מכשיר אידיאלי לצפייה מהרשת - סביב השינויים האחרונים בשוק
-
tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
טוב, אני עכשיו מתחיל להתלבט קשות. אתאר את המצב הנוכחי ואמשיך בהתלבטות.
כרגע אני מנוי טריפל של סלקום (חודשיים סה"כ). נחמד, עדיין חסרים הרבה תכנים יחסית.
במקביל, מחובר לטלויזיה מחשב עם KODI + תוספים. מבוסס לינוקס.
עכשיו - עם כניסתם לשוק של נטפליקס (בעיקר, עם תרגום לעברית וכד') ושל אמאזון, בתוספת הערוצים החיים והVOD שסלקום מספק אני חושב שאני יכול להתקרב לצפייה בכל מה שאני רוצה בתשלום ובצורה לגיטימית לחלוטין (כפי שאני מעדיף לעשות, בלי לשלם הון לYES/HOT).
אני מתחיל לתהות האם עליי להחליף את המחשב עם הKODI במשהו שייצור אינטרגציה של הדברים?
לצערי בקודי אין תוסף פעיל של נטפליקס ולא של אמאזון.
לאור זאת עולות מספר אפשרויות:
1. Apple TV - אינטגרציה של סלקום, נטפליקס ואמזאון + האפשרות להתקין גם קודי.
2. הפרדה בין סלקום TV לבין נפליקס וקודי על אמזאון fire tv/tv stick
יש בטח עוד המון אפשרויות. אני בהחלט מתבאס לוותר על המחשב שיושב לי בסלון, ולדעתי למרות הכל, עדיין לא יכול לוותר לחלוטין על קודי, אבל רוצה להתחיל להשתמש יותר בנטפליקס ושות', על מנת לצרוך כמה שיותר באופן מסודר.
אשמח לשמוע דעות, מחשבות.
כרגע אני מנוי טריפל של סלקום (חודשיים סה"כ). נחמד, עדיין חסרים הרבה תכנים יחסית.
במקביל, מחובר לטלויזיה מחשב עם KODI + תוספים. מבוסס לינוקס.
עכשיו - עם כניסתם לשוק של נטפליקס (בעיקר, עם תרגום לעברית וכד') ושל אמאזון, בתוספת הערוצים החיים והVOD שסלקום מספק אני חושב שאני יכול להתקרב לצפייה בכל מה שאני רוצה בתשלום ובצורה לגיטימית לחלוטין (כפי שאני מעדיף לעשות, בלי לשלם הון לYES/HOT).
אני מתחיל לתהות האם עליי להחליף את המחשב עם הKODI במשהו שייצור אינטרגציה של הדברים?
לצערי בקודי אין תוסף פעיל של נטפליקס ולא של אמאזון.
לאור זאת עולות מספר אפשרויות:
1. Apple TV - אינטגרציה של סלקום, נטפליקס ואמזאון + האפשרות להתקין גם קודי.
2. הפרדה בין סלקום TV לבין נפליקס וקודי על אמזאון fire tv/tv stick
יש בטח עוד המון אפשרויות. אני בהחלט מתבאס לוותר על המחשב שיושב לי בסלון, ולדעתי למרות הכל, עדיין לא יכול לוותר לחלוטין על קודי, אבל רוצה להתחיל להשתמש יותר בנטפליקס ושות', על מנת לצרוך כמה שיותר באופן מסודר.
אשמח לשמוע דעות, מחשבות.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
למה לא לצפות בנטפליקס דרך הממשק שלהם?
זה עובד במחשב שעליו אתה מריץ את קודי.
יש בעיה להריץ את נטפליקס על לינוקס שאני לא מכיר?
אם השימושים היחידים של המחשב זה מדיה בסלון למה לא להתקין ווינדאוס 10 שמאפשר צפייה בנטפליקס + שימוש בקודי?
אין צורך לקנות מכשיר חדש שיש לך בסלון HTPC שזה המקור להכל.
אם השימושים היחידים של המחשב זה מדיה בסלון למה לא להתקין ווינדאוס 10 שמאפשר צפייה בנטפליקס + שימוש בקודי?
אין צורך לקנות מכשיר חדש שיש לך בסלון HTPC שזה המקור להכל.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
tur
-
- חבר במועדון HT

האפשרות של Amazon fire TV היא כשני מכשירים (כמו שאני עובד היום). האחד לסלקום (עד שיואילו בטובם להוציא תמיכה באמזון) והשני לשאר (נטפליקס, קודי וכד').
כיום גם יש לי שני מכשירים: 1. סלקום. 2. מחשב עם קודי.
כיום גם יש לי שני מכשירים: 1. סלקום. 2. מחשב עם קודי.
-
tur
-
- חבר במועדון HT

אוסיף עוד משהו.
בעיקרון, נראה שAppleTV הוא המכשיר היחיד שיכול ליצור אינטגרציה מלאה כיום.
אני מוצא בו שני חסרונות עיקריים:
1. אין לו אפליקציה של amazon prime video.
2. למי שאין מכשירי אפל בבית (אייפון וכד') - קשה להתממשק.
בנוסף, הוא גם יקר יותר מהאמזון fire tv 2 .
בעיקרון, נראה שAppleTV הוא המכשיר היחיד שיכול ליצור אינטגרציה מלאה כיום.
אני מוצא בו שני חסרונות עיקריים:
1. אין לו אפליקציה של amazon prime video.
2. למי שאין מכשירי אפל בבית (אייפון וכד') - קשה להתממשק.
בנוסף, הוא גם יקר יותר מהאמזון fire tv 2 .
-
tur
-
- חבר במועדון HT

