=== מסיפורי דואר ישראל שליחים === ממליץ לכם לקרוא איך הולכות חבילות לאיבוד
הזמנתי חבילה מאמזון.
הייתה אמורה להגיע ב 9.12 , הגיעה ב 13.12
נמסרה לדואר ישראל שליחים.
אתמול (18.12) אני בודק בסטטוס שלה באתר הדואר אני רואה שהיא נמסרה ללקוח ב 18.12...
אלי לא הגיע כלום, לא נמסר כלום, לא חתמתי על כלום. לא התקשרו אלי. כלום.
אבל באתר הדואר כתוב שהיא נמסרה אתמול ללקוח.
פניתי לאמזון, אמרו לי לחכות 48 שעות, הם יבקשו לאתר את החבילה.
פניתי היום בבוקר לדואר ישראל בטלפון 171.
המתנה של שעה, קיבינימט.
אח"כ מבקשים ממך להתקשר לשירות של דואר ישראל שליחים.
תשמרו את המספר הזה ותתקשרו ישר לשם 076-8870570
קשה היה להם לשים את הטלפון הזה באתר שלקוחות יפנו ישר למקום המתאים.
הצאט באתר לא זמין.
תנסה בעוד יום יומיים שבוע. אולי נענה לך. בנתיים לך חפש את החברים שלך.
מתקשר.
תחכה עוד חצי שעה בטלפון.
עונה המזכירה. מפנה לאחראי.
אחר כך לוקחים פרטים לבירור.
הסתיימה השיחה. מנתקים.
עדיין לא חזרו אלי.
דואר ישמעאל. אין מילה אחרת.
נספר לכם בסוף מה קרה עם החבילה שהתקבלה ונקלטה בדואר ישראל שליחים
למי היא נמסרה...מתי... אם בכלל... מי גנב אותה (כי כתוב שהיא נמסרה ללקוח...שזה לא אני....)
....או לא יודע מה קרה לה.
הייתה אמורה להגיע ב 9.12 , הגיעה ב 13.12
נמסרה לדואר ישראל שליחים.
אתמול (18.12) אני בודק בסטטוס שלה באתר הדואר אני רואה שהיא נמסרה ללקוח ב 18.12...
אלי לא הגיע כלום, לא נמסר כלום, לא חתמתי על כלום. לא התקשרו אלי. כלום.
אבל באתר הדואר כתוב שהיא נמסרה אתמול ללקוח.
פניתי לאמזון, אמרו לי לחכות 48 שעות, הם יבקשו לאתר את החבילה.
פניתי היום בבוקר לדואר ישראל בטלפון 171.
המתנה של שעה, קיבינימט.
אח"כ מבקשים ממך להתקשר לשירות של דואר ישראל שליחים.
תשמרו את המספר הזה ותתקשרו ישר לשם 076-8870570
קשה היה להם לשים את הטלפון הזה באתר שלקוחות יפנו ישר למקום המתאים.
הצאט באתר לא זמין.
תנסה בעוד יום יומיים שבוע. אולי נענה לך. בנתיים לך חפש את החברים שלך.
מתקשר.
תחכה עוד חצי שעה בטלפון.
עונה המזכירה. מפנה לאחראי.
אחר כך לוקחים פרטים לבירור.
הסתיימה השיחה. מנתקים.
עדיין לא חזרו אלי.
דואר ישמעאל. אין מילה אחרת.
נספר לכם בסוף מה קרה עם החבילה שהתקבלה ונקלטה בדואר ישראל שליחים
למי היא נמסרה...מתי... אם בכלל... מי גנב אותה (כי כתוב שהיא נמסרה ללקוח...שזה לא אני....)
....או לא יודע מה קרה לה.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 20/12/2016 15:23, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
במקרים כאלו אני תמיד פונה לסניף הדואר שלי ומבקש שיבררו. בדרך כלל זה נגמר בטלפון שלהם לשליח והכל מסתדר
דווקא יש טלפונים של סניפי דואר שליחים:
http://www.israelpost.co.il/itemtrace.n ... t?OpenForm
שבוע שעבר התקשרתי לסניף כפ"ס כי רציתי לבוא לקחת את החבילה משם, ענו דווקא מהר, והשירות עצמו גם היה יעיל ומהיר.
לדעתי זה תלוי בסניף, בכפס הסניף גדול, ונראה מאוד מסודר. שהגעתי לשם תוך דקה הביאו לי את החבילה שלי.
שבוע שעבר התקשרתי לסניף כפ"ס כי רציתי לבוא לקחת את החבילה משם, ענו דווקא מהר, והשירות עצמו גם היה יעיל ומהיר.
לדעתי זה תלוי בסניף, בכפס הסניף גדול, ונראה מאוד מסודר. שהגעתי לשם תוך דקה הביאו לי את החבילה שלי.
- Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
האמת שאני במצב דומה לשלך. חבילה שהייתה אמורה להגיע בשלישי שעבר. i parcel הביאו לי מספר מעקב מקומי שבחמישי התעדכן בו שהוא הגיע למרכז מיון וביום ראשון כתוב שהוא נמסר בלוד. הקטע שאני גר בבית שמש. ישר שלחתי מייל לi parcel שאמרו לי שהייתה להם פאשלה והביאו לי מספר לא נכון וכרגע הם לא יודעים מה עם החבילה אבל הם יבדקו. בבוקר שבדקתי באתר שלהם ראיתי שכתוב שהחבילה נמסרה. שלחתי להם שוב מייל הבוקר והם לא ענו אז כבר פניתי לאמזון. הם בגדול אמרו לי שהם מנסים לחפש את החבילה אבל שאני אחכה 24 שעות, אם זה לא מגיע לכתוב להם והם כבר ישלחו אחת חדשה. באסה שזה מגיע לזה.
אם לא שמתם לב - כל שנה בתקופה הזאת - אולי אפשר לקרוא לה POST BLACK FRIDAY .. יש בלאגן במשלוחים ולחץ עצום על הדואר שלא ממש ערוך לזה...
וד"א אמזון בתקופה הזאת גם עמוסה מאוד וזה ניכר בשטח .. אם כי בכל זאת זה השירות היעיל של אמאזון.. ולא דואר ישראל..
היום הגיע לי חבילה עם DHL עם פריט לבוש שהזמנתי דרך אגב למלא את העגלה בAMAZON.COM והפריט השני כנראה יגיע בהמשך..מוזר לגמרי.. ( DHL עם שליח לפריט די זול ,..?)
וד"א אמזון בתקופה הזאת גם עמוסה מאוד וזה ניכר בשטח .. אם כי בכל זאת זה השירות היעיל של אמאזון.. ולא דואר ישראל..
היום הגיע לי חבילה עם DHL עם פריט לבוש שהזמנתי דרך אגב למלא את העגלה בAMAZON.COM והפריט השני כנראה יגיע בהמשך..מוזר לגמרי.. ( DHL עם שליח לפריט די זול ,..?)
·Shakedd כתב:דווקא יש טלפונים של סניפי דואר שליחים:
לדעתי זה תלוי בסניף, בכפס הסניף גדול, ונראה מאוד מסודר. שהגעתי לשם תוך דקה הביאו לי את החבילה שלי....
אתה רציני?
אני גם משלם עשרות שקלים על שליח עד לבית...
וגם אני אעשה להם את העבודה? ואסע לקחת מהם את החבילה? כאילו השתגעתי?
בדקתי עכשיו באתר של הדואר.
הסטטוס השתנה מ "נמסרה" ל "התקבל במוקד"
כנראה מצאו אותה ברכב של השליח שיצא למסור אותה אתמול.
איך השליח מתקתק שהחבילה נמסרה ללקוח כשהיא עוד ברכב שלו?
ואם לא הייתי בודק אתמול באתר ושם לב לפשלה הזאת ....
נראה לי שאפשר היה להגיד עליה ז"ל, אם הייתי מדווח בעוד שבוע שלא קיבלתי אותה.
מסקנה.
לעקוב כל יום אחרי החבילות שלכם בדואר ישראל שליחים ולראות איפה החבילה ומה הסטטוס שלה.
שלא תחכו סתם...והיא כבר הלכה לאיבוד...
את הכסף או חבילה חדשה הייתי מקבל מאמזון אבל זה היה אחרי עוד שבוע...שבועיים נוספים של עיכוב.
הסטטוס השתנה מ "נמסרה" ל "התקבל במוקד"
כנראה מצאו אותה ברכב של השליח שיצא למסור אותה אתמול.
איך השליח מתקתק שהחבילה נמסרה ללקוח כשהיא עוד ברכב שלו?
ואם לא הייתי בודק אתמול באתר ושם לב לפשלה הזאת ....
נראה לי שאפשר היה להגיד עליה ז"ל, אם הייתי מדווח בעוד שבוע שלא קיבלתי אותה.
מסקנה.
לעקוב כל יום אחרי החבילות שלכם בדואר ישראל שליחים ולראות איפה החבילה ומה הסטטוס שלה.
שלא תחכו סתם...והיא כבר הלכה לאיבוד...
את הכסף או חבילה חדשה הייתי מקבל מאמזון אבל זה היה אחרי עוד שבוע...שבועיים נוספים של עיכוב.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 19/12/2016 21:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא אמרתי לך ללכת לקחת את החבילה, כולה שיתפתי את ההתנסות שלי.
החבילה הגיע אליהם בבוקר, ויצאתי אחרי שעתיים למרכז שבו נמצא הדואר בלי קשר אז אספתי את זה על הדרך. המשלוח היה אמור להמסר לי ביום שהגיע אליהם.
