מקרן קול Yamaha ysp-5100 וטלביזיית 4K
לא, בכבל HDMI תקני שתומך בפונקציות של HDMI 1.4.
מפעיל גם במקרן הקול וגם בטלוויזיה את ה- ARC (לטלוויזיה אתה חייב לחבר את מקרן הקול בכניסה שתומכת ב-ARC).
המכשיר המנגן את התוכן יעביר את התמונה (4K) לטלוויזיה, והטלוויזיה תעביר את הסאונד למקרן.
מפעיל גם במקרן הקול וגם בטלוויזיה את ה- ARC (לטלוויזיה אתה חייב לחבר את מקרן הקול בכניסה שתומכת ב-ARC).
המכשיר המנגן את התוכן יעביר את התמונה (4K) לטלוויזיה, והטלוויזיה תעביר את הסאונד למקרן.
- barbunya2
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: Yaacov Perez
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
@kobi_lo
אהלן קובי..
בדיוק הזמנתי את המסך הנ״ל(philips 65pus7601) אתה מבסוט משלך? אוהב את מה שאתה רואה? אין תקלות /בעיות?
והאם יצא לך לראות את ה- ks9500 של סמסונג? אם כן, מה היית בוחר?
הרבה שאלות, אבל אני מתלבט חזק מאוד בימים האחרונים..
אהלן קובי..
בדיוק הזמנתי את המסך הנ״ל(philips 65pus7601) אתה מבסוט משלך? אוהב את מה שאתה רואה? אין תקלות /בעיות?
והאם יצא לך לראות את ה- ks9500 של סמסונג? אם כן, מה היית בוחר?
הרבה שאלות, אבל אני מתלבט חזק מאוד בימים האחרונים..
היי יעקב, קודם כל תתחדש ותהנה מהטלוויזה!
אני מאוד מרוצה ממנה, אין תקלות ובעיות כאלה ואחרות.
אם אתה מנוי בנטפליקס יש אחלה אפליקציה בטלווזיה ועוד מלא בחנות.
יש לה אמבלייט בשלושה צדדים אבל ביטלתי אותו מכיוון שהוא מאיר את החדר כמו פרוז׳קטור של מגרש כדורגל.
שהייתי מנוי בהוט לא התמוגגתי במיוחד מאיכות התמונה, גם בתכני HD, אבל עכשיו חזרתי ליס והכל סבבה (לא צופה בתכני SD).
לגבי תכני 4K בשלוש מילים חבל על הזמן. בינתיים אין הרבה תכנים כאלה אבל אני בטוח שבעתיד הקרוב יהיו הרבה.
חשוב לציין שהגדרות התצוגה ברירת המחדל לא משהו וצריך להגדיר ידנית לרמה אופטימלית.
אני אחפש מחר ביוטיוב את הוידאו שמראה איך לכוון את ההגדרות.
לגבי הטלוויזיה של סמסונג לא יצא לי האמת לראות אותה לכן לא אוכל לחוות כל דעה עליה.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לסייע.
והנה הקישור להגדרות התמונה.
אני מאוד מרוצה ממנה, אין תקלות ובעיות כאלה ואחרות.
אם אתה מנוי בנטפליקס יש אחלה אפליקציה בטלווזיה ועוד מלא בחנות.
יש לה אמבלייט בשלושה צדדים אבל ביטלתי אותו מכיוון שהוא מאיר את החדר כמו פרוז׳קטור של מגרש כדורגל.
שהייתי מנוי בהוט לא התמוגגתי במיוחד מאיכות התמונה, גם בתכני HD, אבל עכשיו חזרתי ליס והכל סבבה (לא צופה בתכני SD).
לגבי תכני 4K בשלוש מילים חבל על הזמן. בינתיים אין הרבה תכנים כאלה אבל אני בטוח שבעתיד הקרוב יהיו הרבה.