·התשובה היא שזה לא כל כך נוח.vivi כתב:למה לא לצפות בנטפליקס דרך הממשק שלהם?
אין צורך לקנות מכשיר חדש שיש לך בסלון HTPC שזה המקור להכל....
ברקע שעובדים עם מערכת שמותאמת לשלט (כמו קודי, או אפליקציות ע"ב appleTV או אמאזון פייר) העבודה נוחה בהרבה.
יש לי בבית גם ילדים קטנים - ילד אחד כבר יודע לתפעל קודי, ואפילו לעבור לחיבור השני (של ממיר הסלקום).
- vivi
- חבר מביא חבר

אני מבין ממך שאתה מחפש מכשיר אחד שייתן מענה כולל להכל.
המכשיר היחידי שהכי קרוב לזה הינו HTPC שיש לך בסלון.
כל פתרון אחר יהיה שכרו בהפסדו בעיניי.
המכשיר היחידי שהכי קרוב לזה הינו HTPC שיש לך בסלון.
כל פתרון אחר יהיה שכרו בהפסדו בעיניי.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
tur
-
- חבר במועדון HT

מכשיר אחד שיוצר אינטגרציה נראה לי האידיאלי.
אבל העלתי גם אפשרות של שני מכשירים - כשהאחד מאגד קודי + נטפליקס ושות' (ע"ב שליטה בשלט, במערכת מסודרת - דוגמת אמאזון פייר טיוי) והשני נשאר הממיר של סלקום.
היתרון של המחשב הנוכחי - אחסון, ביצועים טובים.
החסרון המשמעותי - אני יכול להתקין שם רק קודי. אפליקציות לנטפליקס ו/או אמאון וידיאו לא יכולות לעבוד שם. למעט מקרה בו אני נכנס דרך הדפדפן (ואז מאבדים את הנוחות שבשלט).
אבל העלתי גם אפשרות של שני מכשירים - כשהאחד מאגד קודי + נטפליקס ושות' (ע"ב שליטה בשלט, במערכת מסודרת - דוגמת אמאזון פייר טיוי) והשני נשאר הממיר של סלקום.
היתרון של המחשב הנוכחי - אחסון, ביצועים טובים.
החסרון המשמעותי - אני יכול להתקין שם רק קודי. אפליקציות לנטפליקס ו/או אמאון וידיאו לא יכולות לעבוד שם. למעט מקרה בו אני נכנס דרך הדפדפן (ואז מאבדים את הנוחות שבשלט).
-
tur
-
- חבר במועדון HT

מעדכן שבימים האחרונים נמצא תיקון לאחד התוספים של נטפליקס בקודי. לכן כרגע אני יכול לצפות בנטפליקס (כולל שימוש בשלט באופן חלקי) באינטגרציה טובה מאוד עם קודי. אם זה יישאר וימצא פתרון טוב לאמאזון פריים, אין ספק שאעדיף להישאר בפטלפורמה הזו (קודי כמערכת מאחדת את כל השרותים).
- vivi
- חבר מביא חבר

·tur כתב:לאחד התוספים של נטפליקס בקודי....
באיזה תוסף מדובר?
אחד המכשירים הכי טובים שיצא לי לקנות. הכל עובד בצורה מהירה וחלקה. כולל קודי, נטפליקס וחבריו....פשוט תענוג של מוצר....כבר אצלי כמעט שנתיים.. (מהרגע שיצא)tur כתב:למישהו יש shield והתנסה באפליקציה של סלקום עליו?
אכן חשבתי עליו, ואני באמת מתלבט האם להמתין עוד קצת או להזמין כבר עכשיו. הוא באמת נראה מכשיר שנותן פתרון טוב. עדיף על האפל TV לטעמי....
לגביי האפליקציה של סלקום - היא לא מתאימה לשלט בלשון המעטה. האפליקציה מסובבת לאורך ככה שזה כאילו יש לך טלפון על הטלוויזיה - לא הכי נוח בעולם. עם "עכבר אוויר" זה עובד טוב, אבל שוב זה פשוט לא נוח. מן הסתם שיש תכנים שאין באפליקציה ויש בממיר (ערוץ 2 וכו') כשמפעילים סרט או משהו אז רואים סבבה וזה מסתובב חזרה לגודל של המסך... אבל שוב זה ממש לא נוח ברמה שאני אישית לא משתמש בזה, יותר פשוט להעביר ליציאה של הממיר ברסיבר וזהו.
יש לי שלט אוניברסלי שעשיתי שיעבוד גם על השילד (בעזרת FLIRC) וגם על הסלקום. ככה שנכון לעכשיו זה הפתרון הכי טוב לדעתי. לפחות עד ליום שסלקום יועילו בטובם לעשות אפליקציה גם לאנדרואיד TV.