הנקודה שלי שלדעתי זה תלוי בסניף.
החבילה הגיע אליהם בבוקר, ויצאתי אחרי שעתיים למרכז שבו נמצא הדואר בלי קשר אז אספתי את זה על הדרך. המשלוח היה אמור להמסר לי ביום שהגיע אליהם.
הנקודה שלי שלדעתי זה תלוי בסניף.
- oris74
- חבר במועדון HT

התקשרתי היום לדואר שליחים (החבילה הגיעה אליהם כבר ביום ראשון) - לטענתם לא מופיע מספר טלפון על החבילה ולכן לא יכלו לתאם מסירה. רקה לי כבר כמה פעמים בעבר שהיו מדבקות של מכס וכדומה שפשוט הסתירו את המספר...
אולי היום זה יום המזל שלי...
כתוב שיצאה שוב לחלוקה בידי שליח...
עדיין לא התקשרו, לא הביאו...
כתוב שיצאה שוב לחלוקה בידי שליח...
עדיין לא התקשרו, לא הביאו...
עכשיו קיבלתי את החבילה.
סוף הסיפור.

סוף הסיפור.
- oris74
- חבר במועדון HT

אני בטוח שחלק מעובדי הדואר והמכס חוגגים על חשבוננו אחרי בלאק פרידיי עם מאות חבילות ש "אבדו"...
גם אני סובל הרבה מהדואר אבל התגובה שלך שמצביעה על עובדי הדואר כגנבים מאוד צורמת לי.oris74 כתב:אני בטוח שחלק מעובדי הדואר והמכס חוגגים על חשבוננו אחרי בלאק פרידיי עם מאות חבילות ש "אבדו"......
לאחרונה הזמנתי לא מעט חבילות מאמזון אשר נשלחו ע"י i-parcel, שתי חבילות היו בסטאטוס של "יצא לחלוקה ע"י שליח" אבל לא הגיעו. פעמים רצופות. לאחר שלא קבלתי אותם הגעתי למוקד חלוקה בבני ברק ומסתבר שהם בכלל היו "קבורות" אצלהם במחסן וסתם השליח סימן שהוא אסף אותן ולמעשה הוא לא נגע בהן.
מעצבן !!!!!!!
·brillix כתב:גם אני סובל הרבה מהדואר אבל התגובה שלך שמצביעה על עובדי הדואר כגנבים מאוד צורמת לי.......
לאחרונה הזמנתי לא מעט חבילות מאמזון אשר נשלחו ע"י i-parcel, שתי חבילות היו בסטאטוס של "יצא לחלוקה ע"י שליח" אבל לא הגיעו. פעמים רצופות. לאחר שלא קבלתי אותם הגעתי למוקד חלוקה בבני ברק ומסתבר שהם בכלל היו "קבורות" אצלהם במחסן וסתם השליח סימן שהוא אסף אותן ולמעשה הוא לא נגע בהן.
מעצבן !!!!!!!...
מה זה סתם סימן שהוא לקח לחלוקה...
סתם סימן שהלקוח קיבל...(כמו שקרה בסיפור שלי)
סתם וסתם וסתם.
מדובר פה במערכת שמשתמשים בה לקוחות וספקים.
שמחכים לחבילות שלהם שעלו כסף רב.
חלקם צריכים אותם דחוף אחרי כל העיכוב. (וגם חברות שילוח בין לאומיות לעדכון המידע אצלהן כגון parcel שהחלו את המשלוח מחו"ל)
והשליח סתם מסמן. כי משעמם לו...
מישהו צריך לעשות שם בדק בית רציני.
·miki775 כתב:·......
זה הסמארטפון שהזמנת מסין?
עבר בשלום,ללא מיסוי?...
לא זאת חבילה מאמזון.
הסמרפון הגיע שבוע שעבר.
לא הוספתי כלום.
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 20/12/2016 23:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני אחזור שוב על מה שאמרתי פה כבר כמה פעמים. הדואר שליחים בבני ברק לא מופעל על ידי דואר ישראל, אלא על ידי חברת מיקור חוץ בשם אמגון. ההתנהלות שלהם פשוט ביזיונית. ואל תופתעו מאף תקלה שתראה לכם איתם. להזכירכם דואר שליחים צריך להימסר תוך 48 שעות. פעם אחת לא קיבלתי מהם חבילה בטווח זמן הזה. שבוע זה נחשב זמן מהיר איתם... מה שכן לא קרה לי שחבילה באמת הלכה לאיבוד, תמיד בסוף מגיעה....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
·maya1 כתב:אם לא שמתם לב - כל שנה בתקופה הזאת - אולי אפשר לקרוא לה POST BLACK FRIDAY .. יש בלאגן במשלוחים ולחץ עצום על הדואר שלא ממש ערוך לזה......
כן, כל שנה מחדש הם "מופתעים" מכמות החבילות בסוף השנה