שוקל להחזיר את ה 681 לאמזון ולקנות X3300W, דעתכם?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 149
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #61 

mulder כתב:קרמר אומר שזאת חוצפה כי הוא בעל עסק. זכותו המלאה כבעל הבית להחליט על המדיניות שלו. עם זאת לדעתי לטרוק ללקוח או לסרב לתת שירות כמו לתת ללקוח להאזין או לענות על שאלות זאת טעות עסקית וגם ברמה האישית לא ממש יפה, ובכלל להתנות שירות ברכישה, זה כבר ללכת רחוק.
לא פעם התקשרתי לעסקים בתחום כדי להתייעץ על משהו ושמחו לתת לי תשובות בטלפון, או נכנסתי ו"הפרעתי" לבעל העסק בעבודה בשביל לשאול משהו, ואף אחד לא התנה את התשובה ברכישה של משהו.
...
·שרות נותנים אחרי רכישה ולא ליפני רכישה . אני הייתי בכמה חניות . שמעתי את המוכר . לא ליפתוח את האריזה . לא שולח הצעת מחיר בטלפון ,רוצה ליקנות בוא לכאן

מימני רצו הצעות מחיר כתובות . בשביל הביטוח . כי נישרף הממיר,האנטנה נפלה . והבטיחו שאחרי שיקבלו את הצ'ק מהביטוח יפנו אולי
עניתי תתקן /תחליף את הממיר . תקבל חשבונית . תימסור לביטוח . כמובן שהלקוח לא היסכים . כי רצה את הפיצוי לעצמו .

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הייה אחד שהיגזים

שליחה #62 

נתתי הצעת מחיר כתובה לעבודת חשמל . כתבתי המחיר הוא XX שקלים . הבחור ענה לי תוסיף 500 ש"ח כי זה זול
אז כתבתי בהצעה עוד 500 ש"ח . כמובן שהוא לא חזר אלי . והוא כניראה חשמלאי או דומה היציעה יותר זול
היום אני לא עוסק בחשמל . צריך רשיון לעבודות כאלה .
אני עצמאי מעל 50 שנה . למדתי את כול הקומבינות .

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

Re: שרות

שליחה #63 

KremarYaqob כתב:
...
...
·שרות נותנים אחרי רכישה ולא ליפני רכישה . אני הייתי בכמה חניות . שמעתי את המוכר . לא ליפתוח את האריזה . לא שולח הצעת מחיר בטלפון ,רוצה ליקנות בוא לכאן

מימני רצו הצעות מחיר כתובות . בשביל הביטוח . כי נישרף הממיר,האנטנה נפלה . והבטיחו שאחרי שיקבלו את הצ'ק מהביטוח יפנו אולי
עניתי תתקן /תחליף את הממיר . תקבל חשבונית . תימסור לביטוח . כמובן שהלקוח לא היסכים . כי רצה את הפיצוי לעצמו .
...
כיום רוב העסקים נמדדים על השירות(בכל שלב) אפילו יותר מהמחיר, ואם אין שירות טוב לפני הרכישה, אולי גם לא תהיה רכישה.

השרשור מתרחק מהנושא, אני אסכם בזה שאאחל לך שתצליח בדרכך.

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #64 

mulder כתב:
...שרות
...
כיום רוב העסקים נמדדים על השירות(בכל שלב) אפילו יותר מהמחיר, ואם אין שירות טוב לפני הרכישה, אולי גם לא תהיה רכישה.

השרשור מתרחק מהנושא, אני אסכם בזה שאאחל לך שתצליח בדרכך.
...
·אבל מי צריך שרות?. כאשר כולם קונים בחו"ל אמזון אי ביי . יהייה יפה מי שקנה מגבר באמזון. יגיע לחברה בישראל לקבל שרות תיקונים .
יהייה שיא החוצפה
אתה כותב דבר והיפוכו "ואם אין שירות טוב לפני הרכישה," הרי אתה רוכש באמזון. אז מה כוונת המשורר . על רכישה

העיקר הבריאות . הלך לעולמו זמר טוב היום

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #65 

KremarYaqob כתב:
...
...
·אבל מי צריך שרות?. כאשר כולם קונים בחו"ל אמזון אי ביי . יהייה יפה מי שקנה מגבר באמזון. יגיע לחברה בישראל לקבל שרות תיקונים .
יהייה שיא החוצפה
אתה כותב דבר והיפוכו "ואם אין שירות טוב לפני הרכישה," הרי אתה רוכש באמזון. אז מה כוונת המשורר . על רכישה

העיקר הבריאות . הלך לעולמו זמר טוב היום
...
להבנתי החוק אומר שאם יש יבואן רשמי בארץ אז אוטומטית יש אצלו אחריות של שנה למוצר שנקנה בחו"ל. לא חוצפה אלא חוק. העסקים יכולים לפנות לממשלה ולהפגין שם.
תבין, הלקוחות בארץ לא הם אשמים, יבואנים גדולים דפקו אותנו שנים כי הם יכלו. עכשיו שהשוק נפתח ולא בעיה לייבא לבד במחיר שפוי שלא יבואו היבואנים לבכות ולהאשים את הלקוחות. כמו שחברות הסלולר פה התרגלו לעולם החדש אחרי שבכו קצת אחרי שנים של חזירות, גם באלקטרוניקה הגיע הזמן להתעורר.

yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #66 

KremarYaqob כתב:
...
...
יהייה שיא החוצפה

העיקר הבריאות . הלך לעולמו זמר טוב החום
...
·אם רק היית יודע איזה שירות טוב נותנים אמזון.

KremarYaqob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #67 

גם אני קונה באמזון . ובאיביי במיוחד . אבל אני לא אוהב את האנשים . שזורקים מלח על פצעים .
המחירים יקרים בישראל . . בעייה של היבואנים. אבל ללכת להשאיל רסיבר . וללכת ליקנות באמזון נו....

זה כול מה שמרתיח אותי . העיקר שנה טובה . והרבה מוסיקה להאזין לה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”