מספר שאלות בנוגע למערכת קולנוע ביתי חדשה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
YaelZaid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

כמה שאלות לא קשורות:
* יש לנו denon 1300 עם מערכת של קליפש (רצפתיים, סנט וסאב).

1. חיברנו את המחשב ב-hdmi לרסיבר, ואת הרסיבר לטלווזיה בעוד hdmi- הכל עובד מצויין. לעומת זאת כשחיברנו את העידן פלוס לרסיבר לא ראינו תמונה (הסאונד נשמע) . כשמחברים ישירות לטלווזיה (hdmi) יש תמונה וסאונד... כיצד לחבר??

2. האם ניתן לשמור ברסיבר כמה הגדרות סאונד? כיילנו את המערכת בעזרת האודיסי והיא נשמעת טוב, אבל היינו רוצים לנסות הגדרות אחרות- למשל בשמיעת מוזיקה להעביר מסטריאו לסראונד כשהסנטר מושתק ולשחק עם הגדרות הסאב (מבלי לפגוע בהגדרות הסרטים..) כנ"ל להגדרת הרמקולים הרצפתיים\סנטר כ-large.

3. נרשמנו לספוטיפי עם hola, ואחרי בערך שבוע איננו מצליחים להיכנס (your country does not match the one set in your profile..) הולה עדיין דלוק ומסומן על ארה"ב, אז מה השתנה? כיצד פותרים את זה?

תודה רבה מראש!

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #2 

אני מניח שאין תשובות כי שאלת שאלות קשות. מניח שעדיף תשובות חלקיות מכלום.
1. זה מוזר. אולי המקלט של עידן+ משדר ברזולוציה שלא נתמכת ע"י הרסיבר. מה ההגדרה במקלט? כדי לשלול בעיה ברסיבר כדאי לחבר את המקלט לחיבור שידוע בוודאות שעובד (למשל במקום המחשב) וגם לחבר את המחשב לכניסה שלא נותנת תמונה. אם המחשב עובד עם שתי הכניסות והמקלט לא מראה תמונה באף אחד מהם אז כנראה שיש משהו באות שלו שמונע מהרסיבר להציג תמונה. כדאי גם לנסות להגדיר את ה-HDMI מבחינת התמונה כ-passthrogh ברסיבר - אולי יעזור.
2. אני לא מכיר את הרסיבר אבל סביר להניח שזה בלתי אפשרי. למוזיקה בדרך כלל יש כל מיני מצבים של pure או direct וכו' שמפעילים רק את הקדמיים (אם או בלי סאב) לקבלת סטאריו נקי. יש גם מצב של all channel stereo או משהו בסגנון.
3. שירותים כאלה באמת פעילים לפי איזור. לא ברור למה מלכתחילה הצלחת. כנראה המערכת מזהה שאת מתחברת מישראל לפי ה-IP (ולא מארה"ב) וחוסמת אותך. שימוש בשירותים שמקצים לך IP של ארה"ב יכולים לעזור - אני אישית לא משתמש ופחות מכיר אבל יש בפורום כל מיני אזכורים של זה (נתקלתי בעיקר בטלוויזיות).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”