Blade Runner 2049 - טיזר ראשון
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·זה לא המשך, הסרט מהקורי היה מבוסס על ספר של פיליק דיק, הוא כתב רק את הפרק הראשון ואחרון ואכן לא היה שום צורך לסיים או להמשיך אותו. הסוף היה סוף פתוח מושלם אשר משאיר שאלות מעניינות לקרוא לחשוב לגביהן. אבל חבר שלו החליט לעשות קצת כסף אחרי מותו וכתב עוד 3 פרקים מיותרים. כך גם החליטו בהוליווד, אפשר לעשות פה המון כסף על חשבון הקלאסיקה הזאת.toxin כתב:לא ברור בשביל מה צריכים המשך......
נרא מה הם יעשו בלי פיליפ, בלי רידלי סקוט ועם הריסון פורד זקן
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אמרת "אווירה" אמרת Denis Villeneuveclubnet כתב:פשש איזה אוירה מחשמלת אהבתי מאוד...
וזה בדיוק ה added value שהבמאי הזה יודע לתת לכל סרט.
אני מניח שמעריצי הסרט המקורי יתאכזבו בכל מקרה, אבל כסרט בפני עצמו, אין לי ספק שנקבל סרט מצויין.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
עכשיו מדברים גם שהוא כנראה הולך לביים ריבוט לחולית- Dune
https://www.theguardian.com/film/2016/d ... l-director
https://www.theguardian.com/film/2016/d ... l-director
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·toxin כתב:לא ברור בשביל מה צריכים המשך......
מה לא ברור ? אנשים צריכים להביא כסף הביתה לא ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- BUGY
- חבר מכור קשה

·די, לא, למה, מה נסגר איתם...scsa כתב:עכשיו מדברים גם שהוא כנראה הולך לביים ריבוט לחולית- Dune
https://www.theguardian.com/film/2016/d ... l-director...
יש כל כך הרבה מד"ב מעולה, למה לקחת את הקלאסיקות ולעשות אותן שוב ושוב? למה לא לעשות משהו חדש?
·למה? כי הסרט והמיני סדרה שעשו על ״חולית״ היו זוועה מהלכת על שתיים, זה למה.BUGY כתב:·די, לא, למה, מה נסגר איתם.........
יש כל כך הרבה מד"ב מעולה, למה לקחת את הקלאסיקות ולעשות אותן שוב ושוב? למה לא לעשות משהו...
טוב מאוד שהתנו לבמאי המוכשר הזה לעשות ריבוט ל״חולית״, יש מצב שסוף סוף יעשו חסד
עם האפוס המדהים והמורכב הזה. מקווה שלא יעצרו רק בסרט אלא יפתחו את זה לסדרה של ממש,
כי העושר העצום של הדמויות והעולם של ״חולית״ יכול להספיק לעשר עונות בקלות.
זה יכול להפוך מהר מאוד ל״משחקי הכס״ הבאה, במיוחד שעוד שנתיים מהיום היא מסתיימת.
ובאותו נושא, ממליץ מאוד על הסרט התיעודי jodorowsky's dune. איך במאי יהודי דרום-אמריקאי הזוי קצת
היה אמור במקור לעשות את הסרט ״חולית״ בצורה פסיכדלית לחלוטין, עם מיק ג'אגר וסלבדור דאלי בתפקידים ראשיים!
- BUGY
- חבר מכור קשה

·מה שאני אומר, שיש מספיק ספרים שניתן לעשות מהם סרטים מעולים, מספיק לחרוש על אותם הדברים. רק שיתנו את העבודה למי שיודע מה הוא עושה, שלא נקבל עוד "השחק של אנדר", "אני רובוט" וכדומה, אלה סרטים כמו "2001" "התפוז המכני" "The Martian" ו-Children of Men אולי סרטים כמו Solaris המקורי. יש המון סיפורים מדהימים ולא רק של פיליפ ק דיק. היתי רוצה לרואת את כריסטופר נולאן עושה למדע בדיוני מה שהוא עשה לקומיקס על איש בתחפושת של עטלף.manola כתב:·למה? כי הסרט והמיני סדרה שעשו על ״חולית״ היו זוועה מהלכת על שתיים, זה למה.......
טוב מאוד שהתנו לבמאי המוכשר הזה לעשות ריבוט ל״חולית״, יש מצב שסוף סוף יעשו חסד
עם האפוס המדהים והמורכב הזה. מקווה שלא יעצרו רק בסרט אלא יפתחו את זה לסדרה של ממש,
כי העושר העצום של הדמויות והעולם של ״חולית״ יכול להספיק לעשר עונות בקלות.
זה יכול להפוך מהר מאוד ל״משחקי הכס״ הבאה, במיוחד שעוד שנתיים מהיום היא מסתיימת.
ובאותו נושא, ממליץ מאוד על הסרט התיעודי jodorowsky's dune. איך במאי יהודי דרום-אמריקאי הזוי קצת
היה אמור במקור לעשות את הסרט ״חולית״ בצורה פסיכדלית לחלוטין, עם מיק ג'אגר וסלבדור דאלי בתפקידים ראשיים!...