סלקום מורידה את ערוץ ההופעות החיות
·benny123 כתב:הערוץ הזה היה לינארי ומיותר
אם הכל קיים ב-VOD אין לו הצדקה בתור משבצת לצד הערוצים...
שיעלו במקום זה ערוצים חיים
AMC
ערוץ ההיסטוריה
NG WILD
ערוץ הילדים/לוגי
ערוץ אקסטרים...
איך מיותר?
אם יש בו בשידור חי הופעות חיות אז זה מתאים שהוא ישאר כמו שהוא
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
yaronnn צודק קטע מוזר הייתי בטוח שראיתי אותו בעבר בתור קטגורייה ב-VOD, הרי השידור הלינארי מושך שידורים מהיכן שהוא בדומה לערוץ ג'ים ג'ם הלינארי.
כרגע אין אותו אבל בתור חלופה יש את תחום הווליום שמכפר ובענק וכמובן יוטיוב למי שממש רוצה לראות קליפים של זמרים.
בערוץ ההופעות החיות אין שידור חי רמי אלא שידור מוקלט.
ואולי מי יודע יש פה הרמת כפפה להעלאת ערוץ iconcert שמגיע מאותו ספק פה בארץ של ערוצי הפנאי או לערוץ MTV ישראל... נחכה ונראה.
כרגע אין אותו אבל בתור חלופה יש את תחום הווליום שמכפר ובענק וכמובן יוטיוב למי שממש רוצה לראות קליפים של זמרים.
בערוץ ההופעות החיות אין שידור חי רמי אלא שידור מוקלט.
ואולי מי יודע יש פה הרמת כפפה להעלאת ערוץ iconcert שמגיע מאותו ספק פה בארץ של ערוצי הפנאי או לערוץ MTV ישראל... נחכה ונראה.
@benny123
·
די מעניין באתר של עמי אלה שאיתם הרי לסלקום יש קשרים טובים (מפיקים עבורם בלעדית את 3 ערוצי הלייף סטייל)
ישנם מספר ערוצים שאמורים להעלות בקרוב לא ידוע באיזו חברה תעלה, מופיע שם ערוץ HGTV שזה מקביל לערוץ הבית בכבלים, הימור שלי שזה יעלה בסלקום מכיוון שהערוץ שייך לחברת Scripps Networks איתם סלקום חתומה על שאר ערוצי הלייף סטייל, ייתכן שזה מה שיחליף את iconcerts ששייך גם כן לעמי אלה תקשורת.
·
די מעניין באתר של עמי אלה שאיתם הרי לסלקום יש קשרים טובים (מפיקים עבורם בלעדית את 3 ערוצי הלייף סטייל)
ישנם מספר ערוצים שאמורים להעלות בקרוב לא ידוע באיזו חברה תעלה, מופיע שם ערוץ HGTV שזה מקביל לערוץ הבית בכבלים, הימור שלי שזה יעלה בסלקום מכיוון שהערוץ שייך לחברת Scripps Networks איתם סלקום חתומה על שאר ערוצי הלייף סטייל, ייתכן שזה מה שיחליף את iconcerts ששייך גם כן לעמי אלה תקשורת.
- benny123
- חבר מכור קשה

- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
הייתי מבטל את כל ערוצי המרתון , כולל ערוץ ג'ים ג'ם וההופעות החיות
(בשאר ערוצי המרתון התוכן נמצא ב-VOD )
התוכן בערוץ "המרתון הופעות חיות" נלקח מערוץ ICONCERT שבבעלות "עמי אלה תקשורת" ונקווה שהערוץ הרגיל והלינארי יעלה במקום ערוץ המרתון
בעמוד של עמי אלה יש רשימה ארוכה של ערוצים לניארים שאמורים להתחיל לשדר "בקרוב" ונקווה שיעלו בסלקום
בין הערוצים : HGTV (ערוץ לייף סטייל) , sundance tv (ערוץ בית של AMC) , ערוץ Classica (מוסיקה קלאסית/בלט)
http://www.ellacomm.com/he/
טוב שסלקום לומדים תוך כדי תנועה ולא נדבקים לקונספט מסויים במידה והוא כושל
** אגב, מבחינת ערוץ מרתון ג'ים ג'ם (גם של עמי אלה) , שכל פרק בו הוא לפחות 180 דקות(!) .. 3 שעות ברצף של בוב הבנאי..
4 שעות של משפחת החיות שלי...
סלקום גם החליפו דיסקט והודיעו שיעלו את התוכן ל-VOD כבר בחנוכה
סלקום TV נערכת לחנוכה: הסכם תוכן חדש עם תאטרון א ורנה פורת
(בשאר ערוצי המרתון התוכן נמצא ב-VOD )
התוכן בערוץ "המרתון הופעות חיות" נלקח מערוץ ICONCERT שבבעלות "עמי אלה תקשורת" ונקווה שהערוץ הרגיל והלינארי יעלה במקום ערוץ המרתון
בעמוד של עמי אלה יש רשימה ארוכה של ערוצים לניארים שאמורים להתחיל לשדר "בקרוב" ונקווה שיעלו בסלקום
בין הערוצים : HGTV (ערוץ לייף סטייל) , sundance tv (ערוץ בית של AMC) , ערוץ Classica (מוסיקה קלאסית/בלט)
http://www.ellacomm.com/he/
טוב שסלקום לומדים תוך כדי תנועה ולא נדבקים לקונספט מסויים במידה והוא כושל
** אגב, מבחינת ערוץ מרתון ג'ים ג'ם (גם של עמי אלה) , שכל פרק בו הוא לפחות 180 דקות(!) .. 3 שעות ברצף של בוב הבנאי..
4 שעות של משפחת החיות שלי...
סלקום גם החליפו דיסקט והודיעו שיעלו את התוכן ל-VOD כבר בחנוכה
סלקום TV נערכת לחנוכה: הסכם תוכן חדש עם תאטרון א ורנה פורת
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

