכן netflix מהסמארטפון לממיר סלקום TV החדש
-
tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
טוב, בהמשך לחיפושי אחר מכשיר שיוצר אינטגרציה לכלל השירותים החדשים האפשריים (נטפליקס, אמזון פריים וכו'), מחפש בינתיים דרך נוחה לעבוד ולהרוויח מהשירות של נטפליקס.
שמתי לב שכאשר אני באפליקצית יוטיוב בסמארטפון (אנדרואיד) אני יכול לשדר הן לקודי (yatse) והן לממיר של סלקום. משום מה, באפליקציית netflix אני לא רואה דבר כזה.
האם מישהו מצא/יודע על דרך לעשות כך?
תודה.
שמתי לב שכאשר אני באפליקצית יוטיוב בסמארטפון (אנדרואיד) אני יכול לשדר הן לקודי (yatse) והן לממיר של סלקום. משום מה, באפליקציית netflix אני לא רואה דבר כזה.
האם מישהו מצא/יודע על דרך לעשות כך?
תודה.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
אין דרך לסלקום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
יש שם תשתית לזה, אבל למיטב ידיעתי אין את האפליקציה עצמה ולכן זה לא יעבוד.
-
tur
-
- חבר במועדון HT

אכן אין את האפליקציה. השאלה אם אני יכול להזרים ע"ב הIP של הממיר ישירות לממיר (DLNA או משהו כזה)
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78945
- שם מלא: עפר לאור
לא. אבל במחיר של 25-35 דולר אתה יכול לרכוש כרוםקאסט עם תמיכה בנטפליקס וביוטיוב.
-
tur
-
- חבר במועדון HT

צודק. אבל יש לי ממיר סלקום, בנוסף מחשב עם KODI. קצת מיציתי את המכשירים השונים ואני מחפש יותר אינטגרציה (ועל כך בשרשור אחר בו אני מחפש את הפתרון המושלם לאחד KODI, netflix וסלקום).
- שלום123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
תחליף את הממיר שלך לאפל TV זה בחינם אם יש לך ממיר של סלקום. ואז תוכל לצפות בנטפליקס יוטיוב ובסלקום tv ולהוריד קודי (זה קשה אבל) באפל טיוי
- Avishay1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
·מקווה שאני לא מעיר את המתים עם השרשור הישן, אבל אני יכול לספר איך אצלי פתרתי את בעית עודף המכשירים.tur כתב:צודק. אבל יש לי ממיר סלקום, בנוסף מחשב עם KODI. קצת מיציתי את המכשירים השונים ואני מחפש יותר אינטגרציה (ועל כך בשרשור אחר בו אני מחפש את הפתרון המושלם לאחד KODI, netflix וסלקום)....
עם מחשב ווינדוס בסלון (נוק קטן וקומפקטי) אני מריץ קודי, נטפליקס עובד עד 4K באפליקציית נטפליקס לווינדוס 10 ואת סלקום TV אני מריץ על אמולטור אנדרואיד, זה פשוט אפליקציה שרצה על ווינדוס ומדמה טאבלט אנדרואיד רגיל.
עובד סבבה סה"כ, לגבי האמולטור אנדרואיד, משתמש כרגע בבלוסטאקס 2, יש לו כמה באגים לפעמים, מתכנן בסופ"ש לנסות אמולטור אחר, אם זה מעניין מישהו אעדכן לגבי התוצאות.
אגב, בכל האמולטורים של אנדרואיד שניסיתי עד היום לא הצלחתי להפעיל את אפליקציית יס גו.
-
tur
-
- חבר במועדון HT

אם כבר הערת - אז אני קניתי את ה xiomi mi box ב250ש"ח. עליו התקנתי סלקום וnetflix/ במחשב (עם קודיבונטו) יש קודי ואת רוב החומרים שיושבים על הארד דיסק. למען האמת, למעט מוזיקה, אני כבר כמעט לא משתמש בקודי. הסלקום TV ונטפליקס נותנים מספיק תוכן.
- Avishay1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
·הבעיה שאתה עדיין ממשיך להשתמש בשני מכשירים.tur כתב:אם כבר הערת - אז אני קניתי את ה xiomi mi box ב250ש"ח. עליו התקנתי סלקום וnetflix/ במחשב (עם קודיבונטו) יש קודי ואת רוב החומרים שיושבים על הארד דיסק. למען האמת, למעט מוזיקה, אני כבר כמעט לא משתמש בקודי. הסלקום TV ונטפליקס נותנים מספיק תוכן....
פרט לכך, עבורי בסלקום TV פשוט אין כמעט אף תוכן רלוונטי.
רוב הסדרות והסרטים שמעניינים את אשתי ואותי קיימים בקודי.
סלקום TV זה רק בשביל תכני ילדים שגם הם לא כאלה נרחבים.
- Slior
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
·גם אני רכשתי את הסטרימר המדובר ואפשר להתקין עליו אפליקציה של סלקום טיוי שנותנת לך פונקציונאליות מלאה של ממיר (חוץ מהקלטות) וגם התקנתי עליו קודי שעובד מעולה ככה שבאמת יש רק מכשיר אחד שמחובר לטלויזיה. .Avishay1 כתב:·הבעיה שאתה עדיין ממשיך להשתמש בשני מכשירים.......
פרט לכך, עבורי בסלקום TV פשוט אין כמעט אף תוכן רלוונטי.
רוב הסדרות והסרטים שמעניינים את אשתי ואותי קיימים בקודי.
סלקום TV זה רק בשביל תכני ילדים שגם הם לא כאלה נרחבים....
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 384
ההקלטות כן קיימות באפליקציה באנדרואיד tv..
ההבדל היחיד כרגע בין הממיר לאפליקציה הוא סלקום ווליום ותחנות רדיו..
ההבדל היחיד כרגע בין הממיר לאפליקציה הוא סלקום ווליום ותחנות רדיו..
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 287
בקיצור, פרטנר tv ואין את כל ההגבלות האלה.