חשוב לציין שהגדרות התצוגה ברירת המחדל לא משהו וצריך להגדיר ידנית לרמה אופטימלית.
אני אחפש מחר ביוטיוב את הוידאו שמראה איך לכוון את ההגדרות.
לגבי הטלוויזיה של סמסונג לא יצא לי האמת לראות אותה לכן לא אוכל לחוות כל דעה עליה.
אם יש לך עוד שאלות אשמח לסייע.
והנה הקישור להגדרות התמונה.
- barbunya2
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: Yaacov Perez
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
@kobi_lo
תודה! איזה כיף לשמוע סוף סוף ממישהו שרואה אותה פיזית!
אני כבר כמה שנים טובות לקוח טוב מאוד של פיליפס במסכים, מאוד אוהב את המכלול שמביא לתמונה כל כך יפה.
יהיו שיגידו (ובצדק לפעמים..) שלאחרות יש נתונים טובים יותר על הנייר. אבל בבדיקה הסופית שלי שזה מסך מול מסך פיליפס תמיד ניצחה.
כן, יש לי נטפליקס. וכן יס בכמה רמות מעל הוט באיכות של ה- HD מה גם שמשיקים עכשיו את ממיר היס אולטרה שיתמוך ב- UHD..
תודה על הלינק!
שאלה קצת חצופה תרגיש בנוח להגיד לי לא אם הגזמתי: יש מצב שאקפוץ לראות איך היא בחיים האמיתיים? חיפשתי בהמון חנויות שאף אחת לא החזיקה בה פתוחה. (גם לא סגורה אגב, המלאי יגיע רק במרץ)
או לחלופין אם תוכל להפנות אותי לחנות שכן מציגה אותה פתוחה אם נתקלת בכזאת..
תודה רבה!
תודה! איזה כיף לשמוע סוף סוף ממישהו שרואה אותה פיזית!
אני כבר כמה שנים טובות לקוח טוב מאוד של פיליפס במסכים, מאוד אוהב את המכלול שמביא לתמונה כל כך יפה.
יהיו שיגידו (ובצדק לפעמים..) שלאחרות יש נתונים טובים יותר על הנייר. אבל בבדיקה הסופית שלי שזה מסך מול מסך פיליפס תמיד ניצחה.
כן, יש לי נטפליקס. וכן יס בכמה רמות מעל הוט באיכות של ה- HD מה גם שמשיקים עכשיו את ממיר היס אולטרה שיתמוך ב- UHD..
תודה על הלינק!
שאלה קצת חצופה תרגיש בנוח להגיד לי לא אם הגזמתי: יש מצב שאקפוץ לראות איך היא בחיים האמיתיים? חיפשתי בהמון חנויות שאף אחת לא החזיקה בה פתוחה. (גם לא סגורה אגב, המלאי יגיע רק במרץ)
או לחלופין אם תוכל להפנות אותי לחנות שכן מציגה אותה פתוחה אם נתקלת בכזאת..
תודה רבה!
האמת היא שלא ארגיש כל כך בנוח. יש מצב אולי יהיה אותה באחד מסניפי שקם אלקטריק/מחסני חשמל שאלקטרה - היבואנים הם בעלים של החברות הנ״ל.
אבל אני יכול להגיד לך שגם אני לקוח נאמן של פיליפס, קניתי 3 טלוויזיות שלהם בשנים האחרונות (כולל זאת)
אני מניח שאם נהנת מהטלוויזות האחרונות כמוני אתה בהחלט תהנה גם מזאת.
אשמח לענות על כל שאלה נוספת
אבל אני יכול להגיד לך שגם אני לקוח נאמן של פיליפס, קניתי 3 טלוויזיות שלהם בשנים האחרונות (כולל זאת)
אני מניח שאם נהנת מהטלוויזות האחרונות כמוני אתה בהחלט תהנה גם מזאת.
אשמח לענות על כל שאלה נוספת