@benny123
·
יש להם מאגר עצום של ערוצים
כל 20 הערוצים ברוסית שעלו בסלקום שייכים לעמי אלה
ובנוסף מאגר ענק של ערוצים שבכלל לא משודרים בארץ
cbs action , Horror Channel ועוד מלא ערוצים איכותיים
·
יש להם מאגר עצום של ערוצים
כל 20 הערוצים ברוסית שעלו בסלקום שייכים לעמי אלה
ובנוסף מאגר ענק של ערוצים שבכלל לא משודרים בארץ
cbs action , Horror Channel ועוד מלא ערוצים איכותיים
- benny123
- חבר מכור קשה

סהרגבריאלי שוב הכל טוב ויפה אם יש נכונות לשיתוף פעולה עם סלקום העלאת עוד ערוצים, בנתיים זה לא נראה ככה ויש הזנחה לגמרי של הקהל הישראלי.
ערוצים שקיימים אצל המתחרים מאותו ספק לא מגיעים לסלקום וזה לא מובן בכלל, סלקום לטענתה דוגלת באיכות, לספק הזה יש ערוצים שלא מביישים איש עם תרגום בעברית ותכנים טובים אבל סלקום שטוענת שהיא דוגלת באיכות פשוט דוגלת בחסכנות ומעדיפה לא להוציא כסף יותר מדי ללקוחות חבילת הבסיס...
להזכירך שערוץ AMC משדר גם סרטים וגם סדרות מופת עדכניות ומאז הקמתו של סלקוםTV לא הוסף לצד ערוצי הפנאי... זה אבסורד משעשע
ערוצי CBS לדעתי מיותרים, תוכן ישן מתקופת ה-60, לא אתה ולא אני נשב לראותם וזה לא פונה לקהל יעד צעיר... אתה לא תשב ותראה מקגייור נכון או צוות לעניין?
עכשיו במעבר חד על הערוצים צר לי מלבד AMC ואולי HGTV שאני מכיר אין הצדקה להכנסת שאר הערוצים,
אקסטרים ספורט קיים לך בערוצי הספורט של 5, DW ערוץ חדשות גרמני לא יעניין הרבה, ערוץ איטליה לא יפנה להרבה לקוחות.
מה שאני חושב שקורה זה שסלקום רוכשת בכוונה תחנות שאין למתחרות בשביל להיות צעד אחד קדימה ולהיות מוקצנים במשהו, תחנות שכבר קיימות אצל הוט ויס אנחנו לא נראה בסלקום..
ערוצים שקיימים אצל המתחרים מאותו ספק לא מגיעים לסלקום וזה לא מובן בכלל, סלקום לטענתה דוגלת באיכות, לספק הזה יש ערוצים שלא מביישים איש עם תרגום בעברית ותכנים טובים אבל סלקום שטוענת שהיא דוגלת באיכות פשוט דוגלת בחסכנות ומעדיפה לא להוציא כסף יותר מדי ללקוחות חבילת הבסיס...
להזכירך שערוץ AMC משדר גם סרטים וגם סדרות מופת עדכניות ומאז הקמתו של סלקוםTV לא הוסף לצד ערוצי הפנאי... זה אבסורד משעשע
ערוצי CBS לדעתי מיותרים, תוכן ישן מתקופת ה-60, לא אתה ולא אני נשב לראותם וזה לא פונה לקהל יעד צעיר... אתה לא תשב ותראה מקגייור נכון או צוות לעניין?
עכשיו במעבר חד על הערוצים צר לי מלבד AMC ואולי HGTV שאני מכיר אין הצדקה להכנסת שאר הערוצים,
אקסטרים ספורט קיים לך בערוצי הספורט של 5, DW ערוץ חדשות גרמני לא יעניין הרבה, ערוץ איטליה לא יפנה להרבה לקוחות.
מה שאני חושב שקורה זה שסלקום רוכשת בכוונה תחנות שאין למתחרות בשביל להיות צעד אחד קדימה ולהיות מוקצנים במשהו, תחנות שכבר קיימות אצל הוט ויס אנחנו לא נראה בסלקום..
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

@benny123
·
לדעתי העניין הוא כזה
סלקום לא מצליחה לרכוש את אותם הערוצים
אתמול נחשף שיס חתמה על חוזים כפולים עם RGE , שהשורה התחתונה בהם "לא למכור תוכן לסלקום"
לא מן הנמנע שהוט ויס רכשו את AMC ובתנאי שלא יעלה לסלקום
(במילים אחרות, חייבים לשבור את הדואופול של הוט ויס)
ראה דה מרקר
http://www.themarker.com/advertising/1.3166968
וגלובס
http://www.globes.co.il/news/article.as ... olders_821
חשיפה: המסמך הסודי שנעול בכספת - ומטלטל את תעשיית הטלוויזיה בישראל
מסמך בכספת נעולה, שעליו חתום מנכ"ל yes, רון אילון, וקשור להסכם עם ערוץ הילדים עשוי לשפוך אור על הסיבות לכך שמתחרים חדשים כמו סלקום מתקשים לחדור לשוק ■ יו"ר מועצת הכבלים כבר פנתה בעניין ליועץ המשפטי לממשלה
·
לדעתי העניין הוא כזה
סלקום לא מצליחה לרכוש את אותם הערוצים
אתמול נחשף שיס חתמה על חוזים כפולים עם RGE , שהשורה התחתונה בהם "לא למכור תוכן לסלקום"
לא מן הנמנע שהוט ויס רכשו את AMC ובתנאי שלא יעלה לסלקום
(במילים אחרות, חייבים לשבור את הדואופול של הוט ויס)
ראה דה מרקר
http://www.themarker.com/advertising/1.3166968
וגלובס
http://www.globes.co.il/news/article.as ... olders_821
חשיפה: המסמך הסודי שנעול בכספת - ומטלטל את תעשיית הטלוויזיה בישראל
מסמך בכספת נעולה, שעליו חתום מנכ"ל yes, רון אילון, וקשור להסכם עם ערוץ הילדים עשוי לשפוך אור על הסיבות לכך שמתחרים חדשים כמו סלקום מתקשים לחדור לשוק ■ יו"ר מועצת הכבלים כבר פנתה בעניין ליועץ המשפטי לממשלה
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

@benny123
·
וערוצי הלייף סטייל נקנו מספק חיצוני כי ענני תקשורת סרבה למכור את הערוצים שלה לסלקום
מדובר על חוסר ברירה ולא על תוכנית עסקית
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001027469
תלונה נגד ענני תקשורת: "עושה שימוש לרעה בכוחה"
סלקום וגולן טלקום טוענות, בתלונות לממונה על ההגבלים, כי ענני תקשורת מעדיפה את הוט ו-yes בהחלטותיה העסקיות ■ ענני תקשורת: "תמהים על התלונה"
·
וערוצי הלייף סטייל נקנו מספק חיצוני כי ענני תקשורת סרבה למכור את הערוצים שלה לסלקום
מדובר על חוסר ברירה ולא על תוכנית עסקית
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001027469
תלונה נגד ענני תקשורת: "עושה שימוש לרעה בכוחה"
סלקום וגולן טלקום טוענות, בתלונות לממונה על ההגבלים, כי ענני תקשורת מעדיפה את הוט ו-yes בהחלטותיה העסקיות ■ ענני תקשורת: "תמהים על התלונה"
- סהרגבריאלי
-
- חבר פעיל מאוד

@benny123
·
ובנוסף אתה מחנך את יתר הספקים
מי שלא ימכור תוכן - נביא לארץ מתחרה ישיר שיישב לו על אותה משבצת
מי שפעל אחרת ונכון זו "דורי מדיה" עם ערוצי הויוה - הבטיחו לעצמם בלעדיות בתחום הטלנובלות
בקיצור, לא הכל גלוי לנו כלקוחות , יש פה שיטות של מאפייה שמפעילות יס והוט
הדרישה לא למכור תוכן במשך 15 שנה היא לא פחות מפלילית
·
ובנוסף אתה מחנך את יתר הספקים
מי שלא ימכור תוכן - נביא לארץ מתחרה ישיר שיישב לו על אותה משבצת
מי שפעל אחרת ונכון זו "דורי מדיה" עם ערוצי הויוה - הבטיחו לעצמם בלעדיות בתחום הטלנובלות
בקיצור, לא הכל גלוי לנו כלקוחות , יש פה שיטות של מאפייה שמפעילות יס והוט
הדרישה לא למכור תוכן במשך 15 שנה היא לא פחות מפלילית
באתר של עמי אלה רשום שמשודר בסלקום בלעדית ערוץ iconcert מוזיקה אבל אין את הערוץ הזה בממיר האם הם מתכוונים לערוץ ההופעות החיות שקיים ולמה מורידים אותו ממש חבל כי אין אף ערוץ מוזיקה לועזי בסלקום לפחות היו מעלים את mtv